Jump to content

Vand stopuri tuning E46 80 de euro!

Recommended Posts

Legat de vizibilitate nu prea am ce sa le fac,asa sunt ele,nu sunt foliate/date cu spray..pur si simplu asa e modelul,facut cu tenta de negru..si oricum ma gandesc ca se aprinde lampa led de la luneta de sus,care se vede destul de bine

se aprinde lampa aia de sus, dar ca sofer te uiti la stopuri, mai putin la lampa..

Groaznice!

Interesanta parerea,in ton cu mesajul de la semnatura ta

Legat de vizibilitate nu prea am ce sa le fac,asa sunt ele,nu sunt foliate/date cu spray..pur si simplu asa e modelul,facut cu tenta de negru..si oricum ma gandesc ca se aprinde lampa led de la luneta de sus,care se vede destul de bine

se aprinde lampa aia de sus, dar ca sofer te uiti la stopuri, mai putin la lampa..

Da,asa este,ai dreptate,nu te pot contrazice..astept inca sa fac rost de ceva bani sa le iau pe cele pe led,nfl led sau cele cu aspect de facelift pe led..cu toate ca am mai multe planuri la masina ca sa fie complet,angel-eyes-uri ,xenon pe faza scurta,dvd player 2din,alarma cu pager..sa vedem..cam greu cu banii in perioada asta,mai ales cu "-25%"..

Edited by BMW_Zeu

mi-e mi plac :twoup:) da nu le-as pune pe a mea

oricum, sunt care au stopuri si mai urate, sau crapate pe e46.

parerea mea este sa le dai cu 50 de euro, nimic mai jos.

nu sunt chiar asa urate dupa parerea mea. bafta la vanzare.

ps: ati stricat topicu omului.

Adevarul e ca si daca nu mi-a fost greata... mi s-a facut rau cand am vazut tigania!

La asta te refereai, nu ?

No offence, eu sunt convins ca si tu stii ca sunt oribile!

Voie buna!

Ma refeream doar la asemanarea semantica intre parerea ta si mesajul de semnatura..este un stil putin ostil de exprimare si candva vei intra in conflict cu vreo persoana mai sensibila,si imi vei da dreptate atunci,poate ca aceeasi greseala am facut-o si eu si nu neaparat aici pe forum,si de atunci ma exprim mai moderat,iar atunci cand stiu ca nu am o parere utila,ma abtin,nu am intrat pe forum decat din pasiunea comuna majoritatii utilizatorilor,si pentru rezolvarea si aflarea unor probleme,iar atunci cand pot ajuta,ajut,pentru ca stiu cat de mult am cautat uneori pe forum anumite solutii...ideea este ca oricum ar fi,respect orice parere,este un forum public bazat pe discutii libere.

mi-e mi plac :twoup:) da nu le-as pune pe a mea

oricum, sunt care au stopuri si mai urate, sau crapate pe e46.

parerea mea este sa le dai cu 50 de euro, nimic mai jos.

nu sunt chiar asa urate dupa parerea mea. bafta la vanzare.

ps: ati stricat topicu omului.

Pe undeva ai dreptate,sunt care au stopurile spate matuite,si nu-i deranjeaza deloc poate,respectivele stopuri pe care le am pe masina sunt chiar in stare aproape de nou ca uzura..o sa iti ascult sfatul legat de pretul lor,mersi.Acum intrebarea ar fi daca eu pot edita titlul topicului?Am cautat vreo optiune similara,dar nu am gasit,rog frumos un moderator sa ma ajute.

Pana atunci,noul lor pret lor este de 50 de euro.

Da,ok..as vrea sa editez si eu titlul topicului,cu noul pret de 50 de euro,nu stiu daca se poate ,am cautat optiunea respectiva de editare,dar nu am gasit-o,cine imi poate spune cum fac treaba asta Edited by BMW_Zeu

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.