Jump to content

gadgeturi: serie 7 (5?) vs a8

radusky

Recommended Posts

salut! as vrea sa lansez o discutie despre gadgeturile si dotarile pe care le are seria 7 si cele ale a8. punctual si informat. care ce are sau nu are fata de celalalt; care vi se par folositoare si care nu; as aprecia daca s-ar vorbi si din experienta (nu ar fi o idee rea sa se compare a8 si cu serie 5, devreme ce acesta din urma e ticsit la randul lui cu tehnologie - hud, spre exemplu, dispune doar 5-ul nu si vechiul 7). multumiri!

Nu stiu cum sa-ti spun insa astfel de masini reprezinta clasa lux-bussines,cand vrei sa achizitionezi astfel de masini nu prea intrebi pe forum,mergi direct la test drive.Astfel de masini sunt facute pt oameni de afaceri,top manageri de multinationale,oameni politici cu sofer,etc...nu te apuci sa intrebi pe un forum unde majoritatea au masini de clasa mica achizitonate SH.Aici e Romania,nu Germania! ;aici intrebi daca e buna motorina de la vapoare pe dizal,cum sa pui GPL pe motoare pe benzina,cum sa inmatriculezi masina pe bulgaria,cum sa cauti piese la dezmembrari,etc..chestii d-astea.Nu te apuci sa faci versus-uri intre seria7,S-klasse si A8 pt. ca nu are cine sa-ti raspunda.Bafta!

eee, o mica schimbare de discurs :twoup: . pot sa inteleg si ramane sa accept ca asta este opinia ta vis-a-vis de topic. argumente contra: e plina romania de copilasi cu a8, "oameni de afaceri" care au cate un butic (boutique - cum vrei) sau vreun magazinas de materiale de constructii care isi iau cate un s klasse, plin de golani cu ceafa extralata cu serie 7...asta este Romania (acum o sa te gandesti care dintre tipuri sunt si eu).

am lucrat in multinationale si am amici care lucreaza pe astfel de "plantatii"...nu am auzit de vreun s klasse sau serie 7 (scuze, dar nici de a8). nu am auzit eu, nu inseamna ca nu e asa.

in ce priveste natura topicului, din pacate si acum ti-e greu sa-l accepti ASA CUM ESTE...asta e prietene, pe mine ma intereseaza cele 2 marci (nu si s klasse). vezi tu, la randul tau ai un e39, clasa mare, bussiness sport salloon...esti cumva in stilul de viata al targetului vizat de o astfel de masina? poate ca oi fi, de ce sa spun eu ca nu.

eu am un 530i, tot e39 ("cazan" cu care am avut intr-adevar, vorba bunului tau amic, probleme la pompa servo, urmare a faptului ca a fost schimbata de un mecanic cu una proasta...am cumparat pompa si slava Domnului ca e ok acum...cu pixelarea nu am rezolvat si nici nu am de gand, mai ales ca vreau s-a vand in 2-3 luni. lucrez in HR (am propria afacere). daca ma reprezinta pe mine sau domeniul, sau nu, este din nou o discutie. intentia mea in toamna iarna este fie un 550i, fie un a8 4.2 fsi - de aici interesul meu (includ ca optiuni si 750i, dar e un pic uratel innauntru si nu imi place deloc lipsa schimbatorului de viteze). oricand pot sa recunosc ca nevoile mele nu se ridica la nivelul optiunilor enumerate mai sus, dar este ceea ce doresc si obiectivul pentru care in mare parte muncesc.

in ce priveste inmatricularea, am deschis alt topic (taxa pentru un 550i este intre 4900 si 5300 euro, adica ff mult)

in continuare astept opinii de la sursa vis-a-vis de ceea ce ma intereseaza (acu ceva vreme am mai deschis un topic cu 535d, 545i, 550i: rezultatul a fost ca majoritatea vorbeau de M, adica ce nu ma interesa). hai sa incercam sa fim mai concentrati pe subiect ca altfel, mare folos nu e

nu stiu la a8 sa aiba hud; nu stiu la bmw sa aiba suspensia reglabila; nu stiu la mb sa aiba trapa cu celule fotoelectrice pentru mentinerea temperaturii in habitaclu...etc. daca am deschis topicul, l-am deschis pentru a culege informatii. ceea ce nu poti sa compari (fara sa fie redundant) este kg cu metru sau volumul cu timpul...in rest pot sa compar ce doresc, aici sau in alta parte, micule "Peron". prietene, lasa oamenii sa gandeasca si sa genereze reactii si atitutdini din partea celorlalti vis-a-vis de ceea ce ii intereseaza. nu mai fi asa pripit si impulsiv, chiar daca inteleg ca ai scuza varstei...in rest numai bine, dupa cum spuneam, astept opinii la obiect (cat de bine functioneaza aceeasi optiune la marci diferite, spre exemplu). daca vrei si stii, daca nu...

