Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

ar fi mers mai bine un leu care haleste o fecioara, cu f mult mov, pus pe plafon, si inlocuit lemnul cu imitatie de teracota. Dar asta se intampla cand te zgarcesti si nu consulti un designer.. ramane totul neterminat, ai doar un mileu in fundul gol..

He he acolo unde e bmw 3 ar si sl am fost recent de am vazut un 530xd

Individual foarte foarte multe dotari omul se lauda ca masina este impecabila dupa ce am cautat putin am gasit

Revopsita toata,volanul revopsit.Cu o mica verificare la bmw am gasit si volanul schimbat si pielea de pe scaunele din fata.

Sa dea dracii in ele cand ai banii in mana si cauti nu gasesti.

Din 6 bucati vazute doar 1 era acceptabila,si nu cer pomana ofer o suma destul de frumoasa pentru vremea asta.

He he acolo unde e bmw 3 ar si sl am fost recent de am vazut un 530xd

Individual foarte foarte multe dotari omul se lauda ca masina este impecabila dupa ce am cautat putin am gasit

Revopsita toata,volanul revopsit.Cu o mica verificare la bmw am gasit si volanul schimbat si pielea de pe scaunele din fata.

Sa dea dracii in ele cand ai banii in mana si cauti nu gasesti.

Din 6 bucati vazute doar 1 era acceptabila,si nu cer pomana ofer o suma destul de frumoasa pentru vremea asta.

daca revopsirea masinii si retapitarea volanului au fost facute pe criterii pur estetice, nu pentru a ascunde anumite defecte, sau ca urmare a unor incidente/accidente atunci nu este nimic in neregula. si eu mi-am revopsit masina pentru ca acumulase nesimtirea multor mitocani din peisajul bucurestean. daca reviziile au fost facute, masina e in stare tehnica foarte buna, eu as considera pozitive aceste schimbari: revopsirea, schimbarea volanului, retapitarea scaunelor etc..pentru mine ar insemna ca fostul proprietar a avut grija de masina si a tinut foarte mult la modul in care aceasta arata..

Pielea aia de pe scaun si volan. cu un minim ingrijire si bun simt , tin lejer 300-350 mii km. In cazul de mai sus cred ca baiatul s-a simtit "obligat" sa ajusteze starea interiorului la numarul de km proaspat programati in bord. :twoup: Edited by DSF

Pielea aia de pe scaun si volan. cu un minim ingrijire si bun simt , tin lejer 300-350 mii km. In cazul de mai sus cred ca baiatul s-a simtit "obligat" sa ajusteze starea interiorului la numarul de km proaspat programati in bord. :twoup:

pielea se poate pata/taia/zgaria foarte usor (am un prieten cu un e90, iar o colega de facultate de-a lui i-a facut o zgarietura-taietura de vreo 5-6 cm pe scaunul pasagerului dreapta in momentul in care s-a urcat in masina datorita unui fermoar de la blugi, a carui suprafata nu era prea bine slefuita).. daca tie nu ti s-a intamplat nu inseamna ca nu se poate intampla. sa nu se inteleaga gresit, nu iau apararea nimanui, dar nu trebuie sa ne gandim direct la km dati inapoi. totul se poate verifica la reprezentanta, e simplu ca buna ziua.

Daca n-are trapa nu poti fuma iarba in masina, ca se impute. :twoup:

Tare asta :)

Daca tot mai multa lume isi exprima parerile despre ce dotari trebuie sa aiba masina personala, haideti sa le zic si eu:

1) Cai cat mai multi...

2) Scaunele sa fie confortabile (de ex seria 5 cu scaune confort, seria 3 cu scaune sport, sau cum am eu octavia acum cu recaro sunt OK) si sa te tina pe ele, nu suport scaunele din-alea ca-n dacie... de intri mai tare in curba si aluneci pe ele.

3) AC

4) Geamuri electrice.

Cam asta e esentialul la mine. Apoi urmeaza chestiile mai putin importante (nedecisive in cumpararea masinii) pachet M, volan M, jante, etc.

La mine nu urca nimeni decat cu pernuta sub fund daca are capse sau alte prostii . In general evit sa iau persoane cu masina , ma eschivez fara jena :twoup: iar familia are instructajul facut .

Lasa-ma frate cu din astea, aveam un prieten cu Cayene nou care ne-a pus paturica cand ne-am suit in masina. I-am zis sa nu dea dracu sa trebuiasca sa vina cu mine in masina ca ii dau salopeta si manusi de unica folosinta.

La mine nu urca nimeni decat cu pernuta sub fund daca are capse sau alte prostii . In general evit sa iau persoane cu masina , ma eschivez fara jena :twoup: iar familia are instructajul facut .

Lasa-ma frate cu din astea, aveam un prieten cu Cayene nou care ne-a pus paturica cand ne-am suit in masina. I-am zis sa nu dea dracu sa trebuiasca sa vina cu mine in masina ca ii dau salopeta si manusi de unica folosinta.

si care-i solutia , sa repar dupa ei ?

