Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Guest poleposition

Oricum, cei mai tari sunt aia care dupa ce le spun consumul sau diferite costuri anexe imi inchid telefonul si raman sa vorbesc singur...Unu' m-a si injurat :twoup: Probabil credea ca fac misto.

Oricum, ideea e ca nu o mai vand ca mi-am luat o teapa monumentala cu Turbo S-ul...

Guest poleposition
Oricum, ideea e ca nu o mai vand ca mi-am luat o teapa monumentala cu Turbo S-ul...

Pai?

Ne lasi in ceata ...

Pai... am luat un Turbo S an 2008 cu 40 si ceva de mii km, am platit pe el o suma considerabila, adica vreo 50.000.

Dupa ce l-am luat am fost plecat ceva timp si nu am mers cu el, cand l-am luat in primire, dupa vreo 100 de km a inceput sa imi dea suturi din cutie cand schimba din 3 in 4, apoi a intrat in avarie... ok, l-am dus la pretenarii de la Porsche si surpriza:

Pe langa cutia de viteze defecta, s-a constatat ca masina a fost lovita atat de grav, incat suportii motor sunt rupti (stanga nu mai e deloc, iar dreapta nush ce combinatie), puntea fata nu e de Turbo S ci e de la un Cayenne Turbo si altele... practic masina a fost dauna totala sau ceva de genul asta.

Astept devizul final si dupa ce fac infarct, am sa decid cata spaga dau la casco sa imi iau si eu bani pe dauna totala, asta daca reusesc prin diferite combinatii... oricata spaga ar fi, tot ma costa mai putin decat sa repar... nu stiu cum voi proceda.

Am dat de vanzator, in afara sa pun sa ii rupa gura nu am ce face, nu am verificat masina, e teapa mea.

Imi poate explica si mie cineva o chestie :

Se da una bucata VW Phaeton (masina foarte misto de altfel)

Trecem peste faptul ca este bagata la Audi A8 ... bijnitaru' tot bijnitar .

http://autovit.ro/audi-a8-C15995554.html

La descriere , asta a scris asa :

"Descrierea Vehiculului:

keiless go entri perne aer 4*4 tv dvd navi romania full scaune incalzite ventilate masaj memorie trapa solara carte service import germania 2009 clima full full"

Pai cum dracu este adusa din 2009 in Romania si in cartea de service este in Romana si scrie in romaneste la toate reviziile din poza . (adica 2007 , 2008 , 2009 din ce vad eu)

Cartea n-ar fi trebuit sa fie in neamtză ?

OMG !!! :twoup: ... [ cum s-ar spune :twoup:)) ] :)

post-19321-1288902728_thumb.jpg

post-19321-1288902753_thumb.jpg

post-19321-1288902783_thumb.jpg

Edited by dangrig

Guest poleposition
@pole Ai un noroc la masini...Jos palaria !

Cred ca seria 1 a fost cea mai buna achizitie :)

Sunt eu bou, ca stii cum fac... vazut, placut, luat :twoup: Ma ia asa cu emotii la stomac si nu mai am rabdare. Dar aici mi-am luat-o urat de tot...

Pai... am luat un Turbo S an 2008 cu 40 si ceva de mii km..............................................................................

..................dupa vreo 100 de km a inceput sa imi dea suturi din cutie cand schimba din 3 in 4, apoi a intrat in avarie...

Eu intelesesem dupa 100.000 KM si facusem diferenta, dar nu am inteles eu bine!

LE: Extrem de urata intamplare. SI EU am facut la fel cu toate masinile: Venit vazut, placut si cumparat! Insa pana acum am avut noroc chior! Toate au fost fara defecte (prirtenii mei inca se mira)!

Ba chiar cineva spunea ca atunci cand isi ia masina o gaseste dupa care imi da mie banii sa o cumpar eu sa i-o aduc acasa ca sunt cu noroc! :twoup: :) :twoup:

Edited by Alexxx

Guest poleposition
Ce teapa urata. Cine era ala de ti-a dat masina? N-ai mirosit nimic nimic?

Nimic, masina mi-a fost predata/vanduta de altcineva decat proprietarul, prin procura. Asta era un om in toata firea, imbracat bine, educat, la 50 de ani. Ala cica nu era in tara etc... si am halit-o ca virgina.

Acu' zi si tu ce sa fac... aia cu casco e cea mai buna varianta, daca reusesc adica. Ca pe cale legala, vicii ascunse si alte balarii, nu rezolv nimic, iar sa fac filme cu batai si omoruri nu are sens.

pole la suma asta sa nu duci masina la o verificare , le duc unii pt sume de 3-4k

pai tocmai, ca ma gandeam ca la suma asta si la varsta masinii, nu are ce sa aiba, plus ca mi-a inspirat incredere "delegatul"... is bou ce sa mai zic.

Nu imi pot da seama cum sa nu pui si tu o intrebare la un amic ceva, second opinion, orice, inexplicabil cum poti sa nu verifici o masina de 50k, cred ca si ala de ti-a dat-o a ramas socat si deja povestea e legenda.

Au samsarii o vorba, fraieru si aeru nu se termina niciodata, de asta se vand tot timpul masini din astea.

Salutare si bine v-am gasit! Sunt la primul meu post pe acest forum, desi il urmaresc de mai multa vreme (nu ma refer doar la acest topic, ci la forum in general).

On-topic, vreau sa atentiontez asupra modalitatii de vanzare cu procura:

Asta e la unu din Alexandria ,si are procura ca ar fi la un prieten masina dar el merge cu ea cu procura....dar zice k nu e nici o problema cu actele ,in schimb el la telefon nu imi inspira incredere...
masina mi-a fost predata/vanduta de altcineva decat proprietarul, prin procura. Asta era un om in toata firea, imbracat bine, educat, la 50 de ani. Ala cica nu era in tara etc...

Fratele unui coleg a cumparat un E90 de la un tip ce nu era proprietarul, dar avea procura, "prietenul e plecat in strainatate, bla bla". Suma a fost una corecta, avand in vedere anul, dotarile, km, etc, adica omul nu s-a zgarcit, nu a vrut chilipir. A facut RAR-ul, a inmatriculat masina, tot rahatul. Dupa cateva saptamani s-a trezit cu politia la usa: masina era furata, din Spania. Si-acum gaseste-i p-aia de i-au vandut masina, daca mai poti. In cel mai bun caz, ramane cu masina, dar nu va putea niciodata sa o vanda, sau sa iasa cu ea din tara. In cel mai rau caz, ramane si fara bani si fara masina.

Cascati bine ochii, sa nu plangeti mai tarziu.

Sunt de acord ca unii si-o cauta cu lumanarea, dar sunt oameni care pur si simplu nici nu-si imagineaza asemenea lucruri, fiind si mai creduli din fire, si neavand prea multa experienta de viata, cel putin nu de genul asta. Din punctul meu de vedere, astia de vand masini manarite ar trebui sa infunde puscaria.

Eu personal, daca voi mai cumpara vreodata masina sh din rromania, nu voi cumpara decat de la primul proprietar, adica persoana care vinde masina sa fie una si aceeasi cu cea trecuta in C.I. si talon, sa aiba factura in original, masina sa aiba carte de service la zi si verificabila la reprezentanta, si doar daca reprezentanta imi confirma starea masinii. Sau de la reprezentante, de ex. cum vand cei de la Peugeot masini cu istoric garantat si garantie 1 an. Din Germania, doar de la reprezentante: vreau BMW, ma duc la BMW; vreau Fiat, ma duc la Fiat, etc.

Stima!

Edited by cris.g