Jump to content

O intrebare in legatura cu pret jante pe 16

bogdyy

Recommended Posts

Salut,vroiam sa va intreb pe cei care ati mai fost pe ''afara'', ce pret au un set de jante borbet pe 16 sau bbs 2,mi-a zis amicul asta ca e un risc mare ca nu sti ce iei,pot sa fie reparate,chituite,etc,dar vroiam sa incerc....,este mai mult de 60-80eu?bine in Romania mai ales la samsari aceste modele de jante in mintea lor este o valoare si de aceia cer niste preturi de te doare capul,acolo sunt precum niste fiare vechi,deci ar gasi la 70 de eu setul?sa fie cojite, nu m-ar interesa ca le-asi duce la cineva sa le de-a o ''spoiala'' de vopsea,banuiesc ca la parcuri din astea auto second au si jante cei de acolo din Germania.

Pai la 70 de euro setul nu o sa am pretentii sa fie bec,sa fie cojite,cum o fi doar strambe sa nu fie,la ei nu este ca la noi,cer astia 300 de euro pe un model de jante demodata si antica,vb de setul asta de borbet,bbs,ei cred ca nu stiu ce valoare au,de unde...sunt niste vechituri,dar fraieri sunt cei care le da banii astia la samsarii romani,in general la necunoscatori,afoni din astia,le ia ochii si le da 300 de euro la buzunar si uite asa fac bani pe seama fraierilor....

Pai am zis ca daca face drumul asta in Germania poate gaseste si niste jante borbet,de placut imi plac pt ca fiind model vechi de jante la o masina veche se potriveste,adica e in ton,nu zic neaparat de borbet,bbs 2,dar nu sa faci din asta o valoare cum fac unii pe anumite siteuri cand le scot la vanzare,300 eu,pai stai nene ce stie sa faca de 300 eu?si cica in banii astia le da si cu....''gume'',pai de unde stie el ca-mi plac ''gumele'' talon de 35?ca in general cu asfel de cauciucuri se dau,deci sunt fenomenali,nu stiu ce sa mai faca sa-ti ia banii,a mai vazut un anunt un tip cu e34 care-l vindea avea jante bbs 2 pe 16 sau 17 si a zis ca scade 500 eu la masina dar ai ia jantele,deci.....nu,ma doare capu',in fine, fie ca gaseste fie ca nu,i-am zis ca daca gaseste ceva la un pret decent sa ma contacteze.

Salut,vroiam sa va intreb pe cei care ati mai fost pe ''afara'', ce pret au un set de jante borbet pe 16 sau bbs 2,mi-a zis amicul asta ca e un risc mare ca nu sti ce iei,pot sa fie reparate,chituite,etc,dar vroiam sa incerc....,este mai mult de 60-80eu?bine in Romania mai ales la samsari aceste modele de jante in mintea lor este o valoare si de aceia cer niste preturi de te doare capul,acolo sunt precum niste fiare vechi,deci ar gasi la 70 de eu setul?sa fie cojite, nu m-ar interesa ca le-asi duce la cineva sa le de-a o ''spoiala'' de vopsea,banuiesc ca la parcuri din astea auto second au si jante cei de acolo din Germania.

:) chiar ca te doare capul...

Or fi compatibile cu suspensia sport? :twoup:

Edited by andrei™