A8 din 2011 va avea HUD: http://www.germancarblog.com/2005/06/audi-...with-laser.html

BMW are suspensie reglabilĂŁ, se numeÂşte EDC. (Electronic Damper Control)

http://www.bmw.com/com/en/insights/technol...er_control.html

EDC existĂŁ chiar Âşi pe E39, ca opĂžiune.

Nu Ăži-am spus cĂŁ nu ai dreptul de a face orice comparaĂžie doreÂşti, eu doar mi-am spus pĂŁrerea, pĂŁrere pe care mi-o pot spune indiferent dacĂŁ-Ăži place sau nu.

Vârsta este irelevantã, existã destui oameni care au 30 de ani degeaba, sau chiar mai mulÞi...

Nu cred cĂŁ vei primi multe opinii relevante pentru cĂŁ pe forum nu prea sunt proprietari de Mercedes S-klasse Âşi Audi A8, chiar Âşi posesorii de seria 7 sunt destul de puĂžini.

am inteles, dar totusi, de curiozitate, daca tot este irelevanta varsta, cati ani ai? sper ca nu ai vreo problema in a spune, doar nu esti femeie (iar daca ai fi, cred ca te-ai mandri cu varsta, nu ai ascunde-o).

o opinie trebuie sa aiba la baza informatii, pe langa atitudine...tu ai avut doar atitudine, fara nici o informatie...deci astept informatii de la tine, dupa care opinia ta legata de acele informatii.

asa opinii aiurea in tramvai, pot sa emit si eu acum vis-a-vis de tine...cum ca...poti sa iti inchipui ce vrei, "chiar daca iti place sau nu", doar e opinia mea (democratia la romani :twoup: )

Am 23 de ani, aÂşa cum am spus, este irelevant.

Nu ĂŽnĂželeg ce informaĂžii doreÂşti.

Omul care vrea Într-adevãr sã cumpere un A8, seria 7 sau S-klasse se duce la reprezentanÞã, cere câte un test-drive, se mai documenteazã ºi de pe net de la posesori cu privire la costurile de ÎntreÞinere, κi face niºte calcule ca sã vadã dacã Într-adevãr κi permite maºina pe care vrea sã o cumpere, vede la test drive În care se simte mai bine ºi care rãspunde mai bine nevoilor sale ºi apoi o cumpãrã.

Sau dacĂŁ vrei sĂŁ vezi exact ce opĂžiuni au aceste maÂşini, poĂži descĂŁrca de pe net manualul utilizatorului Âşi astfel ĂŽĂži dai seama ce dotĂŁri doreÂşti sĂŁ aibĂŁ maÂşina pe care o vrei sĂŁ o cumperi.

ĂnsĂŁ un topic de genul acesta mi se pare cam 0 la utilitate, pare fĂŁcut de un puÂşti, asta dacĂŁ tot ai amintit de vârstĂŁ, chiar nu cred cĂŁ un om matur are impresia cĂŁ va afla de pe un forum tot ceea ce-l intereseazĂŁ Âşi va decide ce maÂşinĂŁ sĂŁ-Âşi cumpere ĂŽn funcĂžie de pĂŁrerile unor oameni pe care nu-i cunoaÂşte.

Opinii aiurea În tramvai chiar tu ai cerut prin acest topic, este evident cã proprietarul de S-klasse, Seria 7 sau A8, care Într-adevãr κi permite maºina nu prea are timp de astfel de topicuri, neavând foarte mult timp liber.

ExistĂŁ Âşi excepĂžii, ĂŽnsĂŁ mai rar, chiar foarte rar.

DemocraÞia ºi exprimarea unei opinii În mod liber sunt În strânsã legãturã oriunde, nu este vorba de o neÎnÞelegere a democraÞiei.

Iar aici ĂŽncearcĂŁ sĂŁ nu mĂŁ contrazici, este domeniul pe care l-am studiat Âşi ĂŽncĂŁ ĂŽl studiez.

MĂŁ opresc aici, sper sĂŁ aflii toate informaĂžiile de care ai nevoie.

Am 23 de ani, aÂşa cum am spus, este irelevant.

Nu ĂŽnĂželeg ce informaĂžii doreÂşti.

Omul care vrea Într-adevãr sã cumpere un A8, seria 7 sau S-klasse se duce la reprezentanÞã, cere câte un test-drive, se mai documenteazã ºi de pe net de la posesori cu privire la costurile de ÎntreÞinere, κi face niºte calcule ca sã vadã dacã Într-adevãr κi permite maºina pe care vrea sã o cumpere, vede la test drive În care se simte mai bine ºi care rãspunde mai bine nevoilor sale ºi apoi o cumpãrã.

Sau dacĂŁ vrei sĂŁ vezi exact ce opĂžiuni au aceste maÂşini, poĂži descĂŁrca de pe net manualul utilizatorului Âşi astfel ĂŽĂži dai seama ce dotĂŁri doreÂşti sĂŁ aibĂŁ maÂşina pe care o vrei sĂŁ o cumperi.

ĂnsĂŁ un topic de genul acesta mi se pare cam 0 la utilitate, pare fĂŁcut de un puÂşti, asta dacĂŁ tot ai amintit de vârstĂŁ, chiar nu cred cĂŁ un om matur are impresia cĂŁ va afla de pe un forum tot ceea ce-l intereseazĂŁ Âşi va decide ce maÂşinĂŁ sĂŁ-Âşi cumpere ĂŽn funcĂžie de pĂŁrerile unor oameni pe care nu-i cunoaÂşte.

Opinii aiurea În tramvai chiar tu ai cerut prin acest topic, este evident cã proprietarul de S-klasse, Seria 7 sau A8, care Într-adevãr κi permite maºina nu prea are timp de astfel de topicuri, neavând foarte mult timp liber.

ExistĂŁ Âşi excepĂžii, ĂŽnsĂŁ mai rar, chiar foarte rar.

DemocraÞia ºi exprimarea unei opinii În mod liber sunt În strânsã legãturã oriunde, nu este vorba de o neÎnÞelegere a democraÞiei.

Iar aici ĂŽncearcĂŁ sĂŁ nu mĂŁ contrazici, este domeniul pe care l-am studiat Âşi ĂŽncĂŁ ĂŽl studiez.

MĂŁ opresc aici, sper sĂŁ aflii toate informaĂžiile de care ai nevoie.

"iar aici incearca sa nu ma contrazici, este domeniul pe care l-am studiat si inca il studiez". foarte caracteristic...hm...nu e bine...cam pe la 16-18 ani avem tendinta sa-i consideram pe multi din jurul nostru "imaturi", "pusti"...la 23 de ani, lucrurile incet, incet trebuie sa se schimbe...vezi si tu cum ti-e mai bine...am terminat si psihologia si sociologia, sa inteleg ca nu ai voie sa ma contrazici in ce priveste reprezentarile, modele sociale si atitudinile fata de subiecte de interes general pentru comunitati/grupuri extinse? nu stiu ce mai invatati voi pe stiinte politice sau unde vei fi studiind tu acum, dar o chestie totusi ar fi bine daca ai asimila-o: combate sau aproba opinia, nu sursa ei, persoana (crezi ca poti sa faci diferenta?). spui ca stii pe unii care nu au facut nimic pana la 30 de ani (asta e ceea ce numim reactie de aparare, supracompensare si rezistenta in psihologie - incercam sa ascundem un lucru exagerand in directia opusa - ceva in genul cu maturitatea pe care tu o apreciezi atat de mult)...astia sunt cumva reperul sau consolarea ta? sper ca nu. eu iti urez sa faci o multime de lucruri pana la 30 de ani, ca nu cumva sa vina cineva de 20 sa spuna ca esti...mai departe completeaza cu gandurile tale

cam cum crezi tu ca pot sa fac un testdrive daca vreau sa-mi iau sh serie 7, sau serie 5 sau a8? mai ales in oradea...aaa, sa vorbesc in stanga dreapta cu amici, cunostinte, sa le pot conduce masinile, poate fi ceva.

