Jump to content

vand bmw 330d 2002

bmw318ci

Recommended Posts

Bmw 330d 2002 facelift-155k km

Lista optiuni:

-piele

-clima

Navigatie Alpine + sistem audio si dvd - subwoofer blaupunkt +amp- magazie cd oem (trebuie montat playerul oem pt functionalitate:)

-4 geamuri electrice

-"n" airbag-uri

-jante 17 stile 45

-camera pt parcare + senzori

-angel eyes + xenon

-transmisie steptronic

-comenzi volan(pilot automat)

etc optiuni...

Schimb Cu 320 318 golf 5 sau , propuneti

pret 8200 negociabil

Defecte - lipseste la far dreapta bandoul de sub far si problema cu angel eyes se poate remedia repede

revin cu poze in aprox o ora jumatate!

Salut!Masina a fost cumva luata din Galati?Din ce an este in tara,poti sa-mi spui si tara de origine?

nu, este din bucuresti cu B mare

Eu te-am intrebat foarte serios,tu vad ca raspunzi in zefleme...poti sa-mi dai un raspuns la cele de mai sus?

Masina a fost cu nr. provizorii de GL cand ai cumparat-o(acum aproximativ 3 ani in urma)?

Salut!Masina a fost cumva luata din Galati?Din ce an este in tara,poti sa-mi spui si tara de origine?

nu, este din bucuresti cu B mare

Eu te-am intrebat foarte serios,tu vad ca raspunzi in zefleme...poti sa-mi dai un raspuns la cele de mai sus?

Masina a fost cu nr. provizorii de GL cand ai cumparat-o(acum aproximativ 3 ani in urma)?

masina a fost cumparata de un tip din bucuresti initial a fost adusa din italia !

Tocmai de aia iti spun!

E masina unui prieten , l-am sunat si asta mi a spus!

poze cu faĂža nu?

din pacate am fost asa prost incat am pus prima poza de 600k si nu am mai avut loc o sa pun si cu fata!

fata!

Nu stiu cum este acum ,dar atunci era o masina destul de buna...am recunoscut-o dupa becurile cu tenta albastruie(cele de semnalizare de pe spate) si dupa jante,plus alte chestii.O vandusem din cauza taxei de inmatriculare, imi este dor de ea... :twoup:

Spor la vanzare!

Nu stiu cum este acum ,dar atunci era o masina destul de buna...am recunoscut-o dupa becurile cu tenta albastruie(cele de semnalizare de pe spate) si dupa jante,plus alte chestii.O vandusem din cauza taxei de inmatriculare, imi este dor de ea... :)

Spor la vanzare!

Sa inteleg ca tu ai adus-o? :twoup:

Nu stiu cum este acum ,dar atunci era o masina destul de buna...am recunoscut-o dupa becurile cu tenta albastruie(cele de semnalizare de pe spate) si dupa jante,plus alte chestii.O vandusem din cauza taxei de inmatriculare, imi este dor de ea... :)

Spor la vanzare!

Sa inteleg ca tu ai adus-o? :twoup:

posibil!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...