Jump to content

E46 "un nou inceput"

Goccio

Recommended Posts

In primul rand, salutare tuturor!

Sa-mi prezit si eu ultima masinuta. Dupa 2 Audi-uiri A4 si un Opel Astra.. dar nu in ordinea asta :) m-am oprit la BMW.

Iata si ce a aparut.

320D an2000 si 160mii km la bord reali cu carte service.

Ca dotari "mai speciale":

* pilot automat

* perdeluta electrica spate

* oglinzi rabatabile electric

Sunt foarte multumit de masina, motorul toarce cum nu m'as fi asteptat de la un diesel, imi place cum se conduce si pozitia la volan m-a captivat fata de fostele iar, despre putere intotdeauna voi vrea mai mult :twoup:

Pun cateva poze cu ea cum am luat-o acum 2 saptamani si cum este acum.

Imbunatatiri:

* semnalizari albe

* jante M3 Originale

* stopuri rosii

* folii geamuri spate

si mai urmeaza...

P.S. Bine inteles ca traim in Romania si in prima saptamana cand am venit cu ea mi-au furat oglinzile....

Edited by Goccio

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Urmeaza si lucasuri albe, saptamana viitoare imi vin.

Urmatoarele in plan pleoape, eleron M si agel eyes.

Ma bate un gand sa fac bandourile albe... dar inca nu's prea sigur daca ar da chiar atat de bine si mai ales cum se vor pastra in timp. Am intalnit exfoliate si arata groaznic!

• 2 weeks later...

Ma bate gandul sa vopsesc jantele dar, nu stiu ce culoare sa aleg.

Am intre auriu, gri inchis si negru lucios. Voi ce parere aveti, care ar merge mai bine? ca's tare indecis...

Edited by Goccio

Foarte frumoasa. Printre putinele care mi-au atras atentia. (ma refer la E46). S-o stapanesti sanatos. Din ce zona a Germaniei ai luat-o? Nu de alta dar si eu m-am intors de curand cu a mea.

Jantele vor arata mortal pe negru lucios. Sa nu cumva sa le taranesti cu auriu!!!

Constanta, dar si aici e lafel...

Ma mai batea gandul sa-i colantez plafonul negru lucios.

L-am mai avut facut la fosta masina care era rosie si ma gandesc ca ar da bine si aici.

Edited by Goccio

• 1 month later...

Intre timp am renuntat la idee de plafon negru, deja e prea comuna combinatia masina alba - plafon negru.

A mai primit angel eyes si pleoape.

Si de azi sunt "fericitul posesor" al unui bmw fara emblema pe capota, eu si restul bmw-urilor de pe strada..... cade-lear mainile cu care fura! sper sa putrezeasca'n iad....

Edited by Goccio

Este din Luxemburg masina.

Ar da frumos si negru lucios, mai ales ca intre timp am facut etrierii albi si cred ca asa le voi face.

Foarte frumoasa masina.

Din ce-am observat, in Luxembourg masinile sunt mai scumpe dar si cu mai multe dotari... si de obicei f bine intretinute.