Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Tu poti sa spui orice iar eu pot sa cred ce vreau, doar privind poza cu interiorul. Comentariul meu nu i se adresa fotografului, ci posesorului masinii, despre care imi mentin aceeasi parere ! Adica, doar un idiot ar posta o asa poza ca parte integranta a unui anunt de vanzare. Nu-mi raspunde, e clar ca esti subiectiv si nu am niciun chef la ora asta sa-mi explici cat de intretinuta a fost masina, am ochi si singur !

MihaiC, oricum nu intram in detalii si nici nu incerc sa te conving de nimic. Am inteles de la inceput cui te adresai, insa, Andrei neintrand pe acest forum am simtit pe undeva necesar sa punctez cateva aspecte. Respect oricum punctul tau de vedere.

Si eu pe al tau, dar, din pacate, in primul rand, pozele vand o masina. Nu stiu cati vor fi interesati de masina, vazand poza aia.

Fraza de mai sus, pe care a citat-o @bogdan.m, nu are nicio valoare, imaginile vorbesc, poate le-a ales el gresit. Scrumul poate ca se mai aduna in scrumiera, dar sa mergi fara ulei si sa mai si pui poza cu dovada, in dorinta de a vinde masina...

Andrei va fi tata cat de curand. Asta este motivul principal pentru care este nevoit sa se reorienteze la acest moment... oricum va ramane in randul BMW-istilor si cu noua achizitie.

In primul rand salut. Sunt nou pe forum-ul vostru. Ca si multi alti colegi de forum caut sa-mi cumpar o masina. Din fericire m-am oprit la bmw si anume e90 din pacate ne-am nascut intr-o tara de samsari. Tin sa mentionez ca de 3 luni caut o masina buna si nu gasesc ba mai mult am testat si una degeaba.

Marturisesc ca la peste 20 de masini care mi-ai placut le-am verficat VIN-ul din care reiesea ca ceea ce spuneau vanzatorii nu corespundea cu realitatea. Am citit cu atentie acest topic si am observat ca se vorbeste mult de andrei boldijar de la cluj. Mai adaugati o teapa de masina: http://www.autovit.ro/bmw-320-C17880969.html. Masina e din belgia, hamalita prin franta, an de fabricatie septembrie 2008, prima inmatriculare 08.01.2009 km peste 140 de mii plus e 318 nu 320. Am mai gasit un nou mod de a vinde masina foarte interesat cei drept:))http://www.autovit.ro/bmw-318-C17730665.html versus http://www.autovit.ro/bmw-318-C17866038.html multe deosebire: vezi pretul, anul, km, s.a.m.d. si o mare asemanare au acelasi numar rosu :)) Sper sa fie cuiva de folos remarcile mele.

Apropo caut un bmw e90 dupa 2007 inclusiv, pana in 150 de km, piele, navigatie mare (bussines cred ca se numeste), xenon. Astept oferte, propuneri, recomandari.

Andrei va fi tata cat de curand. Asta este motivul principal pentru care este nevoit sa se reorienteze la acest moment... oricum va ramane in randul BMW-istilor si cu noua achizitie.

felicitari lui dar poate ii transmiti tu sa si schimbe poza ;) ...

In primul rand salut. Sunt nou pe forum-ul vostru. Ca si multi alti colegi de forum caut sa-mi cumpar o masina. Din fericire m-am oprit la bmw si anume e90 din pacate ne-am nascut intr-o tara de samsari. Tin sa mentionez ca de 3 luni caut o masina buna si nu gasesc ba mai mult am testat si una degeaba.

Marturisesc ca la peste 20 de masini care mi-ai placut le-am verficat VIN-ul din care reiesea ca ceea ce spuneau vanzatorii nu corespundea cu realitatea. Am citit cu atentie acest topic si am observat ca se vorbeste mult de andrei boldijar de la cluj. Mai adaugati o teapa de masina: http://www.autovit.ro/bmw-320-C17880969.html. Masina e din belgia, hamalita prin franta, an de fabricatie septembrie 2008, prima inmatriculare 08.01.2009 km peste 140 de mii plus e 318 nu 320. Am mai gasit un nou mod de a vinde masina foarte interesat cei drept:))http://www.autovit.ro/bmw-318-C17730665.html versus http://www.autovit.ro/bmw-318-C17866038.html multe deosebire: vezi pretul, anul, km, s.a.m.d. si o mare asemanare au acelasi numar rosu :)) Sper sa fie cuiva de folos remarcile mele.

