Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Bun consum. valcea- buc cu e60 am avut 4,8%.viteza medie pana in curte 112km.

Si E60-ul asta de care ne zici tu...avea motor de 1,6 motorina...sau ?:p

Nu de alta, dar mie mi-a mers un prieten cu al meu E90 320d Severin-Buc (un drum mult mai drept si cu mult mai putine urcari...pante...etc, decat Valcea-Bucuresti) si asta noaptea...trafic liber, lejer, schimbat vitezele frumos si a scos 5,6 % ...asta a fost cel mai mic consum pe care l-am vazut vreodata la masina mea...cand merg eu e 6,5 % daca merg frumos...si 7,5 % mers destul de sportiv...

Lasand la o parte gluma cu 1,6 motorina...al tau E60 sper ca nu era si 530d, ca ma faci sa-mi schimb masina :) Probabil era un 520d ...si nu stiu cum ai mers tu de-ai scos consumul asta pe un drum cu multe curbe, probabil mai aglomerat si evident cu multe urcari, etc) ...dar cine stie, poate esti mare magician...te apropii de BMW-urile alea E90 cu efficient dynamics :)

Nu te contrazic, dar eu unul permite-mi sa nu cred :)

hornetb: daca mai scazi pretul cu 2-3k poate sunt curios sa o vad.

Te citez si comentez cateva posturi de-ale tale :

1. "@mirceagsm, nu am sustinut niciodata ca E46 meu este full , iar in legatura cu E90 , cand gasesc unu in mintile lui o sa-l cumpar.. Nu cumpar masini de la samsari cu km dati inapoi. In afara de aspectele astea 2 chiar nu ai de ce altceva sa te legi huh ?" - post 2433

Pai uite, al meu e in "mintile lui" cred :) Nu-s samsar, desi am tot zis-o peste tot, nu e ceva rau sa fi samsar, sunt oameni si oameni. Samsari buni, samsari rai :)

2. "Nu neaparat oferta, dar in Germania un E90 in mintile lui luat de la reprezentanta incepe de la 16-17k la care mai pui inmatriculare,drum,numere..

Ajungi undeva la 20k+. CUMPAR, nu ofer E46 + diferenta." - post 2438

Adevarat ca n-ai specificat cam din ce an este E90-ul ala care in Germania incepe de la 16...17k, c-as putea sa-ti zic ca al meu ar fi numai bun la pret atunci. Desigur, nu-ti zic, ca mi-o bagi ca ziceai de E90 din 2008 cred :p

3."traiasca samsarii , fara ei n-am mai avea masini cu km reali , carte service , mega-extra-full , impecabile , etc" - post 2896

Pai uite, din nou iti spun, nu-s samsar, km mei sunt chiar reali, carte service este, nu-i decat aproape full, deloc impecabila :)

4. "@MihaiC , decat sa ma grabesc sa iau ca tine un E90 sa iau teapa si dupa sa-l vand mai departe mai bine astept si iau unu calumea " - post 2990

Hai sa-l vezi pe-al meu, il verificam, scad din pret si/sau repar orice defectiune i-ai gasi.

5. http://www.autovit.ro/bmw-320-C17545555.html - cum bine o dadeai ca exemplu pe asta...n-are xenon, n-are navi, are butoane ca de aragaz ...ce-are frumos, piele, volan sport frumos si trapa. Si uite cat e, dar poate km sunt reali :)

Raspuns la postul lui @MihaiC - "In atatea luni de cand cauti tu era imposbil sa nu gasesti o masina buna pana acum. De exemplu, ti-a propus colegul

@Alex75 e90-ul lui care e mai mult decat ok, optiuni mult peste medie, etc. Nici aia nu ti-a convenit... " - post 2995 :

@ins1dez - ""Bmw-ul lui Alex75 avea 182 de mii de km in 2008 , iar el pe bord are acum 107.000 de km .. Deci nu mai VORBI AIUREA " - post 2996

Al meu are 176500 in 2011. Si reali si pe bord :)

Cu privire la scazutul din pret, de ce sa scad ?:) Doar tu ziceai prea bine mai sus cat sunt prin Germania. Deci eu zic ca pretul la a mea pe-aici e relativ ok :) Sunt dispus sa scad daca-i gasesti defectiuni si poate ne mai intelegem si fara sa-i gasesti, vedem, dar in niciun caz 2000 sau 3000 cum zici tu. Dar pentru tine, ce n-as face eu, sunt dispus sa scad 500 - 700 E pentru tine :)

Sa o vezi mai intai si dupa aia sa-mi zici sa scad din pret :)

looooooooool :D

hornetb, esti funny, imi place cum ai selectat doar posturile care te avantajeaza :)))) ca sa iti raspund , pretul pe care il ceri tu pe masina este prea mare si nu ma intereseaza... :D

Si tu imi esti tare simpatic si ma amuzi enorm, tocmai de asta, ca mi-e drag de tine, ma ocup cu-atat grija :)

Si mai am si alte posturi, toate la timpul lor :) Arata-mi-le tu pe alea care nu ma avantajeaza, sau care ma dezavantajeaza :)

Pai nu inteleg de ce-i prea mare pretul meu, doar tu singur ai zis cam cat costa o masina ca asta prin Germania. Uita-te si pe autovit cam de la cat incep, fara trapa, bifeaza doar navi + xenon. :)

Asa de curios, fa-mi o oferta pentru care as putea avea onoarea si privilegiul sa-mi vezi masina, sa meritam atentia ta :)