Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

1. obosita nu era, doar starea estetica o facea sa para obosita. motorul era ok pt vanzare, pt asta o si luam..

nu era vorba de avans ca nici nu au vrut, trebuia sa cumpar masina de marti cand am negociat-o la 6500E.. atunci nu stiam de faza cu pierderea de ulei.. si cand am vb cu mama fetei, mi-a zis de problema asta si ca nu vor s-o vanda asa ca nu e frumos.. dar ca au comanda facuta deja de piese si trebuie sa o rezolve, sa mai astept o zii, doua.. am zis ok.. va las ceva avans ca sa nu ma incurcati.. nu, nu ca nu este problema.. ieri la fel am vb la tel si a ramas ca ne vedem azi dupa ce iese masina din service sa facem actele.. deci cam asa stau lucrurile.. 'tigani' ce sa le ceri..

2. nu este vorba numai de neseriozitatea vanzatorului, vroiau mai multi sa cumpere masina si cativa ne si stiam intre noi.. si daca a luat-o vreunul din ei.. cum am mai zis sa aibe mare 'parte' de ea.. :)) daca nu e om serios..

daca a luat-o vreunu care nu avea idee.. sa fie sanatos.. ca n-are nicio vina..

Pai ai variante, dar el nu cumpara ci vinde, si la aia 75k probabil castiga macar un 10k, altfel nu vad nici un rost sa blochezi 75k intr-o masina care poate maine vreun "prieten" ti-o vandalizeaza de ti-o face dauna totala.

Eu ma gandeam din perspectiva ca potential cumparator si cunoscator al segmentului sport de lux .

O astfel de masina nu o cumperi pentru ca e necesara ci mai mult de moft. Un GT3 de exemplu mi-ar satisface de mult mai multe ori necesitatile decat aceasta.

Dar asta e o alta discutie, fiecare masina tinteste un segment anume de clienti. Dar cand suma de bani este cam egala ,, incerci sa cauti ce e cel mai bun.

Mario, stai linistit ca nu a dat-o de buna. Masina a costat 9500e acum 6 luni, plus cum a luat-o a bagat lejer 500e in tot felul de maruntisuri. Crezi ca daca era ok, era cineva nebun sa piarda 3k in nici jumatate de an ?

la 6500E era ok pt mine, nu era rea la banii aia.. plus ca ma mai sunase un var din pipera ca stia masina de pe acolo din zona.. in fine.. treaba lor.. faza cu pierderea sa stii ca sunt multi care pierd 2k-3k in perioada scurta de timp.. prefera sa le vanda repede decat sa stea cu ele la vanzare..

Probabil n-a vrut sa-ti raneasca sentimentele, de asta n-a mai raspuns la telefon. Ce oameni. :rolleyes:

iti dai seama ce sentimente pt al n-spelea coupe e46 FL. era buna pt vanzare, trebuie sa apara zilele astea pe site.. vad eu cine a luat-o ca sunt f curios daca din cei cu care ma cunosteam..

oameni si oameni.. putea sa dea macar un sms daca ii era jena sa mai rasp la tel.. dar oameni de 2 lei.. sunt satul de astia..

man fara suparare dar sa am masina la 8500 si sa mi se ofere 6500 nici eu nu as mai raspunde la telefon , acum poate masina respectiva era compromisa si nu merita , dar la o masina buna sa il sari pe om dintrun foc de 2000 de euro nu stiu cat de placut este pentru el

man fara suparare dar sa am masina la 8500 si sa mi se ofere 6500 nici eu nu as mai raspunde la telefon , acum poate masina respectiva era compromisa si nu merita , dar la o masina buna sa il sari pe om dintrun foc de 2000 de euro nu stiu cat de placut este pentru el

man dar sa ai masina la 42k si sa te sune unu sa iti ofere 30k cum o fi :)) cam asa stau lucrurile pe piata la ora actuala..

masina respectiva era la 7500E pe autovit, nu la 8500E.. l-am sarit de 1000E nu de 2000E :D

man dar sa ai masina la 42k si sa te sune unu sa iti ofere 30k cum o fi :)) cam asa stau lucrurile pe piata la ora actuala..

masina respectiva era la 7500E pe autovit, nu la 8500E.. l-am sarit de 1000E nu de 2000E :D

move on . mai da-o dracu de masina .

aaa , ciudat eu chiar ma uitam acum cateva zile si era la 8500, inseamna ca mai scazuse intre timp , oricum trebuie sa iti dea mult de gandit o masina la care omu lasa dintrun foc o suma maricica de bani

mie nu-mi da de gandit prea mult daca inspectez masina . E o perioada in care lumea are nevoie de bani . Unii sunt chiar disperati .Mai tine si de experienta vanzatorului ...

Edited by Myx

Cum sa lasi 1/2000 euro?la nici o masina vanduta nu am lasat nici un leu la telefon,cea mai mare reducere am facut-o la e92 750euro fata de pretul de pe net.sunt oameni care urmaresc masina respectiva cu lunile,cum te prinde ca lasi iti simte disperarea si nu e bine.la ibiza am lasat 50 euro.

nici una :rolleyes: , nu ma ocup cu asa ceva , exact asta vroiam sa spun si eu , ca sa iti permiti sa lasi 2k euro dintrun foc inseamna ca din start ai pus un pret mare si nu stiu cum de te mai suna cineva , sau mai este si cazul in care ai luat masina la un pret foarte bun si o dai mai departe la pretul pietei atunci evident ca functioneaza sistemul si iei ochii viitorului cumparator

in conditiile astea si pe principiul "prost e ala care da, nu ala care cere", poti pune si 6k in plus, numai asa ca sa vada "cumparatorul" ca esti generos si lasi 6k :drinks: ...personal nu as cumpara o masina la care pretul e "umflat" doar asa ca sa se negocieze suma mare...la un pret "corect", a lasa o suma mare, mie imi suna a disperare si aici nu ma refer la nevoia de bani, ci la unele "probleme" ale masinii

Pai tu vinzi masini care se vand singure, nici nu prea ai nevoie sa negociezi. In plus de asta, vinzi masini care se cauta. Spre exemplu, crezi ca eu preferam sa stau cu un GTI de vanzare, care fusese lovit? Asta a fost situatia, daca era tzipla, nu negociam nimic.

Eu nu cumpar decat masini impecabile,decat sa stau prin service prefer sa nu o mai cumpar.E92 a fost lovit pe dreapta si reparat la bavaria ireprosabil.e mai greu ca o masina sh sa nu fie atinsa.pe z4 am dat pana in 10000 euro,asta insemna sa il vand cu 12000?