Jump to content

Parfum curs in torpedo

Recommended Posts

Salut,

Am lasat cu ceva timp in urma un odorizant in torpedo (de tip "parfum", e un flacon metalic cu pulverizator, se gasesc pe la centrele comerciale, in cutie e si un cartonas pe care pulverizezi parfumul si il agati de oglinda, etc). Masina a stat in soare, cand am intrat cred ca erau 80 de grade in interior, am gasit "parfumul" curs in torpedo (de fapt e compartimentul mai mic din stanga volanului, am un E46 nfl) si mi-a distrus .... materialul care captuseste interiorul compartimentului respectiv. Practic e "topita" stofa respectiva, se desprinde de pe plastic. A trecut si in afara si a exfoliat putin vopseaua, dar nu se cunoaste pentru ca e "sub bord".

Am scris din doua motive, in primul rand poate aveti grija sa nu lasati asa ceva in masina, pe caldurile astea, sa nu patiti ca mine, si in al doilea rand, ma intrebam daca stie cineva ce material e ala, ("captuseala" din interiorul torpedoului, un material gri deschis, ca o ...catifea) daca are vreun cod de realoem sau ceva, se poate comanda / inlocui?

• 3 weeks later...
eu am sprijinit un bradut odorizant de "balamaua" din spatele cotierei si s-a exfoliat vopseaua pe portiunea pe care a stat bradutul. Stie cineva daca pot sa dau cu o vopsea sau un lac asemanator cu cea originala cauciucata ?

Sunt periculoase rau aceste sticlute cu parfum si acesti braduleti parfumati,topesc tot:plastic,mocheta,vopsea...Adevarul ca trebuiesc tinuti doar la oglinda retrovizoare iar sticlutele doar"in picioare". :twoup:

E nasoala treaba cu ele,in sensul ca topesc tot:plastic,mocheta,haine si chiar vopseaua.Adevarul e ca braduletii trebuiesc tinuti doar la oglinda retrovizoare iar sticlutele cu asa zisele parfumuri doar "in picioare". :)

• 3 weeks later...
s-au fript multi cu parfumuri lichide curse pe bord sau trimuri.

eu prefer bradutii sau, mai nou, agrafele alea ce se baga la gurile de aer.

te referi la genul ambipur ? Si alea sunt la fel de periculoase , eu folosesc doar bradutii prinsi sub manerul de pe plafon de la usile spate . Pt ca nu sunt expusi la ventilatia directa de la parbriz tine mirosul in jur de 2 sapt , asa ca e ok .Am renuntat la conserve si alte prostii pe la ventilatie . Vad ca a trimis ED ceva emailuri cu un aparat cu ceva pastile .

De ce Ez-Twist nu este un “mirositor”/deodorizant obisnuit?

Cautati pe vaportrek.com si acolo e sistemul expus .

Edited by Myx