Jump to content

vand cotiera cu telefon bmw seria 5 e39

Recommended Posts

Nu vreau sa par rautacioasa, insa pe site-ul ala care incepe cu 4, sa nu dau nume si nici link-uri ca am vazut ca nu e voie, este unul identic la vanzare cu 50 euro de ceva vreme si nu il ia nimeni, iar tu ceri 200...

da,se vinde cu 50 doar telefonul!! eu cu 170 vand cotiera cu tot cu telefon,cu tot cu instalatie(cabluri si module)deci unde e afacerea :twoup: ?

si o sa ajungi mult mai jos vorba colegei....se vand intre 50-70 euro cu tot cu cotiera. Daca vrei exemple iti si numerele lor de tel sa ii intrebi !

sa se vanda si cu 1 leu ca pe mine unul nu ma intereseaza :twoup: am avut client si la 150e dar am fost plecat din localitate si n-am mai reusit sa finalizam.in concluzie sa se gaseasca si la donatii ca pretul meu ramane acelasi :)

si o sa ajungi mult mai jos vorba colegei....se vand intre 50-70 euro cu tot cu cotiera. Daca vrei exemple iti si numerele lor de tel sa ii intrebi !

sa se vanda si cu 1 leu ca pe mine unul nu ma intereseaza :twoup: am avut client si la 150e dar am fost plecat din localitate si n-am mai reusit sa finalizam.in concluzie sa se gaseasca si la donatii ca pretul meu ramane acelasi :)

Foarte tare asta :)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.