in ce priveste optiunile la acest nivel, ele sunt preponderent subiective. in ce priveste oamenii de afaceri cu timp 0, din nou vorbesti din carti sau auzite: am citit n interventii pe forum de oameni la locul lor care umbla, fac, incearca, dezvolta diverse chestii (antreprenoriale) sunt atatea stiluri de a face afaceri de te miri de cum unii reusesc (sincer, pentru cei din oradea, cluj, satu mare, pentru drumuri lungi - indeosebi la bucuresti - trenul ramane o varianta cat se poate de convenabila...dar cati o folosesc?) mai zilele trecute am vazut la spalatorie un s klasse ff frumos cu un blocator pentru volan si prosop cu rapirea din serai sau asa ceva pe bancheta din spate..proprietarul, monument de kitch...are o afacere relativ cunoscuta pe plan local, onorabila...atat stie, atat poate...ia-o cum vrei.

daca vrei sa contribui la topic, da-mi link-urile cu manualele serie 5 e60, serie 7 (penultimul, nu situ codul masinii) si a8 d3 (penultimul, sper ca asta e) si lasa prostioarele si iesi din carapacea ta (cat mai poti) - daca treci de 27 de ani cu atitudinea asta, ai sa ajungi sa te convingi singur ca toate sansele pe care le-ai ratat din lipsa de deschidere au fost de fapt refuzuri cat se poate de rationale si voluntare.

la final repet: SERIE 7 (5) VS A8 D3 (fara alte marci, ca nu ma intereseaza! - chiar va trebui sa ma crezi pe cuvant aici). bafta la examene!

"iar aici incearca sa nu ma contrazici, este domeniul pe care l-am studiat si inca il studiez". foarte caracteristic...hm...nu e bine...cam pe la 16-18 ani avem tendinta sa-i consideram pe multi din jurul nostru "imaturi", "pusti"...la 23 de ani, lucrurile incet, incet trebuie sa se schimbe...vezi si tu cum ti-e mai bine...am terminat si psihologia si sociologia, sa inteleg ca nu ai voie sa ma contrazici in ce priveste reprezentarile, modele sociale si atitudinile fata de subiecte de interes general pentru comunitati/grupuri extinse? nu stiu ce mai invatati voi pe stiinte politice sau unde vei fi studiind tu acum, dar o chestie totusi ar fi bine daca ai asimila-o: combate sau aproba opinia, nu sursa ei, persoana (crezi ca poti sa faci diferenta?). spui ca stii pe unii care nu au facut nimic pana la 30 de ani (asta e ceea ce numim reactie de aparare, supracompensare si rezistenta in psihologie - incercam sa ascundem un lucru exagerand in directia opusa - ceva in genul cu maturitatea pe care tu o apreciezi atat de mult)...astia sunt cumva reperul sau consolarea ta? sper ca nu. eu iti urez sa faci o multime de lucruri pana la 30 de ani, ca nu cumva sa vina cineva de 20 sa spuna ca esti...mai departe completeaza cu gandurile tale

Aici ai luat-o pe ulei grav de tot, ai avut o tentativă nereuşită de analiză psihologică combinată cu o interpretare greşită a ceea ce am spus.

Tu ai spus o chestie care nu avea nici o legătură cu exemplul, şi anume democraţia prost ĂŽnţeleasă.

Nu este nici o democraţie prost ĂŽnţeleasă, pe un forum public ĂŽşi poate spune oricine părerea atâta timp cât o face ĂŽntr-un mod civilizat.

Nu mă interesează pregătirea pe care o ai, pur şi simplu ţi-am spus că ĂŽntr-o democraţie este apărată libertatea la exprimare.

cam cum crezi tu ca pot sa fac un testdrive daca vreau sa-mi iau sh serie 7, sau serie 5 sau a8? mai ales in oradea...aaa, sa vorbesc in stanga dreapta cu amici, cunostinte, sa le pot conduce masinile, poate fi ceva.

in ce priveste optiunile la acest nivel, ele sunt preponderent subiective. in ce priveste oamenii de afaceri cu timp 0, din nou vorbesti din carti sau auzite: am citit n interventii pe forum de oameni la locul lor care umbla, fac, incearca, dezvolta diverse chestii (antreprenoriale) sunt atatea stiluri de a face afaceri de te miri de cum unii reusesc (sincer, pentru cei din oradea, cluj, satu mare, pentru drumuri lungi - indeosebi la bucuresti - trenul ramane o varianta cat se poate de convenabila...dar cati o folosesc?) mai zilele trecute am vazut la spalatorie un s klasse ff frumos cu un blocator pentru volan si prosop cu rapirea din serai sau asa ceva pe bancheta din spate..proprietarul, monument de kitch...are o afacere relativ cunoscuta pe plan local, onorabila...atat stie, atat poate...ia-o cum vrei.

