Jump to content

mufe casetofon e 39

spunky528i

Recommended Posts

sal'tare,,,,acum ca am trecut peste o gramada de probleme , cu unii dintre voi,, am o intrebare, si anume cum sa montez un tub de bass, dar direct pe casetotonul original al masinii,,,nu vad nici o mufa rosie si alba asa cum are standardul casetofoanelor ma ajuta cine va cu vre oinformatie? deci woofer-ul este pionner si are statie incorporata..doar sa trag alimentarea si firele de la casetofon..stie cineva >? vr5eo smecherie? ms ///

N-o sa gasesti nicio "mufa' din aia, dupa cum bine stii. Daca statia ta are intrare pentru semnal 'mare" de la cablul de difuzoare, daca nu are iti iei un adaptor high-low si-i tragi semnal pe mufele RCA de la cablurile de difuzoare. Cum statia va sta in portbagaj, cel mai simplu ar fi sa iei semnal de la cablurile de la difuzoarele din spate, iar plusul il tragi, eventual, de la casetofon, sau de la 'antena" care se afla in "umerii" din spate ai masinii (nu mai stiu exact stanga sau dreapta).

Avand in vedere ca zici ca ai woofer Pioneer cu statie incorporata (deci ...autoamplificat :twoup: ), odata instalat in portbagaj, nu o sa auzi mai nimic. Deci renunta la asa ceva, n-o sa aiba niciun efect in e39, mai ales daca nu ai si gaura pt sacul de ski in cotiera.

pai erau subwoofere oem, se montau sub luneta...poate gasesti unul la dezmambrari. cu ce ai tu acolo....sa nu faci vreo nefacuta, masinile astea sunt "putin" pretentioase la electronica.

ia zi bre, ce ai facut cu butonul? :twoup:

hehehe ma luati in ras prietene dar sincer nu stiu tre sam merg la un electrician, si n uam timp ca muncesc mult,,,cert e ca are fire :)

N-o sa gasesti nicio "mufa' din aia, dupa cum bine stii. Daca statia ta are intrare pentru semnal 'mare" de la cablul de difuzoare, daca nu are iti iei un adaptor high-low si-i tragi semnal pe mufele RCA de la cablurile de difuzoare. Cum statia va sta in portbagaj, cel mai simplu ar fi sa iei semnal de la cablurile de la difuzoarele din spate, iar plusul il tragi, eventual, de la casetofon, sau de la 'antena" care se afla in "umerii" din spate ai masinii (nu mai stiu exact stanga sau dreapta).

Avand in vedere ca zici ca ai woofer Pioneer cu statie incorporata (deci ...autoamplificat :) ), odata instalat in portbagaj, nu o sa auzi mai nimic. Deci renunta la asa ceva, n-o sa aiba niciun efect in e39, mai ales daca nu ai si gaura pt sacul de ski in cotiera.

aha..poi la cotiera nu am gaura :( e doar cotiera si fierul sau ce naiba e acolo,,,nu se va auzii?

pai nu prea se va auzi pt. ca masina este bine antifonata. spre ex, difera de alte masini in sensul ca sub luneta are o tabla pe care stau difuzoarele, dar ele nu fac legatura cu portbagajul. adica in interior vei auzi slab ceea ce va scoate subwooferul. Daca totusi vrei sa ii faci un upgrade la partea audio mai bine schimbi si casetofonul cu unul mai performant care are si iesite pt. subwoofer si scapi de probleme. Se gasesc rame adaptoare pt. bord, dar dupa parerea mea nu arata bine cu un cass. aftermarket.

pai nu prea se va auzi pt. ca masina este bine antifonata. spre ex, difera de alte masini in sensul ca sub luneta are o tabla pe care stau difuzoarele, dar ele nu fac legatura cu portbagajul. adica in interior vei auzi slab ceea ce va scoate subwooferul. Daca totusi vrei sa ii faci un upgrade la partea audio mai bine schimbi si casetofonul cu unul mai performant care are si iesite pt. subwoofer si scapi de probleme. Se gasesc rame adaptoare pt. bord, dar dupa parerea mea nu arata bine cu un cass. aftermarket.

aha..am inteles..o sa vad ce pot sa rezolv,deocamdata....o las asa...

• 2 weeks later...

aha..am inteles..o sa vad ce pot sa rezolv,deocamdata....o las asa...

cine stie daca as putea sa iau semnal ptr bass de la magazia de cd-uri si curent ptr statie de acolo oare ar fi indicat? as putea? sa nu mai fac alte naszbatii?

cine stie daca as putea sa iau semnal ptr bass de la magazia de cd-uri si curent ptr statie de acolo oare ar fi indicat? as putea? sa nu mai fac alte naszbatii?