Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar Magazie CD de seria 7 e38

Recommended Posts

Am nevoie de o magazie cd de seria 7 e38 . Astept poze si preturi . Ms

http://www.bimmernav.com/images/e38electronics.jpg 0723515609 4 mil

zimi ultimul pret , oricum am luat modul audio de la tine si ti am cerut bm24 si doar dupa un timp mi am dat seama k mi ai triis altceva mai vechi care nu era compatibil cu mag de pe e39.

Am nevoie de o magazie cd de seria 7 e38 . Astept poze si preturi . Ms

http://www.bimmernav.com/images/e38electronics.jpg 0723515609 4 mil

zimi ultimul pret , oricum am luat modul audio de la tine si ti am cerut bm24 si doar dupa un timp mi am dat seama k mi ai triis altceva mai vechi care nu era compatibil cu mag de pe e39.

exista doar bm24 si bm54

ai cerut bm24 ai primit bm24

.....................................

• 2 weeks later...
te ti tare in clanta si cu cu afirmati ... dar tu nu mi ai trimis bm24 , stiu ce am cerut si stiu k am primit altceva , e un modul philips care nu vede magazia normala de pe e39 , nu e bm24 pt k am avut si stiu cum e ... atunci nu am zis nimika pt k restul mergea si credeam k e de la magazia mea , dar am pus mai multe si la fel pana am aflat k modulul era unul vechi si am mai dat si 300 euro pe el :twoup: acuma imi ceri pe o magazie tot veche 4 mil cand una de e39 si vinde si cu 200 lei :) ms

te ti tare in clanta si cu cu afirmati ... dar tu nu mi ai trimis bm24 , stiu ce am cerut si stiu k am primit altceva , e un modul philips care nu vede magazia normala de pe e39 , nu e bm24 pt k am avut si stiu cum e ... atunci nu am zis nimika pt k restul mergea si credeam k e de la magazia mea , dar am pus mai multe si la fel pana am aflat k modulul era unul vechi si am mai dat si 300 euro pe el :twoup: acuma imi ceri pe o magazie tot veche 4 mil cand una de e39 si vinde si cu 200 lei :) ms

iti pot oferi eu pe mag cd 2 mil de e39

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...