Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Vând/schimb BMW E46 320i 2.2

Allex

Recommended Posts

Vând sau schimb BMW E46 320i 2171cmc, an fabricaÞie 12/2000

Data inmatricularii: 02/2003, 197,000 km, Transmisie: manuala, Putere: 170 CP (125 kW), Cilindree: 2171 cm³, Euro: euro3, benzina, albastru-metalizat, Numar de usi: 4/5, Vehicul avariat, Tara de origine: Germania, Tara inmatricularii: Romania.

Echipament aditional:

ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, xenon, pilot automat, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, senzori parcare, geamuri colorate.

Descrierea Vehiculului:

CLIMA AUTOMATA; SCAUNE SPORT (PIELE+TEXTIL); VOLAN M, MULTIFUNCTIONAL; CD PLAYER BMW PROFESSIONAL; COTIERA FATA-SPATE; SAC SKY; BANCHETA RABATABILA; PACHET LUMINI INTERIOR; PACHET CROM; PACHET NEFUMATORI; 3 CHEI; REVIZII LA ZI; MOTOR SCHIMBAT IN 2007 + MULTE PIESE NOI.

Masina are plafonul avariat de la zapada!

In pret este inclus si un plafon cu tot cu trapa electrica, buton, fire... etc.

Mai multe poze pe PM. Aici nu prea merge sa uploadez :twoup:

Pentru vanzare pretul este de 5000€

Doresc schimb doar cu BMW E39 diesel sau VW Passat B5 TDI 2002 (de preferat cutie automata :) ).

Tel: 0724 548 347

Edit: Poze cu plafonul :)

http://i289.photobucket.com/albums/ll227/me_a113x/190420104578.jpg

http://i289.photobucket.com/albums/ll227/me_a113x/190420104579.jpg

http://i289.photobucket.com/albums/ll227/me_a113x/190420104569.jpg

Edited by Allex

baga pozele pe site de hosting si dupa aia pune-le aici, ca nu faci nicio treaba cu astea ce le-ai pus.

si imprumuta si tu un aparat, daca nu ai. pozele facute cu tel nu avantajeaza.

Edited by Rares

i-ai facut tu facelift-ul? e asa avariat plafonul incat nu poate fi reparat? din pozele astea chiar nu iti poti da seama...

Faceliftul l'am fĂŁcut eu ĂŽn urma unui incident din trecut.

Plafonul se poate repara dar toĂži tinichigii mi'au spus ca nu o sĂŁ ĂžinĂŁ mult dacĂŁ va fi ĂŽndreptat/tras :twoup: . AdicĂŁ va crĂŁpa vopseaua/chitul ĂŽn timp.

Edit: Am primit câteva mesaje În legãturã cu vânzarea/schimbarea unor componente de pe maºinã...

MaÂşina se vinde aÂşa cum e, nu se dezmembreazĂŁ!

Edited by Allex

• 2 weeks later...
Mersi roco :) Pentru cash pretul este usor negociabil :twoup:

In continuare accept variante cu VW Passat B5 TDI dupa 2001

am o mare curiozitate in legatura cu masina asta,am urmarit-o pe mai multe site-uri si acum o vad aici:

pune-ne si noua te rugam fotografii cu lateralele si spatele masinii,eventual si cu interiorul,dar facute ziua si clare.

ma intereseaza masina nu posez doar ca sa iti ridic postul,insa am o curiozitate,deci fotografii cu lateralele masinii ,spatele si interiorul.

multumesc si bafta la vanzare.

Mersi roco :) Pentru cash pretul este usor negociabil :twoup:

In continuare accept variante cu VW Passat B5 TDI dupa 2001

am o mare curiozitate in legatura cu masina asta,am urmarit-o pe mai multe site-uri si acum o vad aici:

pune-ne si noua te rugam fotografii cu lateralele si spatele masinii,eventual si cu interiorul,dar facute ziua si clare.

ma intereseaza masina nu posez doar ca sa iti ridic postul,insa am o curiozitate,deci fotografii cu lateralele masinii ,spatele si interiorul.

multumesc si bafta la vanzare.

Nu stiu pe ce site'uri ai urmarit tu masina :) anuntul este dat doar aici si pe inca un site... ma rog, nu asta conteaza.

Poze cu lateralele masinii si cu spatele deocamdata nu am.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.