Jump to content

Vand stopuri tuning E46 80 de euro!

Recommended Posts

Din pacate, tu esti cel care are probleme cu exprimarea in romana.

Stopurile tale nu au nici o legatura cu echiparea shadowline. Avand in vedere ca niste stopuri originale nFL alb/rosu se vand cu mai putin de 80 eur, tuningul ala ieftin, dar special, este prea scump.

Edited by vl4d

Din pacate, tu esti cel care are probleme cu exprimarea in romana.

Stopurile tale nu au nici o legatura cu echiparea shadowline. Avand in vedere ca niste stopuri originale nFL alb/rosu se vand cu mai putin de 80 eur, tuningul ala ieftin, dar special, este prea scump.

:twoup:

1.din ce stiu,nu exista un concept exact definit ca shaddow line,prin traducere se intelege ideea expusa,care a fost inclusa in prezentare ca semnificand o anume influenta dark&black,si nu stiu de ce il vezi tu ca un tuning ieftin,oare care ar fi acel tuning scump de pe masina tai?

2.pretul la stopuri originale nFL alb/rosu este in jur este in jur de 80 de euro,din ce am observat,cu +/-

vad ca ataci destul de direct,nu am spus ca ai probleme cu exprimarea in limba romana,eu cu siguranta nu am,iar ideea este in felul urmator :"englezisme" de genul:"gizas"(nici macar scris asa cum trebuie(jesus),ci folosind pronuntia cuvantului in spirit de "caterinca"),"oh my god" si alte "vocative" de acest gen sunt definite prin notiunea de efeminism transpus in scriere/vorbire,se poate spune mai simplu ca nu iti plac ,sunt naspa,nu ma deranjeaza chiar deloc si respect aceasta&orice opinie,dar nu aruncata asa la fenta,doar de dragul de-a scrie ceva neconstructiv pe un topic.Ne oprim aici,eu nu am cum sa intru in dispute cu tine,pentru ca stiu ca intr-o ograda,cocosul nu se cearta cu gaina.

Tocmai ca exista la bmw. Si nu inseamna stopurile ce le vinzi tu. Am comentat pe topicul tau pentru ca induci in eroare lumea cu acel "shaddow line"(scris gresit, evident).

Nu te atac direct, e doar o constatare si nu inteleg de ce te supara. Uite, si in ultimul tau post, desi ai incercat sa demonstrezi ceva, ai gresit cu fraza aia interminabila.

"eu nu am cum sa intru in dispute cu tine,pentru ca stiu ca intr-o ograda,cocosul nu se cearta cu gaina." - stiu si eu asta, nu inteleg de ce te-ai ridicat de pe oua in primul rand.

Nu ar fi trebuit sa spun ultima propozitie din fraza,acolo am gresit clar,dar nu incerca nici tu ,nici celalalt coleg de forum sa-mi gasiti atribute care nu ma caracterizezeaza intr-un topic despre niste stopuri e46,nu va convin,postati despre ele,nu despre mine,nu ma cunoasteti si asta este si avantajul forumului,nu trebuie sa cunosti o persoana anume ca sa intri in dialog cu ea,dar nu accept si nu voi accepta atacuri la adresa mea.

Am observat ca se practica acele "englezisme" pe forumuri,observ ca nu ai mai scris cu ele in urmatorul post,va trebui sa intrebi si alte persoane ce cred despre acesti termeni,sincer cred ca vei primi pareri mult mai avizate decat a mea,si pe care sa le poti lua in calcul.

Colegul de forum care a intrat in discutie de pe topic fara sa aiba ceva de spus obiectiv despre subiect ar trebui sa nu mai faca trimiteri la site-uri,aluzii care nu sunt fine,si altadata poate o sa i se spuna exact ce am scris mai sus,"combinatiile" non-tehnice de cuvinte in romana-engleza nu sunt potrivite.

Revenind la subiect,postati despre stopurile acestea,sau stopurile e46,ma intereseaza pareri,sfaturi despre ce alte stopuri as putea sa pun,asta nu include si atacuri gratuite si ce se vor a fi subtile .

,ma intereseaza pareri,sfaturi despre ce alte stopuri as putea sa pun,asta nu include si atacuri gratuite si ce se vor a fi subtile .

Poti sa pui stopuri cu leduri M3 style care arata f bine si sunt tolerate bine de toata lumea :twoup: , sau stopurile originale pe alb rosu .

Mersi de sfat,chiar ma gandeam la ceva pe leduri,imi plac cum dau si cele cu look de facelift pe led..acelea M3 style pe leduri sunt exact ca acelea pe leduri facute pt.liftback?

cele cu look facelift pe led parca nu arata asa bine , cele mai potrivite sunt cele clasice nonfacelift .

