Jump to content

Vand un set Angel Eyes CCFL pt e46 sedan nfl

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul am un set de angel eyes culoare alba CCFL fara un droser. 4 inele+1 droser

Le am pe masina de aproape un an....si nu am avut prob cu ele. Acum o luna s-a ars un droser si ca sa nu il mai schimb mi-am cumparat set de angel eyes pe led. Deci de astea vechi nu mai am nevoie.

Se pot testa fara nici o problema. Nu au fost fortzate nici la montat nici la demontat au fost lipite cu silicon.

Pret. 150 lei.

Anunt valabil doar pt Bucuresti.

Multumesc.

Dupa cum spune si titlul am un set de angel eyes culoare alba CCFL fara un droser. 4 inele+1 droser

Le am pe masina de aproape un an....si nu am avut prob cu ele. Acum o luna s-a ars un droser si ca sa nu il mai schimb mi-am cumparat set de angel eyes pe led. Deci de astea vechi nu mai am nevoie.

Se pot testa fara nici o problema. Nu au fost fortzate nici la montat nici la demontat au fost lipite cu silicon.

Pret. 150 lei.

Anunt valabil doar pt Bucuresti.

Multumesc.

vezi ca atata costa un set noi cu tot cu drosere si garantie

Daca nu iti convine nu te obliga nimeni sa cumperi.

Ia vezi aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...0iii&st=640

O fi lasat Sorin la pret si n-am citit eu bine. Sau poate cumperi tu din alta parte la 150 de lei. Chiar te-ash ruga sa imi arati sa nu mor prost poate m-am aruncat eu la pret.

Daca e cineva interesat sa faca o oferta ca sunt dispus sa mai las la pret.

Multumesc.

hahahahah

Si daca ar fi sa le pun la 50 de ron apare alt carcotas care le ia el cu 40 samd. :twoup:)

Se poate inchide. NU MAI SUNT DE VANZARE.

Cumparati-va voi cu 50 de ron noi noute si cu garantie eventual vreo 3-4 ani :))

PS.

Ash zice ce pot sa iti dau la 50 de ron dar imi iau ban si ma gandesc ca poate mai am nevoie de contacte de pe siteul asta, asa ca te las sa ai mintea odihnita. Bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.