Poţi face test drive foarte uşor.

Te poţi duce la cele mai apropiate reprezentanţe unde poţi solicita test drive cu maşinile pe care doreşti să le achiziţionezi.

Nu contează că E65 nu se mai fabrică, AB vinde şi maşini sh.

Merită efortul din moment ce o astfel de maşină reprezintă o cheltuială destul de mare.

Nu vorbesc deloc din cărţi, am fost la destule ĂŽntâlniri şi am socializat cu destui oameni de pe acest forum ca să ĂŽnţeleg că majoritatea sunt oameni normali, ĂŽn nici un caz oameni de afaceri de succes.

Majoritatea oamenilor de afaceri au foarte puţin timp liber si preferă să-l petreacă alături de cei dragi, nu pe diverse forumuri.

daca vrei sa contribui la topic, da-mi link-urile cu manualele serie 5 e60, serie 7 (penultimul, nu situ codul masinii) si a8 d3 (penultimul, sper ca asta e) si lasa prostioarele si iesi din carapacea ta (cat mai poti) - daca treci de 27 de ani cu atitudinea asta, ai sa ajungi sa te convingi singur ca toate sansele pe care le-ai ratat din lipsa de deschidere au fost de fapt refuzuri cat se poate de rationale si voluntare.

Manual E60

Manual E65

P.S: Prefer să ĂŽncheiăm discuţia aici.

Edited by Ciupanezu

am lucrat in multinationale

Topicul este fascinant, fara indoiala, insa am si eu o intrebare off topic.Ce inseamna sa lucrezi in multinationale? :)

ps

BMW-ul are de foarte mult timp suspensie reglabila. :(

"sa nu ai timp deloc si sa conduci un s klasse" :twoup:

Aici ai luat-o pe ulei grav de tot, ai avut o tentativĂŁ nereuÂşitĂŁ de analizĂŁ psihologicĂŁ combinatĂŁ cu o interpretare greÂşitĂŁ a ceea ce am spus.

Tu ai spus o chestie care nu avea nici o legĂŁturĂŁ cu exemplul, Âşi anume democraĂžia prost ĂŽnĂželeasĂŁ.

Nu este nici o democraÞie prost ÎnÞeleasã, pe un forum public κi poate spune oricine pãrerea atâta timp cât o face Într-un mod civilizat.

Nu mĂŁ intereseazĂŁ pregĂŁtirea pe care o ai, pur Âşi simplu Ăži-am spus cĂŁ ĂŽntr-o democraĂžie este apĂŁratĂŁ libertatea la exprimare.

PoĂži face test drive foarte uÂşor.

Te poĂži duce la cele mai apropiate reprezentanĂže unde poĂži solicita test drive cu maÂşinile pe care doreÂşti sĂŁ le achiziĂžionezi.

Nu conteazĂŁ cĂŁ E65 nu se mai fabricĂŁ, AB vinde Âşi maÂşini sh.

MeritĂŁ efortul din moment ce o astfel de maÂşinĂŁ reprezintĂŁ o cheltuialĂŁ destul de mare.

Nu vorbesc deloc din cãrÞi, am fost la destule Întâlniri ºi am socializat cu destui oameni de pe acest forum ca sã ÎnÞeleg cã majoritatea sunt oameni normali, În nici un caz oameni de afaceri de succes.

Majoritatea oamenilor de afaceri au foarte puĂžin timp liber si preferĂŁ sĂŁ-l petreacĂŁ alĂŁturi de cei dragi, nu pe diverse forumuri.

Manual E60

Manual E65

P.S: Prefer sĂŁ ĂŽncheiĂŁm discuĂžia aici.

...nu-mi spune ca stii si cum se face o analiza psihologica...ca te cred, pe cuvant :)

mersi pentru link-uri (daca poti da-mi si pentru a8 d3 link-ul_

Am ĂŽnĂželes, tu eÂşti bĂŁiatul cu testele Rorshach de la multinaĂžionalĂŁ. :twoup:

N-ai pentru ce!

