Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

nu exista sa se mai plateasca taxa veche,daca era asa o inmatricula el.

...da, o mai baga unii am vazut, dar nu se mai poate plati taxa veche, chiar daca e intrata in tara inainte de 31 dec....termenul a fost pana la 15 ianuarie, daca nu ma-nsel

Cica s-au facut liste pentru dosarele de taxa, si se lasau locuri goale in registru si le completau ulterior ca si cum ai fi adus dosarul in termenul stabilit, si uite asa plateai taxa veche. Au smenul lor functionarii ma, te pui cu coruptia din tara.

http://www.tvr.ro/jurnal.php minutul 9 numai ce am vazut la stiri la TVR. Unui tip din Cluj ii salta masina din batatura, cumparata anul trecut din targ cu 8000 de euro. MAsina executat silit in cadrul unei restante la o banca, pe care o avea vanzatorul, la un credit care avea masina drept garantie. Nu tu somatie nu tu nimic :) .. adio masina. NU a avut importanta ca masina era inscrisa pe noul propiertar acte in regula, fiscalizata, se pare ca nu era nici trecuta in Registrul de Garantii Mobiliare.

Fostul proprietar e de negasit bineinteles. :)

.

Edited by DOMI

Imi place ca tu care vrei sa cumperi numai rapandule de masini ca E39 asta obosit sau ca celalalt pe care l-ai mai postat acum cateva pagini din 98 parca, ai un buget de Dacia Nova si comentai la E39 lui Tony pe care ai fost sa-l vezi din 2002 full si impecabil, care pana la urma s-a dat in 9.000 EUR, ca are nu stiu ce, ca nu se aprinde nu stiu ce, ca bla bla bla! :pardon: Edited by Alexxx

explicati-mi si mie care-i treaba cu Bursa Auto SRL asta..eu am fost sa vad masina in mogosoaia, pretul e acelasi,pozele-s acelasi,cu ce se scot ei ca-i pun anunt astuia?

http://tinyurl.com/4e67aml

Este o firma din C-ta care se ocupa cu intermediera vanzarilor auto. Daca nu ma insel, este una dintre cele mai vechi de gen din C-ta.

Ce avantaj or avea ca pun pe MOBILE aceste anunturi, nu stiu. Probabil ca intre timp masina a ajuns prin C-ta pe la vreun samsar care colaboreaza cu ei.

Edited by Bobo1987

Imi place ca tu care vrei sa cumperi numai rapandule de masini ca E39 asta obosit sau ca celalalt pe care l-ai mai postat acum cateva pagini din 98 parca, ai un buget de Dacia Nova si comentai la E39 lui Tony pe care ai fost sa-l vezi din 2002 full si impecabil, care pana la urma s-a dat in 9.000 EUR, ca are nu stiu ce, ca nu se aprinde nu stiu ce, ca bla bla bla! :pardon:

cred ca ma confunzi..