Jump to content

oameni si oameni

Cristian.O

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

NU cumparati aceasta masina!sau mai bine zis nu va pierdeti timpul si banii pentru a merge sa o vedeti.....am facut-o eu..masina prezinta urme vizibile de accident,cauciucuri taiate,piele "impecabila" care este innegrita dea dreptul, senzorii parcare spate nu functioneaza.....farurile nu sunt aliniate cu aripile fata.....capota zgariata,parbriz crapat,oglinda lovita,plus ca motorul arata jalnic....omul este unul Frunzarescu din Ramnicu Valcea,un om de un caracter de 2 lei....eu ii spuneam ca e clar ca masina a fost lovita iar el spunea "demonstreazami ca e lovita".................

http://autovit.ro/bmw-320-C13538895.html

Nu te supara pe mine dar e o vorba: "Gasesti ceea ce cauti ! ".Daca tu iti imaginai ca un E90 bun cu M-paket,piele,trapa,i-drive,etc..cu dotari numeroase se vinde cu 13 mii de E atunci este vina ta ca te-ai mai obosit sa te duci pana acolo.Un E90 bun ca asta in nici un caz nu ti-l vinde nimeni la banii astia!Daca umbli dupa masini ieftine nu vad de ce te miri ca dai numai de samsari cu masini masluite.

intr-adevar daca vrei masina care sa arate foarte bine nu o cauti la banii astia......

eu spun ca asta este pretul real al unei masinii "samsarite",lovita,cu km modificati,neintretinuta,jegoasa...

inca 2 defecte care le-am vazut la poza...

diferenta de culoare la capacul de pe bara...

cel mai mare indiciu este faptul ca pozele sunt facute cu masina uda

bine draga THX...asa e ! eu sunt de vina............macar stai in banca ta..

Cum adica sa stau in banca mea? Din moment ce ai postat pe un forum trebuie sa te astepti la tot felul de pareri,nu numai la cele care-ti convin...Umblati dupa tot felul de ciurucuri de masini si apoi va victimizati pe forumuri ca ati dat de samsari.Masinile bune costa!

P.S.-Relax!

Edited by THX-1

Nu te supara pe mine dar e o vorba: "Gasesti ceea ce cauti ! ".Daca tu iti imaginai ca un E90 bun cu M-paket,piele,trapa,i-drive,etc..cu dotari numeroase se vinde cu 13 mii de E atunci este vina ta ca te-ai mai obosit sa te duci pana acolo.Un E90 bun ca asta in nici un caz nu ti-l vinde nimeni la banii astia!Daca umbli dupa masini ieftine nu vad de ce te miri ca dai numai de samsari cu masini masluite.

+1

Toti vor masini bune, cu multe dotari si la preturi "de criza".

Edited by andrei™

eu nu umblu dupa ciurucuri de masini...am postat aici pt a informa membrii forumului care ar putea fi interesati de masina asta.....hai ca nu mai scriu aici ca nu mai are rost..

Te superi degeaba,foarte bine ca ai postat insa eu ti-am spus doar ca o masina buna ca aia nu o gasesti la banii astia...hai ca n-are rost sa ne certam din nimicuri. :twoup:

eu nu umblu dupa ciurucuri de masini...am postat aici pt a informa membrii forumului care ar putea fi interesati de masina asta.....hai ca nu mai scriu aici ca nu mai are rost..

Te superi degeaba,foarte bine ca ai postat insa eu ti-am spus doar ca o masina buna ca aia nu o gasesti la banii astia...hai ca n-are rost sa ne certam din nimicuri. :twoup:

Fara suparare dar la 14k euro gasesti E90 320d extraordinar de bune, intretinute si dotate, THX nu e chiar asa...las-o moale.

http://www.autovit.ro/index.php?sect=searc...&order_by=p

se gasesc,cat de bune sunt nu stiu dar se gasesc

Fara suparare dar la 14k euro gasesti E90 320d extraordinar de bune, intretinute si dotate, THX nu e chiar asa...las-o moale.

Care sunt alea asa bune la 14k de care vorbesti ? Chiar sunt curios, da-mi si mie cateva link-uri pe privat !

Mda, alea din Cluj nu au sub nicio forma sub 200.000 km ! S-au spart o data, acum vreo 2-3 luni, aceeasi baieti din Cluj si au postat pe autovit aceeasi masina, un e60, in acelasi timp in 2 anunturi diferite, dar cu km la fel de diferiti !

Mda, alea din Cluj nu au sub nicio forma sub 200.000 km ! S-au spart o data, acum vreo 2-3 luni, aceeasi baieti din Cluj si au postat pe autovit aceeasi masina, un e60, in acelasi timp in 2 anunturi diferite, dar cu km la fel de diferiti !

Intr-adevar asta cam asa-i km sunt dubiosi la baietii aia din cluj care fac poze Pro, oricum te interesezi la firma de istoricul masini daca chiar este sa iti placa...

Edited by Justme13

Nu cred ca la reprezentantele din Romania iti dau detalii despre istoricul masinii din reprezentantele de afara.

Intr-adevar, am observat si eu ca baietii din Cluj au inceput sa faca poze cat mai smechere !

Nu cred ca la reprezentantele din Romania iti dau detalii despre istoricul masinii din reprezentantele de afara.

Intr-adevar, am observat si eu ca baietii din Cluj au inceput sa faca poze cat mai smechere !

Am vrut sa cumpar un Passat in aprilie de la ei, poze ispitoare, avea toate optiunile posibile pe Passat, arata fenomenala in poze...merg la VW sa vad ce-i de capul ei....surpriza 186.00km in 2008, in prezent 132.0000km si 2 intrari consecutive la firma pe motiv "presiune ulei".

Un 320d E90 M-paket,piele,navi professional,trapa,xenon,etc.. si BUN,fara 16-17 mii nu-l gasesti!

la Bmw iti dau.

Sa le luam la rand: cel din rm. valcea are 'navigatie business mare' si 'bixenon adaptiv curba', deci nici nu merita sa pui mana pe telefon.

Alea din cluj cica au DPF, dar teava indoita in jos. Plus ca sunt modele create pentru flote (130cp), deci ma indoiesc ca au facut doar 80k km in trei ani jumate. Si de ce au trei chei, si ce-s alea oglinzi inteligente cu senzori?

Mai ramane cea din ploiesti, care ar putea merita un telefon (macar se vede ca a fost masina cuiva de aici, nu e adusa special pentru vanzare)

Si la VAG se dau info.

Dap, am afirmat si eu asta mai sus...si trebuie sa recunosc ca ei stau cel mai bine la capitolul acesta, de fiecare data cand intri cu masina la firma, iti inregistreaza nr-ul de km si orice maruntis eroare/defect inca de la 0 km, Passatul de care vorbisem mai sus, avea 22 de intrari in DE din 2005 pana in 08.08, apoi o pauza lunga pana in 01.10 cu 2 intrari la cateva zile (motorul manca ulei).

Un 320d E90 M-paket,piele,navi professional,trapa,xenon,etc.. si BUN,fara 16-17 mii nu-l gasesti!

+1. Sau chiar mai mult de 16-17 k. Dar iata cum niste samsari fara scrupule creeaza curentul de opinie ca gasesti E90 la 12 mii sau E60 la 14-15mii. Bune, full de full, km reali (vreo 84000 sau , dupa preferinte 112000). Creduli sunt unii. Masinile bune COSTA, chiar daca e criza.