Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

arcuri mai scurte pe fata

07dny

Recommended Posts

salut! am nevoie de ajutorul vostru....nu ma prea pricep la arcuri....problema este urmatoarea. Masina nu are nici arcuri nici amortizoare sport....totul este stock pe ea. Este lasata pe spate....de zici ca am suspensie sport....si pe fata este ridicata. Am facut un test de amortizoare ai au pe fata 61% si respectiv 64% eficacitate, iar pe spate 47% si respectiv 49% eficacitate. Deci sunt la jumatate de viata teoretic.....masina o am de 3 ani si asa am cumparat-o, cu fundul mai lasat si fata ridicata. Vreau sa stiu ce arcuri pot pune pe fata mai scurte, normale sau sport ca sa imi coboare masina vreo 30-40mm maxim. Si sa se potriveasca pe amortizoarele stock. Adica vrea sa fie coborata dar cu suspensie normala. Va multumesc anticipat!

de cumparat suspensie completa sport stiu ce si cum sa cumpar...doar ca nu vreau sa am suspensii sport. Vreau sa file lasata mai jos masina si pe fata, vreau doar arcuri mai scurte putin pe fata ca sa cobor si fata. nu vreau sa nu ma zdruncine in masina. uitati si o poza cu masina, cum arata spatele/fata. nu stiu de ce pe spate e lasata....de 3 ani am masina si asa am cumparat-o si nu are nimic sport pe ea.

post-30725-1277289997_thumb.jpg

poti sa montezi arcuri eibach sau weitec si trebuie sa le schimbi pe toate patru, nu cred ca este indicat sa ai arcuri originale pe spate si sa pui altele pe fata

am vorbit sa cumpar arcuri eibach toate 4. Sper sa se aseze frumos masina dupa montarea lor. mai am o intrebare.....pe langa cele 4 arcuri mai am nevoie de ceva ca sa le pot monta pe masina? Multumesc frumos pentru sfaturi, revin cu poze dupa montare!

Edited by 07dny

poti sa montezi arcuri eibach sau weitec si trebuie sa le schimbi pe toate patru, nu cred ca este indicat sa ai arcuri originale pe spate si sa pui altele pe fata

am vorbit sa cumpar arcuri eibach toate 4. Sper sa se aseze frumos masina dupa montarea lor. mai am o intrebare.....pe langa cele 4 arcuri mai am nevoie de ceva ca sa le pot monta pe masina? Multumesc frumos pentru sfaturi, revin cu poze dupa montare!

mai ai nevoie doar de un mecanic priceput! bafta si pune poze cu ea dupa montaj sa o vedem cum arata!

• 2 months later...