Jump to content

Problema arcuri fata,e36 2.0...

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Andrei nu stiu daca cineva ma poate intelege de aici,dar chiar si dupa atata timp imi este cateodata necaz,de ce am avut ghinionul sa dau peste un samsar,chiar daca el nu se credea...,dar era un samsar,de ce a fost graba aia la mine,''vai se tripleaza taxa'' ca si cum pierdeam o valoare de masina,mai in viziunea mea,o vechitura de e36 ar fi trebuit sa arate pt mine,suspensie stoc,jante maxim pe 16,fara elemente de exterior ce tin de m tech,traseul de tobe original,pt ca alea originale nu ''huruie'' cum huruie mintea derbedeilor astora care se cred ca vand aston martin si le pocesc in toate felurile,sa aibe lampi originale sau chiar cu parte de sus alba(m) nu ma deranja aici,farurile stoc,cam asa vroiam sa am un e36,iar problema cu tobele o am mai demult,ma gande-am eu ca...cei de la rutiera au alta...''parere'',pana la urma imi pare rau de mine,ca toate astea se ''sparg'' in capul meu,daca un cretin vrea asa ceva la masina lui sa fie sanatos,sa platesca la amenzi cate vrea si sa se duca dupa recuperarea talonului,nu stiu,nu stiu....offf....

si cam vroia sa se de-a la...talon,in fine cu niste explicatii,pana la urma mi-a zis,ca noaptea sa nu o mai accelerez asa,

Ce voia sa faca?

De ce mai umbli cu ea man? Las-o dracului in parcare si ia-ti un scuter sau skateboard...ceva....

Devine interesant...Pana acum de evacuare nu ai zis nimic...Ma combin eu la toba daca este ceva serios...pe bune...fara nici cea mai mica urma de misto...

Fa o poza la toba finala sau spune ce scrie pe ea, si eu promit ca-ti cumpar una standard si vin si la Pitesti sa ti-o montez...Pe cel mai tare cuvant de onoare!!!

oamenii astia care pocesc in asa fel masinile,le vand,si altii sa aibe de tras cu ele,doamne,doamne.....ce nemernici,ce dobitoci,

Cu ce e de vina ala care ti-a vandut masina? Aveai ochii inchisi cand ai cumparat masina? Nici nu auzeai bine ?

Prost nu-i ala care vinde/cere ci ala care cumpara/da !

Solenza este o masina ok, recomand motorul 1.9D de 53 de cai care nu are moarte. :twoup:

Da da , cel mai tare motor . N-are moarte dar nici viata !!

Salut,Dane cred ca pozele o sa fie cele mai concludente,maine o sa-i fac la tobe,dar pana una alta,tobele sunt asemanatoare cu cele de pe masina din poza,tipul la descrierea masinii la sectiunea ''masina mea'' a spus ca sunt tobe Remus,eu chiar l-am intrebat cum se aud si din ce mi-a zis,huruitul este exact ca cel de pe masina mea,acum stiu ca pe vorbe nu te poti baza prea mult, dar o sa-i fac poze,eu am mai vazut 2.0 e36 cu tobe originale si pot sa spun ca nu polueaza ''auzul''.

......

post-550-1278258712_thumb.jpg

post-550-1278258905_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Dane apropo,nu stiu daca era bine in privat sau nu, sa scriu acest mesaj,in legatura cu tobele,l-am intrebat pe un amic si....mi-a zis ca un traseu de tobe cu tot cu catalizator nou este destul de scump,ma refer pt 2.0 m50 e36,tu cand ai zis ca iei o evacuare noua te-ai gandit si la catalizator?daca nu o las in masa de masina asa......

Dane apropo,nu stiu daca era bine in privat sau nu, sa scriu acest mesaj,in legatura cu tobele,l-am intrebat pe un amic si....mi-a zis ca un traseu de tobe cu tot cu catalizator nou este destul de scump,ma refer pt 2.0 m50 e36,tu cand ai zis ca iei o evacuare noua te-ai gandit si la catalizator?daca nu o las in masa de masina asa......

numai finala

Daca este ce cred eu, numai aia ma intereseaza

Edited by DanS