Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Sunt foarte nehotarat daca sa imi iau un E60 euro 5 mai slab in dotari sau un euro 4 mai vechiut si mai dotat. Masina de mai sus nu prea se incadreaza in nici una dintre ele (ca pret vorbind).

Sa inteleg ca mai nou 525 si 530 sunt incadrate la acelasi numar de cmc? ca vad ca ambele au 3000.. Va fi 2300 lei impozitul la 525 as well? :mellow:

Da..la 3000cmc impozitul e 22-24mil/an.

Si eu consider ca trapa e mai mult un moft chiar fita daca te spargi cu ea in figuri....am avut panoramic la un e-klasse. Pur si simplu o consideram un moft, dar arata extraordinar sa ai toata cupola din sticla -> in 3-4 ani daca am mers cu ea deschisa cateva ore.

Dar totusi..nu e frumos sa vezi cand ploua, cand ninge? :rolleyes:

eu, intotdeauna am avut trapa la masinile pe care le-am avut si nu stiu daca mas vedea intro masina fara trapa.

da, sa zicem " este un moft " dar mai mult ca sigur apreciez mai multa lumina in habitaclu decat " intuneric " sa-i zic asa.

indiferent de ce dotari are o masina, daca stim sa o intretinem si nu numai, va arata bine.

sunt foarte multi care isi cumpara masini cu " strictul necesar " iar apoi si le imbunatatesc dupa vointa fiecaruia.

am un prieten, si-a luat un e46 din 2003, masina clasica " climatronic, etc " si a bagat in ea peste 8,000 euro " nu il laud " si si-a facut omu masina de acum o da la 17,000 euro " chiar merita masina, pt cineva care ii place Extrvangantul "

de altfel, un alt prieten si-a luat un S350 si nici mai mult nici mai putin ce s-a gandit " sa isi faca cel mai tare tuning posibil la un S din 2009 " si anume Asma Tuning si asa arata; mi se pare ca s-a dat la bucuresti masina!

deci, dupa cum se vede " se poate " ;)

si cu noua taxa, nu mai inteleg nimic si anume, eu ca vanzator platesc taxa si apoi si cumparatorul!

alta versiune " se scade cu 30% "

alta versiune " plateste doar cumparatorul cu o reducere de 30% din actuala taxa ".

au inebunit de tot oamenii astia.

cum e posibil pt o masina euro 2 sa dai 2,500 euro la motor de 1.8!

Toate 525d pana in 2007 au avut motor 2497 cmc 177 cp 400 Nm

525d dupa 2007 -2997cmc 197 cp si acelasi cuplu.

Motoarele de 204 au fost puse numai pe 330cd 330d sedan touring de la sfarsitul lui 2003 pana la sfarsitul productiei.

De asemenea s-a regasit si pe varianta de inceput la X3.

Eu nu inteleg dc va complicati cu 525 cand efectiv platesti aceleasi taxe ca la 530 doar ca ai vrei 40 cp in minus.la cnsum nu cred ca se transpune in ceva mai bun.

Cascati bine ochii si cereti o copie dupa cartea masini si a rubricii cu cilindreea motorului. :goodjob:

aceeasi chestie ca si la A6 cu 2.7 si 3.0, nu am inteles de ce ti-ai lua 2.7 in loc de 3.0 cand ai aceleasi taxe si consum. Inteleg ideea producatorilor, in felul asta reduc considerabil costurile de productie deci le creste lor profitul. Si totusi, am impresia ca sunt tari unde se tine cont de putere la calculul taxelor si nu de cilindree, ma gandesc ca trebuie sa mai fie vreun motiv in afara de cel al producatorilor de masini :).

nu-i prea stralucit, o scoate culoarea in evidenta si jantele vopsite in negru, nu sta prea bine la dotari, iar cutia aia nu prea cred ca e 7+1, cred ca e cel mult tiptronic in 6 sau CVT, pe modelul ala de A4 nu stiu sa se fi pus cea cu 7 rapoarte, a aparut doar pe modelul nou. Edited by mik15

Intreb si eu pe cineva care se pricepe cu Gti-urile WLF sau cine a mai avut.

Am vb cu baiatu http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C19176736.html masina zice in anunt cae edition 30 da nu e cica are doar soft in germania de edition 30.ceea ce se contrazice putin pt ca alea au ceva mai deosebit.

In afara de kitu exterior, cele cu edition 30 nu au autoblocant?

Ma rog ma mai gandesc,nu e o optiune serioasa as fi vrut r32 da nu e nici unu la vanzare.

Vrajeala... Edition 30 are alta turbina, alte injectoare, alt intercooler si bineinteles toate gestionate de un soft diferit.In cel mai fericit caz are un chiptuning sau powerbox daca exista si astea.Mai cauta si ai sa gasesti si GTI bun la vanzare :drinks:

Edition 30 e mult mai smecher decat GTI clasic, asa cum zice Zippo. Eu ii facusem ciptuning si ajunsese in 252 cai, insa daca ai fi vrut mai mult ar fi trebuit sa ii faci exact modificarile pe care Edition 30 deja le are, turbina, injectoare si intercooler. Il duci in 292 de cai cu remapare, dar una serioasa de la Goapr, care e vreo 5-600 euro.

Am vazut masina asta azi: http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C18679676.html...Foarte simpatica, proprietarul de gasca..singurul aspect care nu prea imi place este motorul, daca era tfsi era totul ok. Nu sunt foarte familiarizat cu grupul VAG, am condus un passat vreo 2 saptamani si masina prietenei mele, un golf 6, prin urmare nu am cine stie ce puncte de referinta. Ce parere aveti despre masina? :rolleyes:

hmmm , http://www.autovit.ro/bmw-120-C19255710.html de unde sa incep ? O stie cineva ? poate sa isi dea seama cineva cu un ochi mai antrenat cam cat de lovit-o/furata e? in special legat de : "NU ARE CALCULATOR MOTOR,RAMPA DE INJECTOARE,CALCULATOR IMOBILIZATOR"

am fost eu azi si am vazut-o, era plina de mal...pana si la cadranele de la ceasuri avea noroi.. in poze arata binisor. in realitate cand am deschis usa m-a lovit un miros de mucegai. ma batea un gand sa o iau dar cine stie cat de mult a stat in apa. chiar sunt curios daca se mai poate face. a mai facut cineva o masina din asta, dupa ce a facut pe submarinul???

Cu riscul de a parea captain obvious

@dumi : http://www.bmw.com/com/en/insights/technology/technology_guide/articles/mm_brake_energy_regeneration.html

@Gicone: mersi mult de info :(, si pe aceasta cale si lui WLF?...el a dibuit-o din prima ca "it slept with the fishes"..respectele mele pentru ochiul tau. Pacat de ea , de ce trebuie sa se intample la cele mai bune :p. Proprietarul sau cine o detine nu ti-a povestit la ce adancime a ajuns si pentru cat timp? In privinta reparatului am rezerve...cel putin la partea electronica nu cred ca-i mai dai de cap + detailing-ul(care nu cred ca se poate face in romania) te duce deja la sume astronomice. Dar din nou...poate este cineva pe forum care a parcat-o prea aproape de rau.

Edited by XLN