Jump to content

Trepidat puternic la relanti.

Recommended Posts

Salutare baieti .Am o problema cu masinuta. De cateva zile imi fluctueaza acul la relanti destul de puternic.La mansarier e chiar mai rau. Daca nu tin masina turata imi moare motorul in cele din urma. Am scos mufa de la debitmetru si se stabilizeaza acul si nu mai moare motorul.Am parcat pe o bordura cu spatele fara probleme. Mi se pare insa ca nu trage asa bine cu mufa aia scoasa la turatie mai ridicata.Parca e infranata. Asta inseamna ca debitmetrul este stricat si trebuie inlocuit sau e alta problema pt. care face trepidatiile alea cand o scot pe liber. Sper ca aveti o solutie pt mine. Va multumesc !

Probabil ca e debitmetrul daca zici ca merge mai bine fara el. Cel mai bine ar fi sa mergi la o diagnoza. De unde esti?

Din Bucuresti.Unde gasesc o diagnoza in Bucuresti si cam cat ma costa testul?

Poti sa te duci la Filaret si e in jur de 50ron sa ti-o puna pe tester. sau la Bavaria, dar acolo nu stiu preturile :twoup:

Revin cu noi detalii. Am tot sapat pe net sa vad cam care ar fi problema si am gasit asta:
. Exact asa face si la mine deci cred ca e sonda lambda pe duca si nu debitmetrul. Cu atat mai mult cu cat am inteles ca aceasta sonda incepe sa functioneze dupa ce se incalzeste motorul iar la mine incepe trepidatul tot dupa ce se incalzeste.

Revin cu noi detalii. Am tot sapat pe net sa vad cam care ar fi problema si am gasit asta:

. Exact asa face si la mine deci cred ca e sonda lambda pe duca si nu debitmetrul. Cu atat mai mult cu cat am inteles ca aceasta sonda incepe sa functioneze dupa ce se incalzeste motorul iar la mine incepe trepidatul tot dupa ce se incalzeste.

[/q

diagnoza la robert b 69 tau il gasesti in zona pietii ferentari, pe str. brebenei nr.20

si mie imi facea la fel la e34 si era de la motorasul de relanti.nu cred ca e de la sonda lambda.

Pai si cum verific daca e de la motoras? Cum ajung la el? :twoup:

mie imi facea asa si de la un furtuas care nu era bacat bine si tragea aer fals....cand scoateam mufa de la debitmetru mergea putin mai bine....deci verifica si furtunele de vacum.

Sa stii ca m-am uitat si la ele dar am sa le verific mai atent.Eu am gasit o un locusor pe unde cred ca ar putea trage aer fals la debitmetrul meu. Am sa incerc sa pun si o poza poate imi spune cineva daca poate fi de acolo. Am remarcat ca imi tremura ca in filmulet doar cand o scot pe liber din viteza a doua sau prima. Daca vin mai tare si o scot pe liber e ok. Daca o scot pe liber si opresc la semafor e ok. Stand la semafor si totoul ok daca avansez putin.. (ca la semafor) imi trepideaza... Am sa revin cu poza.. Oricum va multumesc frumos baieti.