Jump to content

Vand jante 17+ gume

Recommended Posts

Jantele sunt pe 17 cu prindere de 5x120 si 7j (au fost puse pe un coupe e36)...2 gume au dot 2007 si sunt in stare buna 205/55 17 si 2 au dot 2005 cu uzura la limita 235/40 17...

pretul de vanzare este fix 1000 ron!

pentru detalii nu ezitati sa intrebati.

zeky- 0763.620.924!

inca la vanzare..accept schimburi cu jante de 16 cu prindere de 5x120.....hai ca vreau sa scap de ele...imi ocupa locul degeaba in casa....

jantele sunt gata de pus pe masina :twoup:

Edited by zeky

Salut,

Jantele sunt cumva sparte, sudate ? As fi interesat, din cate vad faci si schimburi, dar din pacate ale mele sunt pe 15 originale bmw, daca cumva totusi esti interesat, astept reply aici, eu o sa ajung in bucuresti luni.

Multumesc

reducere 10% si devine 810 ron.....hai ca nu am ce face cu ele si ma incurca prin casa....doar zilele astea la acest pret! (maine poate ma sucesc) :twoup:

jante 17 cu buza +gume (2 foarte bune)= 810 ron!

Edited by zeky

Salut,am eu niste jante style 42 pe 16'' ET 41 in stare perfecta,vreau sa le dau la schimb dar doar jantele fara cauciucuri ca am cauciucuri noi,daca te intereseaza lasa-mi un mesaj si ne intalnim

Salut,am eu niste jante style 42 pe 16'' ET 41 in stare perfecta,vreau sa le dau la schimb dar doar jantele fara cauciucuri ca am cauciucuri noi,daca te intereseaza lasa-mi un mesaj si ne intalnim

reformulez.....tu ai acest model de styling 42?.....acum am vazut ca sunt 2 modele pe styling 42....in cazul asta, iti dau jantele pe 17 (fara cauciucuri) la schimb cu cele pe 16 (fara cauciucuri)...

Edited by zeky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.