Jump to content

vibratie schimbator E90/318d

vidoq

Recommended Posts

In pedala este foarte normal sa simti trepidatia tractorasului.....cand o apesi f putin si nu stimti "pac pac-ul" ala in pedala,atunci chiar ai o problema cu ambreiajul!

Cat despre vibratia la schimbator,la orice diesel manual se simte mai mult sau mai putin...dar se poate remedia schimband niste arculete de sub schimbator...nu stiu f exact unde sunt!

In pedala este foarte normal sa simti trepidatia tractorasului.....cand o apesi f putin si nu stimti "pac pac-ul" ala in pedala,atunci chiar ai o problema cu ambreiajul!

:twoup: :) ha? io stiam ca e chiar de rau sa simti vibratii in pedala de ambreiaj...adica e volanta dusa.. dar daca tu zici..

:twoup: :) ha? io stiam ca e chiar de rau sa simti vibratii in pedala de ambreiaj...adica e volanta dusa.. dar daca tu zici..

Pai si yo m`am panicat putin acum cativa ani si am intrebat in stanga si in dreapta pe unde am umblat si ce crezi...asa trb sa fie ziceau,asa k m`am programat odata la un test drive si ce crezi asa facea si de noua masina...deci asa trb sa fie,k daca nu vezi doamne e pe duca ambreiajul!

• 2 weeks later...
Probabil n-ai citit cu atentie ce-am scris. NU fac comparatie intre BMW diesel si benzina, ci strict intre 320d si alte masini diesel din aceeasi categorie (sau chiar mai ieftine).

Dupa ce am condus golf 6 diesel (nou) si e90 320d (nou), imi pare rau sa spun dar golf-ul e o masina superioara din toate punctele de vedere, la mult mai putini bani.

Daca vroiam consum mic, evident ca imi luam diesel. Dar la ce sa-mi iau iau BMW atunci, sa platesc doar emblema ? In plus, si cu consumul asta e cam cu dus si-intors, pe ea scria mare ca mananca 4.1 la suta. Pe luna poate sau pe marte, dar nu pe pamant cand stai intrafic, si o calci, si o freci, si te mai si zguduie la creier.

A mea consuma 13, ca sa-ti raspund la intrebare.

320d mi-a provocat o senatie amara, de parca BMW ar fi zis "Hai nu mai comenta, ca oricum e cea mai bine vanduta masina, ce vrei acum, iti ajunge ca scrie BMW pe ea si lumea se uita la tine"

Si asta nu e doar senzatia. Am vorbit cu un tip de la BMW care era invitat, in varsta si foarte comunicativ, caruia i-am spus exact aceste lucruri, si a dat din cap zambind, si spunand ca asta e masina, si ca "asa face toate"

Foarte clar. Nu vi se pare ?

Emblema o vinde oricum. Alti producatori trebuie sa se agite mai mult, dar BMW nu considera necesar. Mi se pare inacceptabil sa dechizi usa la aceasta masina (care repet, nu e KIA) si sa ai certa senzatie ca urmeaza sa se rupa din balamale din cauza vibratiei, daca o mai lasi mult asa.

Ca sa nu mai vorbin de efficient dyamics, care e un bullshit enorm de marketing si care va mari costurile masinii pe termen lung.

Urmatoarea mea masina va fi un e92 benzina...2.2 sau 2.5. Asta ca fie clar ca nu sunt gigi contra, ci doar ma enerveaza anumite lucruri.

Daca ajungi sa ne spui noua ca motorul diesel de golf e mai bun decat diesel-ul de BMW, e clar ca esti prost-informat prietene.

Sincer nici nu stiu unde vrei sa ajungi defapt? Aici e topic de vibratie la schimbator, care e ceva normal... si eu o am la masina - tot e90.

Din cate vad tu ori esti fan e36 ori detinator, sincer tind sa cred ca au cam trecut anii peste modelul asta, deci imi cam vine greu sa citesc post din partea ta, mai ales ca vad ca esti si increzator in ceea ce sustii!

Probabil n-ai citit cu atentie ce-am scris. NU fac comparatie intre BMW diesel si benzina, ci strict intre 320d si alte masini diesel din aceeasi categorie (sau chiar mai ieftine).

Dupa ce am condus golf 6 diesel (nou) si e90 320d (nou), imi pare rau sa spun dar golf-ul e o masina superioara din toate punctele de vedere, la mult mai putini bani.

Ca sa nu mai vorbin de efficient dyamics, care e un bullshit enorm de marketing si care va mari costurile masinii pe termen lung.

Cred ca toata lumea de aici ar fi interesata de mai multe detalii apropos de comparatia respectiva: care sunt exact punctele la care golf-ul e superior, care sunt (daca exista) cele la care e inferior, de ce, etc. Ce motorizare avea golful respectiv ?

Eu personal as fi interesat si de motivele pentru care ai facut afirmatia a doua, nu de alta, dar ca sa stiu ce ma asteapta pe termen lung :twoup:

Ca sa fiu sincer, nu cred ca e interesata toata lumea, si cum argumentele ilogice dar generate de "pasiunea" fara limite pentru bmw sunt preponderente, iti raspund detaliat pe pm. Si vreau sa mai subliniez ca ceea ce am afirmat mai sus este parerea mea, bazata pe experienta proprie, fara argumente luate de pe internet, si fara pretentia ca este adevarata.