Jump to content

Cumpar Pompa secundara aer

Recommended Posts

Prea departe ambii ! eu sunt din iasi ! totusi cineva mai prin apropiere ?

totusi daca nu gasesc am sa iau legatura cu unul din voi care o sa mai aveti piesa ! ms

iti pot trimite prin curier luni si ajunge marti. eu platesc transportul piesei si tu piesa si trimisul banilor. numai sa imi dai un telefon maine sa o pun in masina ca plec de acasa duminica seara.

Prea departe ambii ! eu sunt din iasi ! totusi cineva mai prin apropiere ?

totusi daca nu gasesc am sa iau legatura cu unul din voi care o sa mai aveti piesa ! ms

iti pot trimite prin curier luni si ajunge marti. eu platesc transportul piesei si tu piesa si trimisul banilor. numai sa imi dai un telefon maine sa o pun in masina ca plec de acasa duminica seara.

mai stau si mai caut inca un timp prin zona ! sa vad sa pot sa-i fac o proba nah ! daca nu gasesc ! dau eu de tine !

pentru cate pistoane iti trebuie?

sau ce motor ai pe masina?

Pistoane habar n-am :twoup: motorul e 1,9 !

Cumpar pompa secundara aer Bmw e 46 ! sh sau noua !

Nu ti-as recomanda sa cumperi o pompa SH. Risti sa fie deja coapta si nu te va mai tine prea mult.

Oricum nu pune alta pompa pana nu verifici supapa aceea de la iesirea pompei. Daca e defecta, gazele de evacuare fierbinti pot ajunge in pompa si o pot strica.

Cumpar pompa secundara aer Bmw e 46 ! sh sau noua !

Nu ti-as recomanda sa cumperi o pompa SH. Risti sa fie deja coapta si nu te va mai tine prea mult.

Oricum nu pune alta pompa pana nu verifici supapa aceea de la iesirea pompei. Daca e defecta, gazele de evacuare fierbinti pot ajunge in pompa si o pot strica.

una noua cat costa ai idee ??? nu am gasit nimic pe net ! si care supapa ?:twoup: ca eu am vazut ca sunt 2 furtune atat care intra si iese din ea !

Ms de sfaturi

Pompa are 2 furtunuri. Prin unul trage aer din atmosfera si prin celalalt injecteaza aerul in galeria de evacuare. Pe acest furtun exista o supapa de sens care impiedica gazele fierbinti sa ajunga in pompa. Daca supapa se deterioreaza se strica pompa.

Supapa este piesa 15 de aici .

Pentru pret pune si tu o intrebare pe topicul celor care vand piese pe forum.

Pompa are 2 furtunuri. Prin unul trage aer din atmosfera si prin celalalt injecteaza aerul in galeria de evacuare. Pe acest furtun exista o supapa de sens care impiedica gazele fierbinti sa ajunga in pompa. Daca supapa se deterioreaza se strica pompa.

Supapa este piesa 15 de aici .

Pentru pret pune si tu o intrebare pe topicul celor care vand piese pe forum.

ms mult !

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.