Jump to content

[Vand] 318is coupe an 93 pachet M

Calinu

Recommended Posts

M exterior, suspensii sport recent schimbate, jante 17,cauciucuri noi,interior sport piele+textil,...etc

Masina merge foarte bine

Necesita cateva retusuri: puncte rugina pe la aripi si laterala scaun sofer are o gaura de 2 cm(sper sa-l retapitez eu)

km 235000

Revin cu poze

Pret 3300euro

Edited by saplacan

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
am eu 320 motor m52 dublu airbag clima dubla obc mare alarma pagar 2 chei cip 2 telecomenzi primul proprietar ingrijit.ce diferenta dai?

nu pot sa dau diferenta...Parerea mea personala este ca ti-ai supraevaluat masina..Dar asta e doar parerea mea....In rest e frumoasa masina ta...La schimb pe shimb povestim.Bafta

cred ca este parerea ta dar daca vrei sa fii mai atent ai sa vezi ca e mai noua are un motor generatie mai noua are doua airbaguri are clima dubla are obc mare de fabrica si multe altele.asta doar daca vrei tu sa le vezi,si parerea mea costa.cu stima

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
teai mai gandit?ce diferenta oferi la 320 m52?

parerea mea, chiar daca e 320i si putin mai noua asta nu o face foarte diferita ca pret de a mea care e coupe, are pachet sport , interior sport..etc...si is e un motor bun

Sincer, nu-mi permit diferenta cu 4 nunti prin preajma, mers la mare...etc :twoup:

• 2 weeks later...

te cred dar nici masina prea dotata cu un motor mai elegant fara sa dai diferenta nu cred ca ai sa iei.pastreaza is-ul tau ca e un motor foarte bun si daca e cald afara tot te costa montarea unui ac.dar stiu tu nu dai ca nu merita.succes la schimb.

si inca ceva.indiferent ce tiai dori pe o masina costa chiar si un bec albastru daca til doresti bagi mana in buzunar daca nu spui ca nu e bun.cred ca ai inteles ideea.

Salut!

Schimb cu E34 525i din '94. Daca esti interesat pot sa iti arata si poze si link-uri...

frumoasa masina ta...si motorul pe masura...nu stiu daca o vreme ma pot incadra cu cheltuielile la un asa motor...O sa ma mai gandesc...sincer mi-ar placea doar pt. motor.

Salut!

Schimb cu E34 525i din '94. Daca esti interesat pot sa iti arata si poze si link-uri...

frumoasa masina ta...si motorul pe masura...nu stiu daca o vreme ma pot incadra cu cheltuielile la un asa motor...O sa ma mai gandesc...sincer mi-ar placea doar pt. motor.

Multumesc pentru apreciere. Oricand iti pot sta la dispozitie cu detalii.

• 2 weeks later...