Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Am fost intotdeauna la AI Bd. Timisoara. Nu pot sa spun ca n-au mai dat si cu stangu-n dreptu', dar EU personal am fost tratat omeneste, hai sa nu zic de fiecare data, dar aproape de fiecare data. In comparatie cu service-urile VW pe care am fost nevoit sa le vizitez pe vremea cand aveam Golf, astia sunt la ani lumina. Poate s-or mai fi schimbat intre timp, desi am prieteni cu VW care ii evita cat se poate. Nu stiu cum e la BMW.

Dar despre asta mai multe putem vorbi pe forumul nostru, n-are rost sa poluam aici.

Edited by cris.g

Am eu un Fiat Bravo din 2009, e ok ca fiabilitate, ĂŽnsă are doar 20 000 km, deci e şi normal să fie ok.

Să vedem ĂŽn viitor.

Oricum cred că italienii au ridicat ştacheta ĂŽn ultimii ani.

Nivelul finisărilor din Bravo e la fel ca la Golf 5.

Edited by Ciupanezu

Nu sunt interesat de Fiat. Singura care m-ar tenta ar fi o Alfa 159 pentru dotari multe la pret mic. Dar daca gasesc un E60 ieftin de exemplu, l-as lua daca are dotari.

e clar ca nu ma intereseaza decat accesori originale BMW.....dar de ce zici ca tipul e din Sibiu? in anunt e Bucuresti. multumesc de sfaturi ....

ziceam sa suni la dealer bmw la sibiu pt ca ei sunt mai serviabili. asta in cazul in care am presupune ca bavaria nu a vrut sa iti ofere detalii, fiind mai usor pt ei sa spuna ca nu vad nimic.

Nu sunt interesat de Fiat. Singura care m-ar tenta ar fi o Alfa 159 pentru dotari multe la pret mic. Dar daca gasesc un E60 ieftin de exemplu, l-as lua daca are dotari.

stai linistit cu alfa 159 ca are probleme in special cu bieletele de direcite, ff scumpe si au o constructie apartecu un arc adaugat.

dar daca totusi insisti iti recomand una de aici

am mers cu vreo 4 e90 manuale si nu as cumpara e90 in viata mea :twoup:

Vreau o anume Alfa care mi-a placut, am pus anuntul pe aici, dar cred ca s-a dat, mi-a zis ca o are arvunita pentru unul care ia credit si maine e termenul limita. Nu prea negociaza, e ceva samsar, avea si un E90 super frumos.

Am mai vorbit cu cineva cu un E60, s-ar putea sa il lase la 10.500 si l-as lua in conditiile astea. N-are pachet M si are scaune standard, in rest cred ca e dotata suficient.

http://www.autovit.ro/bmw-530-C16785370.html

Argumentele pro ar fi ca omul pare a fi asociat la un post de teleshopping dupa numarul de telefon, primul proprietar si carte service, nu pare a fi samsar din ce am cautat pe net. Contra ar fi check engine aprins, n-am mai intrebat de ce dar aflu maine dimineata.

Edited by WLF

OFF TOpic ma dispera modul asta de QUOTE...pana imi dau seama de unde este noul post ... mai citesti inca doua randuri din cele vechi si repetate

E valabil doar la cele preluate, nu si la ce se va scrie de acum inainte.

Edited by MihaiC

Sunt tare deprimat ca s-a dat 159-le ala, ma hotarasem sa vin sa il vad la Bucuresti. Jepatu ala mi-a zis vineri ca i-a dat cineva arvuna sa o tina pana marti ca incearca sa ia un credit, si acuma cand l-am sunat de dimineata a zis ca a vandut-o altuia ieri. Pai daca nu i-a tinut-o aluia, ce plm nu mi-a zis si mie ca o luam. :twoup:

Se vand repede pana si Alfele, a inebunit lumea, cumpara masini in prostie. Cel putin 3-4 E60-uri care le vazusem s-au dat.

Guest poleposition

ehe,maine iau un e90 335d 2010

il iei pentru vanzare ? da-mi si mie un pm cand vrei sa-l dai. Poate mai aduci si un E60 LCI misto, ceva.. tot asa minim 3.0, 3.5 :twoup: