Jump to content

bmw 850 ci

wefy

Recommended Posts

Salut. Am vazut un 850i pe forum, unul rosu, frumos si m-am gandit ca va va placea si unul negru, cu mici modificari exterioare si interioare. Nu e masina mea, e a unui prieten foarte bun. Eu am un e 39 turing. Edited by wefy

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

din injectie, pistoane calculator evacuare etc.

Salut. Am vazut un 850i pe forum, unul rosu, frumos si m-am gandit ca va va placea si unul negru, cu mici modificari exterioare si interioare. Nu e masina mea, e a unui prieten foarte bun. Eu am un e 39 turing.

mai multe poze!!!

da, a fost pe Dyno. masina a fost desfacuta pana in cel mai mic detaliu, interior, instalatie electrica, exterior, motor refacut complet, esapament, debitmetre etc. Edited by wefy

Eu nu am fisa ca nu e masina mea. Eu m-am ocupat de partea estetica (interior-exerior). Mecanica si motorul a fost lucrarea proprietarului. Am sa il intreb si daca el doreste sa demonstreze asta, o va face cu siguranta. Si este cu siguranta 850 CI Edited by wefy

Ce rau esti. :twoup:

Nu sunt rau deloc, dai niste bani manopera la un om care iti munceste pe masina, si pui musama in loc de piele. Eu inteleg intentia, un interior crem e de piele ar fi fost frumos, dar nici chiar musama da-o dracu.

Respect pt. munca si sunt sigur ca la costat destul de mult manopera dar ceva parca nu da,nu se potriveste cu masina,am vazut e60-uri cu interiorul culoarea asta dar acolo este altceva are si imitatie de mahon,aici parca nu se potriveste,mai bine alegea daca tot sa hotarat sa imbrace interiorul culoarea neagra,iar daca nu este inmatriculata de ce sa mai apucat de ea?in fine este treaba lui,banii lui,dar ziceam asa....

dar cum naiba ti-ai dat seama, ca eu nu vad diferenta in poze.

Pai ai vazut piele naturala, cu textura din aia? Zici ca e canapea.

sincer, nu ma pricep la piei.

dar nu as putea intelege de ce investeste cineva atata munca si timp si pune un material de doi lei.

poate a facut-o doar ca sa vada cum arata :twoup:

Eu nu am fisa ca nu e masina mea. Eu m-am ocupat de partea estetica (interior-exerior). Mecanica si motorul a fost lucrarea proprietarului. Am sa il intreb si daca el doreste sa demonstreze asta, o va face cu siguranta. Si este cu siguranta 850 CI

BMW 850 CI s-a fabricat dupa 95-96 si a avut motor de 5600 cm , 325 cp si a fost cuplat numai la cuite steptronic

Asta al tau are cutia modelul vechi cu 4 viteze care a fost numai pe motorul de 5000 cm si 300 cp intre 90 si 95

In legatura cu interiorul este ok acum dar imi inchipui cum arata inainte daca s-a apucat sa il refaca in totalitate

Eu nu am fisa ca nu e masina mea. Eu m-am ocupat de partea estetica (interior-exerior). Mecanica si motorul a fost lucrarea proprietarului. Am sa il intreb si daca el doreste sa demonstreze asta, o va face cu siguranta. Si este cu siguranta 850 CI

BMW 850 CI s-a fabricat dupa 95-96 si a avut motor de 5600 cm , 325 cp si a fost cuplat numai la cuite steptronic

Asta al tau are cutia modelul vechi cu 4 viteze care a fost numai pe motorul de 5000 cm si 300 cp intre 90 si 95

In legatura cu interiorul este ok acum dar imi inchipui cum arata inainte daca s-a apucat sa il refaca in totalitate

Te inseli. Uite aici ca sa nu va mai contraziceti.

http://www.e31.net/models.html