Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Nu sunt deloc asemanatoare, cu atat mai putin relevante, zau :twoup: Se poate lua teapa asa, desigur, dar una e cum zic eu...alta e cum zici tu. La mine e clara treaba, cand vrei sa iei cu 12 000 o masina care in mod normal in afara e 15 000, iar ce zici tu sunt vicii foarte ascunse :)

Ideea de bazĂŁ e cĂŁ oricine poate lua ĂžeapĂŁ, inclusiv tu, aÂşa cĂŁ nu mai apĂŁra escrocii pentru cĂŁ sunt Âşanse sĂŁ devii Âşi tu victima unuia.

le editeaza el in Paint...dar prostovanii le ia si dupa ce le vad live :)

E de ĂŽnĂželes, de multe ori sunt oameni care n-au avut ĂŽn viaĂža lor o maÂşinĂŁ strĂŁinĂŁ, e normal sĂŁ fie ignoranĂži.

Asta nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ meritĂŁ sĂŁ fie ĂžepuiĂži.

hornet, iar ai probleme cu gramatica? "le editeaza el in Paint...dar prostovanii le ia si dupa ce le vad live" ... le ia ca e mai multe doar.

Ba tu esti culmea abecedarului :twoup:

Esti genial pe pamant, esti cercetator stiintific gradul 3 al Academiei Romane :)

Pai le ia, normal ca le ia...da, E mai multe, normal, care-i buba ?:)

P.S. Cred ca am facut o singura greseala ...si aia minora si te-ai luat DOAR de mine. De altcineva n-am vazut sa te iei, desi sunt altii si mai "alfabetizati" decat mine :twoup: Adica...e foarte bine ca faci asta, dar acum chiar te-ai luat de mine fara rost, asa din exces de zel :twoup: Foarte bine bai PRUTEANULE ! :twoup:

P.S. 2 Parca la asta gresisem si data trecuta...bine, fie, my greseala, hit me with stones :twoup: LE IAU - F bine :twoup:

Edited by hornetb

Avand in vedere ca era vorba de masini corect era le IAU...

nu e hilar cand greseste si apoi isi sustine gresala?

si mi se pare normal cand te apuci sa postezi pe un forum si altii iti citesc prostiile, macar scrie naibii corect.

Rade ciob de oala sparta :twoup: :) EXCUSE ME, DUDE ? GRESALA ?

Sau GRESEALA ?:) Vai de mine, nu se poate, smart-ul secolului :twoup:

"apoi isi sustine gresala" - GRESALA nu exista in DEX...si mai si faci pe desteptu` pe aici :twoup:

Jenant...

Edited by hornetb

nu e hilar cand greseste si apoi isi sustine gresala?

si mi se pare normal cand te apuci sa postezi pe un forum si altii iti citesc prostiile, macar scrie naibii corect.

Haha, vezi ca Dumnezeu nu doarme ? Cam rade ciob de oala sparta esti cu "gresala" asta, nu ?

LE: @hornet, am postat in acelasi timp, cam aceeasi chestie !

La tine nu se aplica ? :twoup:

Edited by MihaiC

Oricum, e bine ca o dai in "hilaritati" - "e hilar" ...dar habar n-ai ca-i "greseala" si nu "gresala" ...ce sa mai zic :twoup:

Cred ca GRESEALA mea e minora, comparativ cu "gresala" ta, geniule :)

LE: @Mihaic, ca-n reclama de la BCR - "Gandim la fel!" :))

Sunt curios ce mai zice "desteptu` " acum :twoup: A fugit, bineinteles, revine peste o saptamana si-o sa spuna ca i-a picat netu` pe picior, din GRESALA, desigur :twoup: :twoup:

Edited by hornetb

da, greseala e corect. am fugit sa iti zic ceva pe privat :twoup: dar cand gresesc nu sar ca tine sa imi sustin prostia.

N-ai ce sa-mi zici tu mie, stai linistit, esti mult prea departe :)

Una e GRESALA mea, o conjugare a verbului "a lua" ...aceeasi si singura GRESALA pe care cred ca am facut-o vreodata pe aici...si alta e GRESALA ta...GAJICA ta...etc :)

Eu am facut aceasta GRESALA, a doua oara...am sarit in sus si prima oara si acum, mi-am asumat-o si atunci si acum. Dar chiar mi se pare mai usor de facut, de GRASIT, decat a ta GRESALA :twoup:

Whatever, nevermind :twoup:

Edited by hornetb

+1.

Parerea mea umila este ca e mai grav sa gresesti conjugarea unui verb atat de uzual. Asta nu se poate decat la Vanghelie! :twoup:

Bine, acum fiecare mai greseste dintr-o simpla neatentie, din graba, greseli la tastare etc.

+1.

Parerea mea umila este ca e mai grav sa gresesti conjugarea unui verb atat de uzual. Asta nu se poate decat la Vanghelie! :angry:

Bine, acum fiecare mai greseste dintr-o simpla neatentie, din graba, greseli la tastare etc.

Posibil sa ai dreptate, asta e, eu recunosc...am gresit, credeam ca e IA, conjugand mai atent mi-am dat seama ca e IAU, am gresit ca am gresit, nu din neatentie sau ceva, recunosc :twoup: Asta e, sunt un prost, ce sa fac :)

Dar sa spui ca "la tara" (n-am nimic cu cei de la tara, ca multi sunt mai straluciti decat multi "oraseni") - GRESALA...e jenant...dar e parerea mea...si mai umila :)

Si eu am vazut ca foarte multi scriu foarte "corect" aici pe forum, dar n-am comentat nici in cazurile grave grave, pentru ca nu ma consider impecabil si nici nu consider ca scriu 100% corect...dar macar de-un 98,9 % sunt convins :twoup:

Si vine unu` destept, ca acest domn @vidoq si-mi da mie lectii cand el e vai si-amar :twoup:

Restul...e tacere :twoup:

@MuadDib

"Ce ar fi sa va de-conjugati voi si sa reveniti ontopic? " - am inteles, sa traiti :twoup:

"@hornetb: asa imi place, maxim 5 randuri. Sa vedem cat tine minunea " - cu asta n-am inteles ce vrei sa spui, dar fie :twoup:

nu mai postezi pe topicul asta sau sa in general?:twoup:

:twoup:

Nu specific :twoup: Dar o sa incerc sa stau intr-un coltz, ca n-au loc de mine DOI REGI, REGELE EXPLICATIILOR AMANUNITE-N PROFUNZIMEA UNIVERSULUI si REGELE GRAMATICII UNIVERSALE :)

Asa ca ma retrag si-o sa ma abtin...atat cat o sa pot :)

Te-ai gasit si tu, REGELE EXPLICATIILOR, ATOTSTIUTORUL SI CUNOSCATORUL

Bine ma, nu mai postez si gata :twoup:

Eu măcar am argumente, tu ĂŽţi iei jucăriile şi pleci.

Ce viaţă tristă! :twoup: :twoup: :angry:

Pai tu crezi ca eu am timpul si rabdarea ta, sa stau sa intru in polemici fara rost ?:)

Mi le iau si ma retrag intr-un coltz, nu plec, relax :)

My life is great, trista...nu stiu a cui :twoup: Bafta :twoup:

@Mishoo

\"@hornetb: ideea e sa scrii cat mai putin si cat mai la obiect. fiecare post de-al tau are minim 10 randuri din care 90% fara esenta.

esti obositor.... \" - bine Mishoo-ule, cum zici tu, ma scuzi :twoup:

Edited by hornetb