Apropo caut un bmw e90 dupa 2007 inclusiv, pana in 150 de km, piele, navigatie mare (bussines cred ca se numeste), xenon. Astept oferte, propuneri, recomandari.

chiar ma interesau masinile lui, sunt prezentate destul de bine...m ai surprins cu informatiile deoarece nimeni nu a comentat nimic la masinile lui...

m ai surprins cu informatiile deoarece nimeni nu a comentat nimic la masinile lui...

Tu glumesti ? Nimeni nu a comentat la masinile lui ? Apuca-te sa rasfoiesti topic-ul asta. Daca spui asa ceva inseamna ca ai citit doar ultima pagina !

Uite ce zice colegul:

Am citit cu atentie acest topic si am observat ca se vorbeste mult de andrei boldijar de la cluj.

Edited by MihaiC

Pt ceea ce vrei tu un e90 in stare buna costa minim 15-16.000e. Restul sunt din categoria celor enuntate de tine. Cel mai bine ar fi sa o cumperi din Germania, dar ajungi la 20.000e lejer cu toate cheltuielile..tu stii cel mai bine ce vrei sa faci cu masina, cat vrei sa o pastrezi si in ce stare vrei sa o cumperi. uita-te si la 325i, chiar daca are un impozit si un consum mai mare, e probabil mai dotat decat un 320d si cu sanse mai mici de ajuns prin service. spor la cautare si bafta!

eu nu stiu ce va plangeti.. cand vrei sa dai 13k pe o masina de 2-3 ani.. .. poti lua ca referinta BMW premium selection pentru o masina un stare foarte buna, mai scazi un 1-2k si acolo vezi pretul ei la un privat din DE.

E de asteptat sa fie nasoale, mai ales daca sunt aduse de afara la preturi incredibile .. Crezi ca face cineva cadouri ? \

Oamenii vor masini ieftine pentru ca nu au bani,trebuie inteles lucrul acesta.

Vor masini ieftine cu multe dotari daca se poate.

Din pacate asa sta treaba in Romania...

Culmea e ca unora le place si sa fie mintiti.Daca le spui ca masina ta are peste doua sute de mii de km. zic:"pai e mult tata",daca dai km. in spate(nu sunt de acord cu asa ceva si nu as face treaba asta) sunt fericiti crezand ca o masina de 10-14 ani poate avea sub 100000 km...

Edited by Florinnnnn

daca asta cere piata, masina de 13 mii dotata si sub 100k km, asta se vinde.

Da poi ce vii si plangi ca aia e stricata,c a e accidentata.. ca aia nu merge..

Ok masina pierde 30 % cum ai iesit cu ea pe poarta la dealer, dar nu 60 % in 3 ani.. decat in conditiile enumerate mai sus. Nimeni nu o vinde de aiurea, pe afara, decat sa o vanda in halul ala de jos mai sta cu ea 2 ani, ca astia prin De sau alte tari nu stau cu portareii ca nu au platit leasing-ul cum e prin Ro ..

Sunt dispus sa dau si 18k pe un e90 bun si cu optiuni pe el. Dar sa fie inmatriculat ca e jale.:)) Am gasit un proprietar de e90 care are masina de 1 an si 3 luni adusa personal din germania de la un parc privat de care vorbeste george buhnici pe site-ul sau.(nu spun nume sa nu fac reclama). Din pacate pentru mine cere 19k pe masina si nu lasa nici macar 100 de euro sa ma simt si eu bine ca negociez:))

http://www.autovit.ro/bmw-320-C17880969.html despre masina aste era vorba imi cer scuze nu stiu de ce nu s-a copiat cum trebuie link-ul.

Iei frumusel codul VIN(ultimele 6 cifre) din anunt, te duci pe www.realoem.com dai paste acolo si ce sa vezi...SURPRIZA 318D din 09.2008.

Defapt toate 320D ale lui Boldi sunt 318 cu minim 1 an mai mult vechime. ;)

Probabil ca sunt mai multi factori. Pe actele din strainatate nu specifica exact 318D si, si daca specifica le arata capacitatea cilindrica 2000cm3. Pe langa asta nici un cunoscator cat de cat nu s-ar lua dupa pozele fotoshop-ate de pe autovit iar cei care se lasa pacaliti de poze 100% nu fac diferenta intre un seria 3 sau 5. Ei merg sa-si cumpere BMW! Cu un polish de 200euro le ia ochii si romanului ii place sa fie mintit, masini noi, km putin IEFTINE. :)