Nu am acel manual, fĂŁ-Ăži cont pe un forum de Audi, sigur ĂŽl vei primi de la vreun utilizator.

iar, nu se poate!!!...ti-am spus ca am propria afacere (atentie la neatentie)

PS: rorshach e un test clinic, nu e folosit in HR (cel mai apropiat in armata doar)...tu mai existi si in afara forumului? sunt uluit de rapiditatea cu care raspunzi...

Topicul este fascinant, fara indoiala, insa am si eu o intrebare off topic.Ce inseamna sa lucrezi in multinationale? :twoup:

E greu frate, am eu un amic ce lucreaza la o multinationala (Lukoil), e Fuel Pump Manager, iar criteriile de angajare sunt extrem de aspre (IQ peste 120)!

Edited by tiberiuenache

Nu mĂŁ intereseazĂŁ persoana ta.

Nu, sã ºtii cã mi-ai luat 99 la viaÞã cu postul ãsta.

ĂncĂŁ 1% Âşi eram mort. De tot.

P.S: Era doar o ironie.

...aaa, gata, am inteles "99 la viata"...auzi, da nu mai ai un extrashield, armour :) ...pai de ce nu spui mai ca esti king of counterstrike, age of empire etc...acum am inteles de unde agresivitatea, dupa o noapte de strategie, te inteleg ca esti un pic irascibil...deci, nu e frumos, eu te inteleg (sau, modest, incerc) si tu dai in mine asa...nu e drept :twoup:

hai ajuta-ma te rog cu manualul pentru a8 d3! te rog, nu fi nesi :)

Nu prea prinzi ironiile astea.

Culmea e cĂŁ nu prea sunt vreun mare gamer, iar counter strike nu mi-a plĂŁcut niciodatĂŁ.

CautĂŁ-l singur, eu nu-l am.

...pinocchio, iti creste nasucul, nu fi raut ca te transformi in magarus...

Nu mĂŁ intereseazĂŁ persoana ta.

Nu, sã ºtii cã mi-ai luat 99 la viaÞã cu postul ãsta.

ĂncĂŁ 1% Âşi eram mort. De tot.

P.S: Era doar o ironie.

...aaa, gata, am inteles "99 la viata"...auzi, da nu mai ai un extrashield, armour :) ...pai de ce nu spui mai ca esti king of counterstrike, age of empire etc...acum am inteles de unde agresivitatea, dupa o noapte de strategie, te inteleg ca esti un pic irascibil...deci, nu e frumos, eu te inteleg (sau, modest, incerc) si tu dai in mine asa...nu e drept :twoup:

hai ajuta-ma te rog cu manualul pentru a8 d3! te rog, nu fi nesi :)

vwforum.ro

Topicul este fascinant, fara indoiala, insa am si eu o intrebare off topic.Ce inseamna sa lucrezi in multinationale? :twoup:

E greu frate, am eu un amic ce lucreaza la o multinationala (Lukoil), e Fuel Pump Manager, iar criteriile de angajare sunt extrem de aspre (IQ peste 120)!

...sa inteleg ca ai te-ai inscris in criteriile cerute? nu-i bai, tu sa fii sanatos...fa alte teste si vei iesi mai bine! bafta!

Topicul este fascinant, fara indoiala, insa am si eu o intrebare off topic.Ce inseamna sa lucrezi in multinationale? :)

ps

BMW-ul are de foarte mult timp suspensie reglabila. :)

"sa nu ai timp deloc si sa conduci un s klasse" :twoup:

Am inteles, multumesc pentru explicatie.

Am crezut ca esti fotbalist, aia joaca in nationala, mai joaca si prin alte tari deci cum ar veni lucreaza in multinationale.

Asa credeam, insa nu eram sigur...acum m-am lamurit.

• 3 weeks later...

Pe tine te-a ajutat mult armata, se vede.

Eu nu te inteleg,pana acuma ai zis de nu stiu cate ori,in topic,ca termini discutia..dar in continuare nu iti vezi de treaba.Daca nu ai ce sa ii mai spui omului legat de ceea ce vrea el sa stie,indiferent daca tie ti se pare sau nu ''redundant'',atunci nu mai insista!