Jump to content

am picat in santz..

C|S

Recommended Posts

pot sa ma descarc la voi? dap, iesind dintre blocuri, pe binecunoscuta alee, acum 3 ore, am cazut cu rotile din fata intr'un sant nesemnalizat, sapat 'peste noapte' adanc de vreo 60 de cm... :blink:

am pus\o cu botu pe labe, spart bara M.. complet dezamagit. in spate nu puteam da, ar fi insemnat sa smulg bara, iar in fatza nu puteam rotile din spate fiind pe pietris...derapau..

Mi'e dat o lacrima de nervi.. in fine m'a scos un vecin cu o Rav4 cu sufa.. bara si a mai revenit, e putin desprinsa, dar sparta pe dedesupt... o noapte trista pt mine si 5u' meu...

:) :) :)

le: keep ur eyes widely open.. :D

mai... mergi la primarie si vezi cine a efectuat lucrarea. Sunt obligati prin lege sa semnalizeze lucrarile. Orice accident din cauza nesemnalizarii, e vina lor si sunt raspunzatori pt asta. Nu e vina ta. Trebuie sa iti faca masina. Calmeaza-te si da o fuga pana la primarie sau la RADP cine s-o ocupa si vezi care e treaba.

Imi pare rau...

ce sa spun... si acum am iesit la o tigara sa 'mai dau un ochi pe sub ea'... la lumina neonului nu prea se vede bine, se simte la pipait ca pe o portiune de 30% sub ea e sparta... si e desprinsa din ambele parti vreo cativa cm in lateral..

partea proasta e ca nu i am facut nici o poza asa prabusita, si se pare ca un eventual proces.. poate dura 'din auzite' si 3-4 ani pana a putea scoate vreun ban din buzunarul bine ferecat al minunatei primarii de care cu multa sansa, apartin.. asa ca nu'mi raman decat zecile de tigari de bagat pe noaptea asta, si ochiul mesterului maine la service... sper totusi sa nu fie asa grav...asta e 5ul meu adus personal acum o luna jumate din germania (525 d, m packet din 2002).

Va spun sincer... ma doare inima de ce mi s'a intamplat, chiar daca am primit consolari de genu'..las' ba ca nu e grav, noi sa fim sanatosi.. ce pot face...ma conformez.

O seara neagra..

• 3 weeks later...

dute si dai in judecata, daca ii lasi si tu si altii care patesc nu se invatza minte, un proces trebuie sa dureze maxim 6 luni. Mai ales aici unde este clar cine este vinovat. Dute si cere-le si daune morale, sigur vei castiga, muuult de tot. Bine acum nu te gandii ca o sa-ti cumperi M6 :blink:.

Sincer imi pare rau, as crapa de nervi in locul tau.

Mult noroc!!

Prietene , sfatul meu e sa mai astepti ceva timp pana se intorc muncitorii aia de au sapat santul si sa-i tragi un pic de urechiuse, ca pana la urma alta solutie nu prea vad.

128247[/snapback]

aham, shi aia or sa ii dea sigur bani de reparatzii :blink:

...poate io sticla de unirea sa uite de probleme :)

shi poate il mai shi intraba:

"ce bag, nu-tzi mai ajuge strada?" :) :)

Si in mine a intrat o caruta acum cateva zile si mi-am facut masina pe banii mei ca inca nu am apucat sa ii fac casco. M-a costat 6 mil, amandoua usile de pe partea soferului indreptate si vopsite, dar l-am batut pe tigan de vreo 2 miliarde. Am vrut sa-i iau calu... dar am inteles ca trebuia sa ma judec mai intai cu el. Acum ma feresc ca de dracu de carute. Asta sa faceti si voi !

Si in mine a intrat o caruta acum cateva zile si mi-am facut masina pe banii mei ca inca nu am apucat sa ii fac casco. M-a costat 6 mil, amandoua usile de pe partea soferului indreptate si vopsite, dar l-am batut pe tigan de vreo 2 miliarde. Am vrut sa-i iau calu... dar am inteles ca trebuia sa ma judec mai intai cu el. Acum ma feresc ca de dracu de carute. Asta sa faceti si voi !

128333[/snapback]

de ce sa iei calul tiganului ? :blink: