Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania


Bartolomeus

Recommended Posts

de curand am vrut sa iau un 320i , m-am dat ca am vazut masina pe strda si imi place cum arata . Omul a debitat cele mai mari ineptii de la supercar la cea mai intretinuta masina la care nu schimbase nici ulleiul in 2 ani , iar check engine aprins e ceva normal la bmw , nici nu are rost sa mergi la tester :twoup: . La final l-am intrebat daca el chiar crede tot ce spune si am plecat . Penibili ..
Link to comment
Share on other sites

La cumparare, trebuie sa il descurajezi pe smecher, sa zica in mintea lui, bai frate, daca nici gaina asta nu cumpara masina, e jale, nu o mai dau niciodata. Il lasi sa se abereze cat vrea el, si tu faci linistit pe prostu, dar iti faci calcule in gand, aia aia aia trebuie rezolvate, si pana la urma dai cat vrei tu nu cat zice el. :twoup:
Link to comment
Share on other sites

cand imi cautam o masina, am dat peste un nene cu un 330i..pe langa faptul ca avea martor de airbag aprins in bord si airbagul din volan era cam iesit (omul se jura ca e ceva normal si ca martorul de la airbag este aprins datorita drumurilor noastre proaste si a unei sigurante ce a sarit de la gropi :twoup: ), singura verificare pe care o accepta era la o dugheana de service prin titan..ca stie el acolo si ne costa doar 50ron verificare completa (pe motivul ca nu are rost sa dau 2-3 sute de euro la bavaria, ca atat a auzit el ca ar costa). dar a fost o experienta draguta si amuzanta :) Edited by razvanflorin90
Link to comment
Share on other sites

Pai tocmai, cine cumpara asemenea masini, nu sunt din aia dati jos din Dacie. Crezi ca unul care vine sa cumpere un E60 nu a auzit cumva de faza cu cutia? Pai uite, exemplu de fata, am dat azi E60-ul. Baiatul care l-a luat, un "as" al BMW-urilor ca mi-a facut capul calendar cu ce masini a avut el, el singur a zis ca se face resoftare la cutie si totul e ok. Eu cand vand o masina, sunt fraier - necunoscator - sarac - prostalau, cum vrei tu sa ii spui, nu fac niciodata pe desteptul sa ma laud eu cu ce am facut si ce am dres si ce BMW-uri am avut eu, astfel incat "asul" zice, mama ce il ard pe fraieru asta. Si invers, cand cumpar ceva, ma jur ca e prima oara cand ma sui intr-un BMW, wow, ce super, ce senzatie, ca sa zica ala, mama peste ce gaina am dat, ce il fac pe fraieru asta. Sa ma arda, ca eu ies tot cum vreau eu. :)

 

Ăntotdeauna e mai bine sĂŁ pari mai prost, mai ignorant.

 

Fraierii ajung sĂŁ te subestimeze Âşi ĂŽÂşi dau drumu la gurĂŁ.

 

Ciupanezule, de ce ma dezamagesti ?:)

Chiar te admiram, cata meticulozitate pe tine sa postezi cu diacritice de fiecare data, etc :twoup:

Si-ai bagat-o pe asta cu " drumu " , te-am prins :)

 

. As pune baterie ieftina pe masini generatia E46/E39/E53, deja la E60 unde iti da erori aiurea la orice variatie de tensiune, nu te mai poti complica.

Bullshit. :twoup:

 

E doar o baterie nu un calculator.

 

I agree :twoup:

Initial am zis ca-mi pun fente, VARTA...dar m-am nimerit in Severin si-am pus Rombat, dupa cum ziceam. VARTA o luam din METRO, CARREFOUR...mai stii cum au fost transportate...etc ? Nu :twoup: Asta am luat-o de la un magazin specializat doar pe baterii, aduce direct de la ROMBAT, garantie, tot ce vrei.

 

Si sa fim seriosi...o baterie e tot o baterie :twoup: Singura diferenta dintre VARTA si ROMBAT...VARTA poate tine de 20 de ori mai mult, ca-n reclama :twoup: Deci ROMBATU` o sa ma tina 1 an...cealalta macar 10 :angry: Joking :lol:

 

Mi-a schimbat-o un prieten, masina a avut tot timpul curent, fiind alimentata prin cabluri de la masina lui si n-a fost nicio problema :)

Link to comment
Share on other sites

Ciupanezule, de ce ma dezamagesti ?:)

Chiar te admiram, cata meticulozitate pe tine sa postezi cu diacritice de fiecare data, etc :twoup:

Si-ai bagat-o pe asta cu " drumu " , te-am prins :twoup:

 

Ăntr-adevĂŁr, remarc cu condescendenÞã spiritul tĂŁu de observaĂžie. :)

 

Initial am zis ca-mi pun fente, VARTA...dar m-am nimerit in Severin si-am pus Rombat, dupa cum ziceam. VARTA o luam din METRO, CARREFOUR...mai stii cum au fost transportate...etc ? Nu :twoup: Asta am luat-o de la un magazin specializat doar pe baterii, aduce direct de la ROMBAT, garantie, tot ce vrei.

 

ExistĂŁ Âşi Varta la magazine specializate, nu e obligatoriu sĂŁ cumperi bateria din hypermarket.

 

Inseamna ca-i nasol cu automatele :twoup:

 

Asta ai ĂŽnĂželes tu? :twoup:

Link to comment
Share on other sites

din experienta proprie cunosc un caz de genu asta , un E90 318i steptronic , dupa ce a decedat bateria OEM omu si-a luat una noua de la noi din comert imi scapa acum firma , nu chiar ieftina bateria , toate bune si frumoase , pana cand incepea sa ii bage cutia in safe mode cand avea chef , gen mergea cu masina 200km , o oprea si cand ii dadea cheie buf cutia in safe mode , disperat a sunat un mecanic dupa prima oara cand i sa intamplat domne nu misca masina tra la la ca se strica si mai rau , da ii zice omu , incearca sa scoti minusu de la bateria 30 de min si punel la loc , face asta treaba si miracol eroarea nu mai era , cutia mergea perfect .

 

S-a dus cu ea la tester nema nici o eroare la cutie , a mai incercat cu vreo 3 testere nimic , cutia perfecta , dupa care la 2-3 luni iar da omu sa plece cu masina iar cutia in safe mode , aceeasi procedura cu minusu de la baterie , problema dispare , intr-un final a ajuns la un electrician care i-a dat de cap , total aleator bateriei ii fluctua tensiunea la pornire , moment in care cutia intra in safe mode . Nici acum nu a schimbat bateria tot asa merge , am inteles ca in ultimu timp nu a mai facut figuri .

 

offtopic!

 

Acero99, tu esti pe bune cu poza aia la avatar? cocalarii.. exista si ei..

Link to comment
Share on other sites

Nu cred, la aia ii facea freeze idrive-ul, prea complicat de identificat motivul, probabil ceva computer era pe moarte.

 

 

Am patit eu la un E60. Mi-am pus folie pe geamuri si ala de mi-a facut-o a udat un calculator din portbagaj. Din 30 in 30 de secunde ingheta idrive-ul. Am identificat pana la urma calculatorul, am fost cu ea la BMW si mi-au resoftat-o. Mi-au zis initial ca se poate bloca calculatorul in timpul resoftarii si ca daca se blocheaza trebuie sa iau calculator nou de vreo 700 de euro. Dar nu s-a blocat si a fost OK apoi.

Edited by Bartolomeus
Link to comment
Share on other sites

http://autovit.ro/bmw-320-C16312915.html

 

de respectiva ce ziceti ?

 

Misto ca e modelu` nou, facelift si ca are trapa, la fel si culoarea, naspa ca are volanu` ala urat si ca n-are navi ...

Cat despre pret...mi se pare cam mult prea mic pentru o masina 2009 si cu 64 000 km...dubioasa treaba :twoup:

Parerea mea...

 

Si o sustin argumentand ca, la o simpla cautare pe mobile.de , bmw 2009, diesel, fara alte dotari bifate, cea mai ieftina 15 900 E e o teapa de doi lei, nici n-o iau in considerare, a doua e 18 899 ...desi dubioasa rau si asta...dar chiar si-asa...s-o iei cu 18 500...500 drumul + taxa, tot face vreo 19 500 macar :)

 

Asta o vinde cu 18 400 E, mai lasa macar 200 E, mai scadem drumul si taxa, adica cel putin 1000 E....inseamna c-a luat-o cu 17 200...masina 2009 care noua a costat cel putin 30 000 cred...sa fim seriosi :)

 

Restul anunturilor pe bune pentru o asa masina, an 2009, incep de la 23 000 E incolo :twoup:

Edited by hornetb
Link to comment
Share on other sites

o avea nevoie omu de bani , mai era una din 2010 neagra din bacau la vreo 22k.

deja astea care sunt fabricate 2009 au aproape 2 ani :twoup: eu cand am luat-o pe a mea , eram in 2007 , ea din 2004 , 3 ani dif si a fost 13k :) Deci asta din 2009 la 18k mi se pare ok pretul :)

Link to comment
Share on other sites

o avea nevoie omu de bani , mai era una din 2010 neagra din bacau la vreo 22k.

deja astea care sunt fabricate 2009 au aproape 2 ani :twoup: eu cand am luat-o pe a mea , eram in 2007 , ea din 2004 , 3 ani dif si a fost 13k :) Deci asta din 2009 la 18k mi se pare ok pretul :angry:

 

La banii astia, daca masina era ok, nu mai statea ea pe autovit, se vindea deja :) Ocaziile sunt rare, se aude repede si se dau :twoup:

Aia 2010 la 22 000 ...e si mai si :twoup:

Tu cand ai luat-o pe a ta, nu ai luat ultimul model de bmw seria 3, ai luat un model mai vechi :twoup:

Asta e modelu` nou, basca si cu facelift :twoup: Si una e 1 an si alta 3 ...

 

Eu cred ca am prezentat destul de bine situatia de pe mobile.de ...acum ca in Romania sunt masini mai ieftine ca-n Germania, si bune, bineinteles, asta e altceva :twoup:

Link to comment
Share on other sites

Sunt aproape 2 ani , e fabricatie 2009 si trecem in 2011 acum , iar in leg cu modelul este penultimul model, ultimul avand 184cp

 

Nu-s doi ani amice (adevarat ca nu stii nici ce luna e masina), iar in legatura cu modelul, este ultimul model de bmw seria 3, cu facelift.

Penultimul model este a ta :twoup:

Link to comment
Share on other sites

Tu prin model la ce te referi ? Eu ma refer la modelul de 184CP ca fiind ultimul model de la BMW, cel de 177 cp este inaintea lui :twoup:

 

Ori eu m-am tampit, ori nu stiu ce sa mai zic...

Prin model ma refer la cum arata masina, la caroserie in pana mea, nu la motor! Sau cel putin asa stiu eu ca-i treaba cu "modelele". Dar, repet, poate m-am tampit si nu stiu bine...

 

Sau daca tu iti iti E90 facelift cu 177 CP in loc de 184 CP...o sa ai penultimul sau ultimul model de BMW seria 3 ?

Link to comment
Share on other sites

corect :)

 

edit: <a href="http://www.intalnirea BMW-urilor.com/forums/showthread.php?t=401863" target="_blank">http://www.intalnirea BMW-urilor.com/forums/showthread.php?t=401863</a>

 

oricum intreaba-l daca a umblat la LCM

da acum vad ca inca functioneaza blocajul ala penibil b.i.m.m.e.r.f.e.s.r.com e siteul incerc sa pun aici ce zice pe acolo

 

oricum masina are 200 cai si diferential blocabil :) sa nu uit plafon panoramic :twoup:

 

am atasat direct poza linkul e blocat

Edited by alex230ro
Link to comment
Share on other sites

Tu prin model la ce te referi ? Eu ma refer la modelul de 184CP ca fiind ultimul model de la BMW, cel de 177 cp este inaintea lui :)

 

Ori eu m-am tampit, ori nu stiu ce sa mai zic...

Prin model ma refer la cum arata masina, la caroserie in pana mea, nu la motor! Sau cel putin asa stiu eu ca-i treaba cu "modelele". Dar, repet, poate m-am tampit si nu stiu bine...

 

Sau daca tu iti iti E90 facelift cu 177 CP in loc de 184 CP...o sa ai penultimul sau ultimul model de BMW seria 3 ?

 

Nu te-ai tampit tu, el nu prea stie ce vorbeste ! Auzi la el "modelul de 184CP ca fiind ultimul model de la BMW" ! :twoup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.