Jump to content

Cumpar BMW

Recommended Posts

doresc sa trec la BMW si sunt dispus sa-mi dau masina. Este vorba de un VW PASSAT 1.9TDI PD 101CP, berlina, an fabricatie 2004, motor AVB.

km reali 145000

import Franta 2007

proprietar

dotari :

-4 geamuri electrice + oglinzi electrice incalzite cu semnal incorporat

-cotiera fata+spate, torpedo refrigerat, climatronic

-computer bord, esp, pilot

Pret 7500 neg.

Astept variante, stima.

Mociornita Cosmin

tel: 0726478280

id yahoo: little.cosmin

Edited by MociornitaCosmin

• 4 weeks later...

VW PASSAT BERLINA 1.9TDI PD 101CP

cod motor AVB

cutie manuala 5+1

culoare verde metalizat

an fabricatie 2004

145000km reali

mport 2007 Franta

carte service, 2 chei + cheie servie, proprietar

alarma, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite cu semnal, cotiera fata+spate, torpedo refrigerat, climatronic, radio cd, volan reglabil, scaune reglabile lombar si pe inaltime, esp, pilot automat, computer bord

Daca vrei sa o vinzi sau sa o dai pune mai multe poze,inclusiv cu interiorul.In al doilea rand nu am vazut sa fii raspuns la cei care ti-au facut oferte,macar sa stie lumea cam ce vrei(masina si diferenta)....

Si off topic,am si eu o intrebare asa in general.Care e treaba cu passaturile astea de vor majoritatea sa scape de ele?Intreb pentru ca am bagat si eu o data pe autovit e46-le meu si am primit o gramada de mailuri cu oferte de schimb mai ales cu renaulturi(megan in special) si passaturi,ce e drept la an tot cam ca al meu adica 1999-2002....

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.