Jump to content

JANTE UNICAT PENTRU "URSULET" (si nu numai)

Recommended Posts

Vand set de jante SCHMIDT TH-LINE, din 2 bucati, latime 8" toate 4, 4x100, 17", et 40. Tehnologie RADINOX (intreaga "fata" a jantei este de inox cu o duritate deosebita).

Jantele au fost cumparate din Germania, de la Schmidt Revolution, acum 3 saptamani. Le vand pt ca am vandut masina si am schimbat ...dimensiunile (la 5x120!!). Sunt, cred, unicat in Romania in configuratia si dimensiunile acestea.

Jantele sunt IMPECABILE, au stat pe masina cam o saptamana! O sa pun si poze reale imediat ce fac!

Jantele au doua randuri de suruburi (cele mici, de pe exteriorul jantei): un rand crom si un alt set aurit, care este in tipla (nu am apucat nici sa le desfac!!)

Pret de magazin: 450/bucata (1,800 euro/setul)

Pret de vanzare: 1,400 euro/set.

Accept si schimburi cu jante deosebite pentru BMW, dimensiunea 5x120x , ET 45-35, latimea 7 sau 7,5 sau 8. E vorba de jante ORIGINALE BMW, eventual Barracuda Voltec T6, Alpina, BBS etc)

Mircea 0727.999.888

http://www.youtube.com/watch?v=hrxXCXdcqVs

Ti-au mers pe urs jante cu ET40 pe 17" fara distantiere? :twoup:

P.S: Completeaza la profil locatia.

foarte tare faza de pe youtube

Nu le-am avut pe urs! Dar se potrivesc cu distantiere, ce-i drept! Dau foarte bine si, oricum, faci un "urs" UNICAT in Ro!

Da, sunt potrivite!!! :twoup: Sunt si foarte usoare si EXCELENT echilibrate: din 4 jante + anvelope plumbii sunt lipiti astfel:

0 gr, 0 gr, 5 gr si 10 gr!!!!!

Nu cred ca se poate lauda cineva de aici ca are doar 15 grame plumb pe TOATE cele 4 roti!!!!!!!

Decat sa dai pe replisci care te tin 2 luni 650 Euro,...... asta da :twoup: :) :) :( nu am crezut ca exista asa ceva foarte tare.

As fi interesat de alte modele, decat cele prezentate (pline) nu prea merge pe masina mea.

Astept alte modele.

Vei vinde multe asemenea jante in RO :( :D

Voie buna si bafta la vanzare.

E doar o Întâmplare.

PoĂži sparge Âşi o jantĂŁ originalĂŁ.

Eu am jante replici de 2 ani Âşi n-am avut probleme cu ele.

Si asta e adevarat

Daca tu zici caai jante replici de 2 ani pe masina ta si in Bucuresti FELICITARI.

Bine asta nu e nici cel mai grijuliu sofer pe care l-am cunoscut... oricum nu are grija de masina lui ca tine sau ca mine :twoup:

Voie buna sa ai Ciupanezule.

Nu doar zic, le-ai vĂŁzut Âşi tu.

Jantele alea sunt replici Âşi le am de peste 2 ani. :)

Voie bunĂŁ! :twoup:

Nu am nimic impotriva replicilor, dar NU se vor ridica niciodata la nivelul originalului! Nu vor avea aceeasi tehnologie, aceleasi materiale si procedee tehnologice de fabricatie, greutate, rezistenta, echilibrare etc. Altfel, nu ar costa o janta originala cat cele 4 replici (sau chiar mai mult!!)

Fireste ca platesti si marca/brand-ul, dar nu de 4-5 ori!!!

Daca te uiti doar, PAR la fel! Dar, in timp, vei vedea ca nu e acelasi lucru.

Nu vreau sa declansez polemici, dar asta e adevarul! Branduri precum OZ, BBS, Schmidt Revolution etc nu si-au facut un nume DOAR pentru ...design!

Cu stima!

Da, probabil că peste 15 ani voi regreta că am cumpărat nişte replici.

Replicile trebuie să respecte exact aceleaşi standarde pe care le respectă o jantă originală.

De fapt plăteşti brand-ul, chiar de 4-5 ori.

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

Am echilibrat jantele fără nici un fel de problemă, nu a fost nevoie de mult plumb.

Am una originală, iar una dintre jantele replici am pus-o de rezervă.

Chiar nu se poate observa vreo diferenţă ĂŽntre ele.

Edited by Ciupanezu

• 4 months later...
Nu, nu am idee cat e butucul (nu l-am masurat) dar ai uitat ca suntem din Bucuresti? :twoup: Putem proba!! E simplu!

Si acum sunt la birou, deci nu pot masura! (si nici acasa nu am subler!! :) )

Mai ma gandesc, nu prea agreez ideea cu distantiere si nici graba nu prea este ca vine iarna. Poate reusesti sa masori butucul, dar mai mult ca sigur este 73,1 si o sa fie nevoie si de inele de centrare.

Inele se gasesc peste tot; iti iau eu sau iti spun de unde sa iei. Parca au si ele(trebuie sa verific pe balcon!).

Ma poti suna pe seara, cand ajung acasa!

Cu stima

Pacat de ET-ul mare ca le luam eu.

Pentru urs? :twoup:

Pentru multe marci! Prinderea de 4x100 este comuna multor masini: de la ...Dacia la BMW E 30!

Si pt mb w204? :)

Sincer, nu ma pricep la Mercedes! Daca este "prinderea" 4x100, se potrivesc fara probleme.