Jump to content

Set faruri+stopuri E 39

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Nu te contrazic...vad ca vb despre pareri si gusturi ..... aveti dreptate ....hai ca ma duc sa le arunc la gunoi e bine asa??? Deci se poate inchide topicul asta as ruga un moderator....( ps uite si o poza cu ele pe masina.. nu de alta dar sa vada si lumea cele mai oribile si nasparlii stopuri de 39 ) Multumesc

Man...it's a free world, fiecare are libertate de exprimare, e parerea mea, daca parerea mea e sa arunci si masina nu trebuie sa te iei dupa mine. Se vede cat de mult stai pe forum. Am avut si eu asa ceva si am gasit o solutie de compromis cu ele. Aici pe forum lumea deobicei vrea OEM. Eu iti dau un sfat, ca sincer nu ma intereseaza pe mine ce faci tu cu ele. Sa iti zic nici daca le trimiti gratis nu le-as lua. Daca tu vrei sa inchizi topicul, treaba ta !

Pai domnisorule draga .. daca nu te intereseaza, doar ca e free world nu trebuie sa-mi strici mie anuntul... daca vrei sa cumperi faci un pret, nu sunt vanzator de piese, am cateva piese de care nu am trebuinta ( se poate vedea si pretul pt ele, care e destul de convenabil in perioada asta de criza, set faruri + stopuri oribile, noi in cutie la 170 de euro) ... dar nu e corect sa -ti dai tu cu parerea doar asa ca nu ai ce face, daca aveam un topic cu pareri si gusturi as fi inteles, dar e vb de mica publicitate ....... nu stiu daca intelegi ce am vrut eu sa subliniez, si de ce m-am deranjat de fapt..sper ca da.

Bai amice, nimeni nu vrea sa-ti strice topicul. Eu, cu Blaz3 si cu sax1987 ti-am dat un sfat si anume ca ai avea mai mult de castigat daca le-ai vinde separat. Cu privire la stopuri, intradevar sunt urate, cine isi pune asemenea stopuri dupaia si le mai si da cu lac negru.... doar asa e cool nu?. Problema ta ce faci cu topicul. Stii cum e aia "cand doi iti spun ca esti beat" nu? Asa ca ia-o ca pe un sfat. Numai bine!

Da asa e baieti, m-am apucat sa dau cu lac stopuri ...... vina mea, imi cer scuze ca v-am deranjat vizual privirea, cat despre supararea mea vad ca o tinem asa pana vand eu stopurile :twoup:, era vb de cu totul altceva ...nu ma dranjeaza un sfat ( intodeauna venit bine) ........era vb de altceva ce ma deranjat la afirmatia colegului Blaz3, ... cat despre topic chiar nu era cazul sa-l beliti, ... exista PM daca chiar vrei sa ajuti..

Deja esti enervant ! Te-am intrebat de 2 ori ce marca sunt farurile si ti-a fost greu sa raspunzi.

Stopurile alea le va cumpara doar un manelist/cocalar . Numai aia au asemenea stopuri pe masina .

Daca nu-ti convin comentarile nu mai posta aici. Citeste regulamentul forumului.

Hai ca sunteti de belea voi astia din TM. Ati tabarat pe om precum hienele. Cum dracu' se intapla ca numai voi astia din TM aveti de comentat in topicu' asta?! Lasati omu' sa-si vanda lucrurile oribile sau nu, la cocalari / manelisti sau nu si incercati sa nu jigniti sau sa folositi limbaj OFENSATOR gen urate ca moartea, oribile, etc (vezi regulamentul, punctul 2, prietene SAX1987) Edited by sarpe74

Din cate imi aduc aminte sunt o gramada de topicuri comentate negativ, nu vad de ce acesta ar fi mai special. Nimeni nu incearca sa ii strice vanzarea, iar comentariu pozitiv sau negativ din cate imi aduc aminte nu incalca vreuna din regulile forumului. Faci ce vrei, cum vrei iti dadeam doar un sfat sa gasesti alta solutie cu ele, ale mele au fost albe complet si le-am vopsit OEM si e altceva. Initial si eu voiam sa le vand, acum nu mai am de ce. Si eu zic sa vorbeasca fiecare pt el sau na....daca aveti avocati !

Bafta prietene ! Sa tii minte ca parerea mea o exprim cum vreau atata timp cand nu incalc vreo regula !

Hai ca sunteti de belea voi astia din TM. Ati tabarat pe om precum hienele. Cum dracu' se intapla ca numai voi astia din TM aveti de comentat in topicu' asta?! Lasati omu' sa-si vanda lucrurile oribile sau nu, la cocalari / manelisti sau nu si incercati sa nu jigniti sau sa folositi limbaj OFENSATOR gen urate ca moartea, oribile, etc (vezi regulamentul, punctul 2, prietene SAX1987)

N-ai gasit alt motiv de care sa te legi ?? Si ce ca suntem din TM?

Nu am incalcat nici un regulament ! Termenul de cocalar/manelist este foarte des folosit pe forum .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.