Jump to content

vibratii usoare la relanti

belitutz

Recommended Posts

de cateva zile cand este motorul cald si este la relanti s zicem ca dupa 1 minut am usoare vibratii la motor banuiesc..simt asta stand la volan cum are tendinte k s zguduie masina dar nu face tot timpul cand si cand.. plus k dak accelerez pana in 2000 ture usor la fel face cateodata mici trepidatii... in mers merge ok pot s zik trage f bn.... masina are 178000 km s zicem reali ca asa avea pe bord... motorina numai premium diesel si alto 55 bag....plus k la 12000 schimb filtrele si uleiul... mai am 2000 km pana s il skimb...aveti vreo idee???

probabil.

chiar si la rece ar trebui sa ai vibratii

si la mine la fel.

bmw e90 320d dion 2007,are 120k km.ieri i-am cam dat cox si in linie dreapta si curbe si azi cand ma plecat cu ea aveam unele vibratii la plecarea de pe loc in treapta 1 si mansarier.

am mai incins-o putin si am vazut ca nu mai face.....mai ies acum cu ea putin sa vad,dar cred ca este prematur sa ma gandesc la ambreaj din moment ce plecari bruste de pe loc nu prea a primit masina mea,doar demaraje din mers.

• 2 years later...

azi am mers toata ziua prin oras.destule plecari de pe loc.si calda si rece si nu a mai facut nimic.tind sa cred ca era o problema de la motorina sau ....pana mea.bine ca nu mai face totusi

salut. stiu ca e vechi threadul, dar ai gasit problema?era chiar de la motorina?

la mine dimineata, la rece cand plec de pe loc tremura putin. daca o turez mai tare nu face, dar ma gandesc ca e ambreiajul.

Edited by toffefe

de pe un alt topic:

"-2 cand e rece dimineata si tremuratul are mai mica intensitate, in cazul asta poate sa mai fie si altceva inafara de volanta(cel mai probabil ambreiajul) "

cred ca cel mai simplu schimb volant+ambreiaj, si imi iau de o grija. nu cred ca au fost schimbate vreodata si masina are peste 200k.

am vazut pe net tot felul de kit-uri complete (volant ambreiaj). mi-a sarit in ochi pretul pt un kit LUK, in jur de 2200 ron. mi se pare ieftin comparativ cu piesele originale.

stiti ceva de aceasta marca: LUK? sa pun asa ceva sau sa fug si sa nu ma uit inapoi?