Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Si eu sunt curios ce-ai vazut dubios la masina..

+1..masina pare curata si relativ ingrijita din poze. Sa fim seriosi, o masina nu se cumpara dupa poze. De cele mai multe ori o serie de poze impecabile ascund o serie de defecte si minciuni (vezi boldy+altii dp autovit). Daca iti place masina, vorbeste serios cu omul la telefon, eventual cere-i sa iti trimita un mail cu cateva poze mai detaliate si aia e..e plina tara de experti auto care stabilesc pretul in functie de 4 poze :thumbsup:

Vorba vine sa o casezi, ma refeream ca e f veche .

Credeam ca preturile sunt cam ca la BMW.

Ma asteptam sa gasesc un buna 2004-2005 la 10-11K.

Edited by r0n1n

Pt mine nu ar fi o problema impozitul.

WLF, cam cat ar trebui sa dau pe un clk 270 din 2004?

Ma refer care ar fi un pret corect.

@cefi: nu e antic, dar i-a trecut de mult vremea.

Edited by r0n1n

acum depinde cum gandesti, vad ca tu ceri/vrei 8000E pe coupeul tau, nu vad de ce ti se pare asa scump un clk! sau probabil vrei sa dai coupeul tau si vreo 5000E pe un clk face 2005 full.. nu cred ca vei gasi! pretul difera f mult intre un clk FL si unul NFL. ca si la bmw coupe. la cat vrei tu vei gasi un NFL 2002-2003. eu am avut clk 320cdi 2006 si l-am dat pe 16k in 3 zile.. dar a fost o ocazie sa il gasesc la 15k. nu te astepta sa cumper mercedes ieftin, pt ca iti mentine pretul!

Uite eu vruiam sa iau pe asta, si imi lasase la 12.500, probabil mai trageam ceva la fata locului. Mario a zis atunci ca mai mult de 11k nu ar da. Deci trage si tu o concluzie, eu personal zic ca nu se merita. Poate 11k as fi dat, dar o data ca e fara facelift si la 2.7 motorul, vine impozit de 3.0

http://www.autovit.ro/mercedes-benz-clk-270-C18335012.html

Dc nu ma insel clk e fl din 2005.

E as vrea unul nfl 2004, dar la un 10-11k.

La pret fac analogie cu BMW la care se dau coupe-uri din 2004 si la 7-8E.

11000 as da si eu pe el, dar mai mult nu merita din prisma revanzarii.

Edited by r0n1n

WLF - da, da.. vezi ce urat vin evacuarile :)) mai are de stat mult si bn cu ea :D

r0n - uite un clk ok la pret, e si face si cred ca il scoti in 12k. mai bine de atat nu cred ca vei avea ocazia.

http://www.autovit.ro/mercedes-benz-clk-270-C18362412.html

NFL sunt f putine in 2004, alea care le vezi tu expuse ca 2004 si NFL majoritatea sunt 2003 dar stii ca e la moda sa pui cu un an mai mult :))

s-au scumpit clk-urile in draci fata de anul trecut. in martie am vazut un clk270 din 2006 la 13.000e si un clk200 la 10.500e. acum ceva similar cu ce am vazut anul trecut costa cu 2000e mai mult. eu pun cresterea pe seama noii taxe auto, clk-urile sunt totusi destul de rare, iar de adus din Germania nu se mai pune problema cu noua taxa. cine vrea un clk este "obligat" sa il cumpere din tara si cum nu sunt mai mult de 30-40 la vanzare, s-au gandit si ei sa le scumpeasca :goodjob: .

@ronin: eu in locul tau m-as orienta catre un 330ci/cd FL..deja cunosti masina, stii la ce sa te astepti. clk-ul este mai complicat, iar cele nfl sunt de-a dreptul buboase. unchiul meu a avut un clk270 si in 7-8luni cat l-a avut, vreo 2-3luni a stat la autoklass..de alfa romeo brera ce parere ai?

Gasit, cumparat, multumit, in rest nu mai stim nimic de el...:))

sa il stapanesti sanatos! pune si tu 2-3 poze pt curiosi :rolleyes:

De e46 m-am cam plictisit, il am de aproape 2 ani.

Cam ce probleme are CLK?

Brera nu prea gasesc pana in 12k si nici nu imi place extraordinar.

http://www.autovit.ro/alfa-romeo-brera-C17404365.html..orientativ. Motorul are cam aceleasi performante cu 320-ul tau. Mie imi place plafonul panoramic, este esenta acestei masini :rolleyes: . Probleme cu clk-ul au fost la unchiul meu pe partea electrica mai mult, unitatea de esp+abs+ebd (parca) si tot felul de senzori care ba functionau, ba nu..in rest chestii banale.