Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Si eu spun ca ...probabil esti...nu spun cum ca nu vreau suspend :D . In concluzie, exista si posibilitatea sa nu fii...nu stiu cum:). Tu, cel putin, ar trebui sa intelegi :D)

Wow! Fascinating!!! :) In cazul tau, evaluand raspunsul, categoric nu exista posibilitatea sa nu fii...nu stiu cum! :(

P.S.: Da, ar trebui sa inteleg ca, de fapt, nu masina era varza... :(

P.S 2: Intrebarea este: oare ce ti-a oparit partea dorsala atat de tare, incat sa iti afecteze intelectul? :twoup: Te credeam mai cerebral... :)

Aha, cu rotine :D

Uitati-va pe anuntul asta : http://autovit.ro/audi-a8-C14183956.html

Citez din descriere :

UN SINGUR PROPIETAR,PENSIONAR,A FOST FOLOSITA NUMAI IN WEEKENDURI,TINUTA NUMAI LA GARAJ,KM SUNT ABSOLUT REALI, ................ , MASINA ESTE PRACTIC NOUA !!! MERITA VAZUTA!

Stiu masina asta si proprietarul.

E o persoana respectabila care are ceva afaceri prin Alexandria. Nu cred ca s-ar preta sa dea km inapoi. Doar daca a vandut-o la un samsar.

Nu prea cred.

Numai pe autovit a avut o gramada de anunturi (vezi pe Gugle in cache).

Si cam la toate avea texte d'astea.... :twoup:

Edited by dangrig

Citez din descriere :

UN SINGUR PROPIETAR,PENSIONAR,A FOST FOLOSITA NUMAI IN WEEKENDURI,TINUTA NUMAI LA GARAJ,KM SUNT ABSOLUT REALI, ................ , MASINA ESTE PRACTIC NOUA !!! MERITA VAZUTA!

E o persoana respectabila care are ceva afaceri prin Alexandria. Nu cred ca s-ar preta sa dea km inapoi. Doar daca a vandut-o la un samsar.

Nu prea cred.

Si cam la toate avea texte d'astea.... :)

Clar asta e samsar! Vad ca are o fixatie pentru "Stapanul Inelelor" si toate sunt gen "absolut nemaipomenite" si "merita vazute"... :twoup:

Edited by Bobo1987

Citez din descriere :

Nu prea cred.

Si cam la toate avea texte d'astea.... :)

Clar asta e samsar! Vad ca are o fixatie pentru "Stapanul Inelelor" si toate sunt gen "absolut nemaipomenite" si "merita vazute"... :twoup:

Inseamna ca proprietarul masinii pe care il stiam eu a dat masina unui samsar.

Nu bag mana in foc pentru nimeni, nici acum nu o fac. Vreau sa spun ca persoana care a avut masina nu a facut asta.

Eu cred ca, de fapt, omul a facut o ultima excursie cu masina si s-a gandit el asa sa pastreze cateva amintiri cu ea, care desi ii e atat de draga, este nevoit s-o vanda. :)

Cum de n-a precizat ca-i pentru cunoscatori? :twoup:

Edited by andrei™

Buna cu cateva minusuri zic eu, anvelope varza(altele sh dot 2009), jante de aliaj 17 putin belite si lovite(reparate), cutie automata(asta e) si lipsa AC(butoane de aragaz, nu am mai vazut pana acum la e46, dar exista). Masina are gemuri electrice, trapa, faruri de ceata, folie omologata, ASC si pare ingrijita.

Am ajuns la concluzia ca romanul isi merita pe deplin rablele astea masluite. Pai daca primul lucru care intreaba cand isi cauta masina este pretul, si negociaza 1000 euro la telefon fara sa vada masina, si mai vine si cu texte de kkt gen: care e pretul pentru cash, ca eu vin cu cash domne, de parca ala care vinde n-a vazut valuta in viata lui. Va zic eu ca si din punctul de vedere al vanzatorului, si cumparatorii merita sa isi ia o teapa mare de tot la ce hal de milogi sunt toti. Imi pare rau ca nu mai am chef sa restaurez epave sa mai ard niste milogi din astia pe care am deja o mare boala.

Am ajuns la concluzia ca romanul isi merita pe deplin rablele astea masluite. Pai daca primul lucru care intreaba cand isi cauta masina este pretul, si negociaza 1000 euro la telefon fara sa vada masina, si mai vine si cu texte de kkt gen: care e pretul pentru cash, ca eu vin cu cash domne, de parca ala care vinde n-a vazut valuta in viata lui. Va zic eu ca si din punctul de vedere al vanzatorului, si cumparatorii merita sa isi ia o teapa mare de tot la ce hal de milogi sunt toti. Imi pare rau ca nu mai am chef sa restaurez epave sa mai ard niste milogi din astia pe care am deja o mare boala.

:twoup:

Off topic:

De cand am dat-o in bara cu Skoda, caut acum masini exclusiv pe Germania. Fratilor, au innebunit aia, DE TOT!!! Daca vrei sa iti iei un diesel pana in 100.000 - 125.000 de km, si cu 3 optiuni, te dai cu capul de pereti!!! Mai au innebunit !!! Haideti sa va dau un exemplu:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details....amp;tabNumber=2

Ajungi in tara cu el inmatriculat tot pe la 16 mii???? Ma scuzati acum, dar un c*cat de 320d cu pachet M si cam atata, 16 mii????

As putea sa va dau 10 exemple dar mi-e lene... Cred ca o sa imi mai iau eu masina... La anul si la multi ani... din Germania...

MaÂşinile bune costĂŁ. :twoup:

Sunt de acord... Dar nu mai bine iti iei un full extra din-asta: http://autovit.ro/bmw-530-C14266427.html si sa fii atent sa nu fie lovit. Apoi daca e nevoie, mai bagi 1500-2000 si ii pui motor nou. Daca e nevoie mai bagi 1000 in suspensie noua, mai bagi 1000 in toate bucsile masinii (tot daca e nevoie). La nevoie ii iei si interior second hand bun. Si una peste alta tot nu ajungi la 16 mii!!!!!!!

Edited by Bartolomeus

Ai vandut Skoda?

Cat de scumpe ar fi, tot din Germania merita sa iei o masina, cel putin la partea de articulatii si suspensie o iei ca noua, la motor daca a avut ceva s-a facut in garantie, daca au fost recall-uri, deasemenea s-au facut, combustibili, ulei de calitate etc.