Ok nimic de zis masina foarte misto. pretul e undeva la 20.000 problema este alta

Revopsirea completa a fost facuta profi desi un cunoscator dupa ce cauta bine isi da seama,pielea de pe scaune si volanul au fost schimbate pe garantie.

Masina cumparata din romania de la bmw otopeni iar in luna a4a 2008 avea 120.000km iar acum 164.000. dubios nu?,masina nu este la proprietar ci la un intermediar.

Masina despre care vb se poate gasi pe autovit la pretul de 20900

si care-i solutia , sa repar dupa ei ?

Nu stiu, pe mine ma deranjeaza la maxim sa imi faca cineva observatie de genul asta. De parca eu am Trabant si nu-s la fel de paranoic in ceea ce priveste defectele. Am dus cu X5-ul individual cu piele crem niste tarani pe camp la munca, curgea transpiratia pe mine de suparare, aia erau ca la balci, fericire maxima, eu ma gandeam sa deratizez masina dupa.

Edited by WLF

Ok nimic de zis masina foarte misto. pretul e undeva la 20.000 problema este alta

Revopsirea completa a fost facuta profi desi un cunoscator dupa ce cauta bine isi da seama,pielea de pe scaune si volanul au fost schimbate pe garantie.

Masina cumparata din romania de la bmw otopeni iar in luna a4a 2008 avea 120.000km iar acum 164.000. dubios nu?,masina nu este la proprietar ci la un intermediar.

Masina despre care vb se poate gasi pe autovit la pretul de 20900

ti se pare dubios ca a facut in 30luni 44.000km?...doar nu e taxi, iar daca proprietarul mai are si alte masini la dispozitie, e chiar normal.

ti se pare dubios ca a facut in 30luni 44.000km?...doar nu e taxi, iar daca proprietarul mai are si alte masini la dispozitie, e chiar normal.

am facut eu cu 325 15k km in 8 luni , fiind singura masina si la utilizare moderata , mai mult plimbare in cartier .

Daca n-are trapa nu poti fuma iarba in masina, ca se impute. :twoup:

Tare asta :)

Daca tot mai multa lume isi exprima parerile despre ce dotari trebuie sa aiba masina personala, haideti sa le zic si eu:

1) Cai cat mai multi...

2) Scaunele sa fie confortabile (de ex seria 5 cu scaune confort, seria 3 cu scaune sport, sau cum am eu octavia acum cu recaro sunt OK) si sa te tina pe ele, nu suport scaunele din-alea ca-n dacie... de intri mai tare in curba si aluneci pe ele.

3) AC

4) Geamuri electrice.

Cam asta e esentialul la mine. Apoi urmeaza chestiile mai putin importante (nedecisive in cumpararea masinii) pachet M, volan M, jante, etc.

1. Si cam cat de multi ar fi asa un minim pentru tine ?:twoup:

2. "si sa te tina pe ele, nu suport scaunele din-alea ca-n dacie... de intri mai tare in curba si aluneci pe ele." - eu scaune normale pe a mea si pe cealalta am avut la fel...ba chiar celelalte erau cu piele...cu masina am facut Sev - Buc in 2 h si 45 min...cu asta Buc - Sev in 2 h si 30 de min (fara polemici de genu` "n-aveai cum 2 h si 30 de min", etc...m-am contrazis cu destui pe alt topic...) si... desi...pe multe curbe mi-au scartzait rotzile...niciodata n-am alunecat pe sau de pe scaune, pe cuvant :twoup: Bine, acu` nu stiu cum intri tu...sau cat de subtirel esti :twoup:

Cand dai 20.000 euro pe o masina mai ales in situatia economica de acum sufli si in iaurt si nu merita riscul oricat de frumoasa si dotata ar fi masina.ma oftic maxim

Ti se pare mult 20.000 eur pt. un 5-ar ? Mie nu. Daca nu vrei sa risti du-te in Germania ca acolo sigur vei gasi ceva, sau daca nu vezi ca e pe forum o "SUPER OFERTA", la 15.000 eur, cu doar 100mii km pe bord. E si inmatriculata. Bafta.

Edited by cernica87

Stiti ce am observat,ca oricine vede o masina cu mai putin de 120k km,spune: "S-o crezi tu ca are km aia!!"

De unde si pana unde????

Deja majoritatea dintre noi au conceptia asta sigura!

Cunosc oameni cu masini din 2007-2008 cu 32k km,iar eu spre ex nu merg cu a mea mai mult de 10k pe an...si 10k km este mult spus!

Daca omul zice ca are 95k km si masina este din 2006,ce este asa dubios pentru unic proprietar???

A mea are 97k km si e din 2004 si nu sunt nici samsar,nici mincinos si masina a fost luata de noua!

Dubios este cand te duci vezi masina,mergi cu ea la tester si afli ca este posibil sa fie umblat la km...atunci poti fi dubios!

Daca aruncati o privire pe mobile.de,puteti vedea E46 benzinare din `03 sau `04 la 30-40k km,la dealer....si alea par a fi dubioase,nu?

De aceea se iau tepe,ca sunteti dubiosi,iar primul samsar mai shmecher,va fraiereste....daca aveti noroc doar cu 100k km!