Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

frumusica masina da, dar cine o vinde nu este chiar asa cinstit. masina s-a vandut in Buc acum o sapt, doua. avea ceva mai multi km, nu mai retin exact cat si avea un pret mult mai mic. aaa.. si era sa uit, este 2002! cam atat pot sa spun :D

Ma asteptam sa fie ceva mai scumpa tinand cont ca dupa locatia unde-s facute pozele mi-am dat seama ca e la un samsar, dar sa puna samsarul 2200 de euro in plus la un E46, deja e prea de tot... :hyper:

Am verificat-o dupa VIN si am vazut ca e 2002...

masina lui alex , despre care se facuse tot tamtamul in paginile anterioare are si ea pachet M ca si asta rosie,e cam la fel la interior(ca dotari ma refer) , are si un motor mai puternic , 6 trepte , e din 2004, si toata lumea i-a zis ca e o caruta urata si nu merita mai mult de 6000.

iar asta e misto,si ieftina la 7700 nu ? :) aia care nu dadeau 6000 pe a lui alex, probabil vor zice ca asta face maxim 5000

Prietene, eu nu am zis nimic de masina lu' Alexxx, cu atat mai putin sa fac referire la cat de intretinuta este sau nu sau ce pret merita. Nici macar n-am intrat in discutia aia. Nu ma interesa efectiv!

Eu acum am spus ca, desi mie personal, Compactul E46 in general mi se pare cel mai urat BMW strict ca design exterior, l-am vazut p-asta rosu si pur si simplu chiar mi-a placut. Chiar ma intrebam de ce mi s-o parea asa atractiv, exceptand faptul ca are si ceva dotari, ba chiar am presupus ca este culoarea cea care il face mai deosebit.

P.S.: Vezi ca masina asta la cat de bine arata, cica s-a dat cu 5500... :ninja: Unde a spus cineva ca are un pret bun la 7700 de euro? :wacko:

Desi si 5500 cu cat a fost luata, mi se pare un pret extrem de bun, ba chiar pomana!

De asta ce ziceti se merita sau e pe jajichi ?

330xd

Mi se pare un pic cam mare pretul dar se prezinta bine... din poze :rolleyes:

L.E.sunt foarte curios daca a schimbat uleiul in cutie si mai ales daca e model GM :)) prietenii stiu de ce :frantics:

Stiu masina asta de multa vreme. A stat foarte mult parcata pe langa stadionul Farul, in Constanta, de arata de ziceai ca-i parasita. Avea numere de Spania daca nu ma inseala memoria. Mie mi-a atras atentia atunci interiorul ala superb. Mereu ma uitam la ea cand treceam p-acolo.

Oricum, pretul este SF prin definitie. Parca era 14k, acum vad ca a pus-o 14,5k de euro. Probabil ca 14k i s-a parut un pret prea mic. :frantics:

Edited by Bobo1987

salutare,

stie cineva ceva despre masina asta?

http://www.autovit.ro/bmw-330-C16656886.html

numai bine.

e de ceva timp la vanzare, a fost la vreo 11.500, apoi 10.500..10.000, 9.400 si acum vad ca e la 8900. am vazut-o de cateva ori prin Pipera, pe langa statia de metrou. ca dotari este foarte ok, ce nu inteleg: de ce este FL si e din 2002..coupe FL stiu ca aparuse undeva pe la mijlocul lui 2003. probabil ca o vinde din cauza impozit/consum sau poate s-a plictisit pur si simplu de masina..

Adevaru' e ca arata fantastic masina... in poze cel putin. Culoarea mi se pare absolut superba! :rolleyes:

Da' aia cu REGAL EDITION...am zis ca nu vad bine. Am citit de 2 ori... :frantics: Ce de editii a scos BMW-ul asta... Chiar or exista fraieri atat de mari incat sa puna botul la vraja asta? :blink:

Ca tot a fost un mic show mai zilele trecute cu privire la aspectul E46-lui Compact. Nici mie nu-mi place si consider ca a fost desenat cu ochii inchisi sau candva la betie, dar uite un Compact care, culmea, chiar imi place! De vreo 2 zile ma tot uit la el... Mi se pare foarte frumos! Cred ca este cel mai frumos Compact pe care l-am vazut vreodata. Nu stiu ce-l face asa frumos, probabil culoarea... :rolleyes:

http://www.autovit.ro/bmw-320-C18137715.html

masina a fost a unui bucurestean.era parcata des pe str traian vuia, undeva pe langa intercontinental.

Adevaru' e ca arata fantastic masina... in poze cel putin. Culoarea mi se pare absolut superba! :rolleyes:

Da' aia cu REGAL EDITION...am zis ca nu vad bine. Am citit de 2 ori... :frantics: Ce de editii a scos BMW-ul asta... Chiar or exista fraieri atat de mari incat sa puna botul la vraja asta? :blink:

avand in vedere ca toate masinile lui se vand..da, exista fraieri suficienti. parca il si vad pe el, posesor de cinciar, laudandu-se in fata dusmanilor ca si-a luat ROYAL EDITION :LMAO: :queen:

e de ceva timp la vanzare, a fost la vreo 11.500, apoi 10.500..10.000, 9.400 si acum vad ca e la 8900. am vazut-o de cateva ori prin Pipera, pe langa statia de metrou. ca dotari este foarte ok, ce nu inteleg: de ce este FL si e din 2002..coupe FL stiu ca aparuse undeva pe la mijlocul lui 2003. probabil ca o vinde din cauza impozit/consum sau poate s-a plictisit pur si simplu de masina..

asa e...motivul consumului mi l a invocat. e diferenta mare de consum 3l in loc de 2? ma gandesc totusi ca nu se dubleza, right?

asa e...motivul consumului mi l a invocat. e diferenta mare de consum 3l in loc de 2? ma gandesc totusi ca nu se dubleza, right?

la 120i cred ca iti lua cam 11-12 in oras nu? la 330ci automat o sa iti ia vreo 18-19 in aceleasi conditii..eu la 325ci manual am un consum de vreo 15-16. automatul mai adauga vreo 2l, iar cilindreea mai mare inca 1l..deci nu se dubleaza consumul, dar creste considerabil. :rolleyes:

Vezi ca are user si pe aici sau cauta la tunati user-ul da_joint. Masina din ce mai stiu de pe la prieteni este intretinuta obsesiv.

s-ar putea sa ma insel, dar masina e parcata pe undeva pe langa monitorul oficial..arata foarte bine, exterior-interior, i-am aruncat o privire acum vreo 2-3 saptamani.

Am impresia ca la baza a fost 318is... :unsure:

Gresit! REGAL EDITION! :laugh:

da arata binisor ... numai ca nu vrea variante ... ceea ce ma interesa pe mine ... mai caut ... sa vad ce mai gasesc ... vreau o pisica 2.5 buna

ps: si pretul e cam marisor ;)

mersi baieti !