Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Sa fim seriosi, in 2010 sa castigi 6k la o masina SH.... eu nu cred, parerea mea.

Se poate, dar la alte sume, Âşi anume la maÂşini recuperate de firme de leasing Âşi cumpĂŁrate direct de la ei.

Alea au preÞuri mult mai mici decât pe piaÞã, km puÞini, stare de ÎntreÞinere foarte bunã.

da si mie mi s-a parut cam hartanita, in fata nu e lovita ca m-am uitat atent la lonjeroane, in spate sigur a fost, vopseaua intr-un loc sarise de pe portbagaj.

ai vazut-o si tu live?

a vazut-o un prieten..eu l-am sfatuit de la bun inceput sa stea deoparte, toba sport, eleronul si alte indicii nu imi recomanda aceasta masina ca fiind..ingrijita. poate fi o parere subiectiva, dar pozele pt mine spun tot. <_< ..daca vrei neaparat coupe nfl, sunt cateva variante mai bine intretinute, dar cu motorizari mai mici.

a vazut-o un prieten..eu l-am sfatuit de la bun inceput sa stea deoparte, toba sport, eleronul si alte indicii nu imi recomanda aceasta masina ca fiind..ingrijita. poate fi o parere subiectiva, dar pozele pt mine spun tot. <_< ..daca vrei neaparat coupe nfl, sunt cateva variante mai bine intretinute, dar cu motorizari mai mici.

daa, omu zicea sa facem schimb pe schimb si sa-i mai dau eu 1500E, cred ca accepta si 1000E,da mai trebuie ceva bani bagati in ea , ca sa fie asa la linia e plutire.

de asta ce parere aveti?

a vazut-o cineva , e cam demult pe autovit

http://www.autovit.ro/bmw-330-C17817556.html

am vorbit cu omu e in targ cu ea, tot asa schimb cu a mea, mi-a zis ca vrea 2000E asa la prima strigare fara sa vada masina, probabil ca o scot la 1500E

Edited by Alex Iulian

de asta ce parere aveti?

a vazut-o cineva , e cam demult pe autovit

http://www.autovit.ro/bmw-330-C17817556.html

am vorbit cu omu e in targ cu ea, tot asa schimb cu a mea, mi-a zis ca vrea 2000E asa la prima strigare fara sa vada masina, probabil ca o scot la 1500E

cred ca la prima groapa iti cade bara fata :D am vazut-o si eu si nu mi-a placut d loc masina.. cat o lauda atat nu a fost intretinuta.. din cate stiu o lasa la 5500E cash. ce 318i ai ? ca daca iti place 330i ala iti dau eu 4k pe 318i al tau si mai pui 1500E si o iei.. daca nu vrea schimbul sub 2k diferenta iesi in castig 500E

PS: am vazut 318i al tau, credeam ca e FL.. nu prea ma intereseaza.. oricum nu cred ca faci ceva sun 2k cu el.. ar fi bn sa o scoti sub 2k diferenta.. succes!

Edited by mario_internationalu

cred ca la prima groapa iti cade bara fata :D am vazut-o si eu si nu mi-a placut d loc masina.. cat o lauda atat nu a fost intretinuta.. din cate stiu o lasa la 5500E cash. ce 318i ai ? ca daca iti place 330i ala iti dau eu 4k pe 318i al tau si mai pui 1500E si o iei.. daca nu vrea schimbul sub 2k diferenta iesi in castig 500E

merci, dupa ce am auzit e clar nici nu mai mai derajez sa o vad.

o am prezentata la masina mea, da nu gasesc linku , mai caut si ti-l trimit

situatia e trista , impozitu si consumu ii termina pe unii , am un prieten care a vandut recent un 530 la un pret dezolant exact din cauza impozitului , baiatu avea masina de 2 ani , atunci cand a luat-o ii mergea treaba , facea bani din diverse surse gen haine / adidasi / electronice / piese IT luate din afara si vandute pe la noi , insa la scurt timp dupa ce a luat masina banii parca nu mai veneau ca inainte si de pe la jumatea lui 2010 a fost nevoit sa se angajeze si sa lucreze pe un salariu nu foarte stralucit , si mi-a spus ca pur si simplu vinde masina pentru ca nu isi permite in momentul actual sa dea 2200 ron pe impozit , practic si-ar lua mancarea de la gura ca sa stea masina in spatele blocului , probabil ca mai sunt multi in situatii asemanatoare in momentul de fata