Eu le-am avut pe cele pe fumuriu si dau f bine pe masina neagra .

si pt comparatie cele fara led

Edited by Myx

Mersi de sfat,chiar ma gandeam la ceva pe leduri,imi plac cum dau si cele cu look de facelift pe led..acelea M3 style pe leduri sunt exact ca acelea pe leduri facute pt.liftback?

cele cu look facelift pe led parca nu arata asa bine , cele mai potrivite sunt cele clasice nonfacelift .

Eu le-am avut pe cele pe fumuriu si dau f bine pe masina neagra .

si pt comparatie cele fara led

intr-adevar dau foarte bine..in poza 3 se vede ceva..ai portbagaj m3 csl?asa se vede,sau poate e iluzie opica :twoup: in poza4 nu stiu daca e tot masina ta

da...pai lasa ca nu mai tai nici un "zero" din suma si le voi da degeaba..doritori sunt?acum neaparat trebuie sa apara cineva sa spuna ca nici degeaba nu le-ar lua :twoup:,o sa caut adresa producatorului acestui model de stopuri(Depo) si mergem toti nemultumitii de pe forum sa-l linsam:) accept si variante cu altceva,angel-eye,xenon kit etc.

da...pai lasa ca nu mai tai nici un "zero" din suma si le voi da degeaba..doritori sunt?acum neaparat trebuie sa apara cineva sa spuna ca nici degeaba nu le-ar lua :),o sa caut adresa producatorului acestui model de stopuri(Depo) si mergem toti nemultumitii de pe forum sa-l linsam:) accept si variante cu altceva,angel-eye,xenon kit etc.

stii cum se zice..nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce imi place mie. dar stopurile astea chiar nu dau bine si sunt chiar obositoare pentru ceilalti participanti la trafic ..bafta la vanzare!:twoup:

da...pai lasa ca nu mai tai nici un "zero" din suma si le voi da degeaba..doritori sunt?acum neaparat trebuie sa apara cineva sa spuna ca nici degeaba nu le-ar lua :),o sa caut adresa producatorului acestui model de stopuri(Depo) si mergem toti nemultumitii de pe forum sa-l linsam:) accept si variante cu altceva,angel-eye,xenon kit etc.

stii cum se zice..nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce imi place mie. dar stopurile astea chiar nu dau bine si sunt chiar obositoare pentru ceilalti participanti la trafic ..bafta la vanzare!:twoup:

aici pot sa zic ca ai dreptate in sfarsit un "frate" de suferinta care nu imi da in cap pentru stopuri,si caruia pot sa-i dau dreptate pentru faza cu vizibilit. in trafic

n-ai sa le vinzi, nu neaparat pt pret ci sunt foarte urate. Iti spun ca stiu, am avut albe complet la e39. Insa bafta !

Sa stii ca nu eu am ales aceste stopuri pentru e46,asa am luat masina,oricum mersi,sper sa gasesc sa le dau,erau atatea posesori de BMW care isi faceau stopurile black cu folie/spray :) nu gasesc pe nimeni pe post de client:)

Fara rautate iti spun, incearca pe 4tuning sa le vinzi. Aici merg mai mult lucrurile oem/replica oem.

stiu ce zici dar cam greu sa le dau chiar si acolo..nici macari eu nu mi le-as cumpara,chiar daca le am pe masina :twoup:..pe primul e46 am avut stopuri rosu cu alb,erau f.frumoase,acum as vrea cu led,dar m-as fi bucurat sa scap mai intai de acestea,ca sa ma scuteasca macar o parte din banii pentru acelea cu led..calcul zecimal :) ,le-as vrea pe acelea cu led numite "facelift look",poate daca as gasi la combinatie,dar nu cred..

Edited by BMW_Zeu

Da,numai prin targ nu am fost cu ele..mersi de sfat,dar cred ca o sa le tin amintire,nu stiu ce suma modica sa cer,si sa mi se si acorde,pana la urma asa cum sunt ele totusi sunt niste stopuri de e46,nu au pret de stopuri de Dacia 1310 zic eu

Da,numai prin targ nu am fost cu ele..mersi de sfat,dar cred ca o sa le tin amintire,nu stiu ce suma modica sa cer,si sa mi se si acorde,pana la urma asa cum sunt ele totusi sunt niste stopuri de e46,nu au pret de stopuri de Dacia 1310 zic eu

ai dreptate si tu..eu zic sa vezi daca poti sa le faci ceva cu o suma modica si sa reincerci dupa sa le vinzi..incearca totusi sa iei altele, chiar daca nu le vinzi pe acestea, deoarece ai sanse maricele sa intre un gagiu in tine din spate, din cauza stopurilor actuale. bafta!

Legat de vizibilitate nu prea am ce sa le fac,asa sunt ele,nu sunt foliate/date cu spray..pur si simplu asa e modelul,facut cu tenta de negru..si oricum ma gandesc ca se aprinde lampa led de la luneta de sus,care se vede destul de bine

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.