Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

vanduta de Allianz, se refera la faptul ca ei au vandut epava, iar cel ce a cumparat-o si a reparat-o e cel care o vinde acum sau alt interemdiar, nu Allianz o vinde. Eu asa am inteles din zice tipul mai sus, ca de virgule nu a auzit. Daca asa este, nu prea ai ce sa ii faci nici astuia, decat daca face el mentiunea in contractul de vanzare cumparare ca masina nu a fost lovita sau accidentata vreodata, dar si asa, el nefiind primul propietar se poate sustrage, depinde in final de cum e facuta exprimarea! Astea sunt scenarii, posibile ce-i drept, dar nu stiu cine e dispus sa isi asume riscul pentru 15k Eur, iar daca ala e un parlit ce iei de pe el? Ii iei indispensabilii... :laugh: . Iar cine face afirmatii din astea, daca nu le poate dovedi decat cu ''stiu eu, ca mi-a spus un nene'' mai bine s-ar abtine! Edited by mik15

daca a fost dauna totala trebuia sa apara la VW cand verifici seria(cu atat mai mult cu cat daca masina a fost luata de aici a beneficiat de garantie la dealer) plus ca ar fi trebuit cel putin in cartea masinii sa fie scris.

@mik 15 daca te uiti in ultima poza cea cu CIV-ul gasesti datele primului proprietar care e un doctor din Brasov am cautat nr lui si l-am sunat

a spus ca a fost despagubit de asigurarea casco iar epava a ramas la Allianz a fost facuta praf fata fiind declarata dauna totala de catre asigurator iar daca cauti pe net nr de tel al persoanei care o vinde acum iti vei da seama ca e ceva tinichigiu & stuff care a cumparat epava de la Allianz in plus de asta bara fata e corespunzatoare echiparii Highline respectiv cu inele cromate in jurul proiectoarelor de ceata si a partii inferioare a barii iar echiparea Comfortline care corespunde masinii nu are asa ceva nici macar optional

Edited by GTD One

nu ma prea pasioneaza VW si cu atat mai putin Golf ca sa imi dau seama de detaliile astea, insa daca sustii ca ai vorbit cu primul propietar si ti-a spus toate astea atunci este ok. Asta cu dauna totala putea fi data si daca ar fi fost lovita usor in fata si i-ar fi sarit ambele airbag-uri, dupa cum arata in poze, masina a fost reparata bine si are chiar cateva optiuni interesante, iar ce ne-ai spus despre ea ai putea posta si pe vwforum, aici cred ca sunt prea putini cei interesati de asa ceva, acolo chiar ai ajuta poate pe cineva!

cand zic ca nu a fost lovita rau, ma refer la faptul ca nu au fost afectate lonjeroanele, poate a avut cel mult radiatoarele sparte si ce mai e pana acolo, unui prieten la un Passat tocmai pentru ca nu i-au sarit airbag-urile nu au vrut sa ii dea totala, desi tot botul a fost indoit pana la radiatoare inclusiv, nu s-au declansat pentru ca fiind in franare din cauza inertiei si suspensiei barca, masina s-a lasat pe puntea fata si a dat sub bara celui din fata, lonjeroanele nu au avut nimic. Ma rog, depinde de fiecare companie, dar si asta tot la Allianz avea asigurarea. Edited by mik15

cand zic ca nu a fost lovita rau, ma refer la faptul ca nu au fost afectate lonjeroanele, poate a avut cel mult radiatoarele sparte si ce mai e pana acolo, unui prieten la un Passat tocmai pentru ca nu i-au sarit airbag-urile nu au vrut sa ii dea totala, desi tot botul a fost indoit pana la radiatoare inclusiv, nu s-au declansat pentru ca fiind in franare din cauza inertiei si suspensiei barca, masina s-a lasat pe puntea fata si a dat sub bara celui din fata, lonjeroanele nu au avut nimic. Ma rog, depinde de fiecare companie, dar si asta tot la Allianz avea asigurarea.

Eu am avut un Aveo cu airbag-uri sarite cu radiatoare varza si nu mi-a iesit dauna pentru o diferenta de 1000E , adica costa reparatia cu o mie mai putin cat era pragul ala de despagubire si mi-au reparat-o :))

Asa ca ....depinde de mai multe lucruri .

...asiguratorul declara dauna totala in situatia in care devizul reparatiilor emis de unitatea service depaseste 80% din suma asiguratului...asta inseamna ca masina nu trebuie neaparat sa fi fost facuta praf, iar daca cineva alege s-o repare si accepta valoarea de reparatie, poate s-o faca pana la cel mai mic detaliu tehnic si estetic, sau poate doar s-o repare asa doar de "fatada" si s-o vanda la un cumparator "bucuros" care crede ca a facut afacerea vietii sale Edited by vip72

Ce motiv oare are sa o vopseasca alba? Pietrele de pe carosabil?

Mi s-a parut o persoana neserioasa. L-am sunat de 2 ori si de fiecare data a zis ca e interesat de schimb + diferenta si acolo a murit. Tind sa cred ca lumea asta pune anunturile doar de dragul de a le pune. I-as fi dat diferenta ca imi placea masina. Asta e, better luck next time.

E colantata, nu e vopsita. Probabil ca i-a placut albul mai mult decat albastrul, asta ar fi singurul motiv. De la pitricele avea sarita vopseaua pe bara fata si capota. Cred ca-l costa mai putin sa vopseasca 2 elemente decat sa colanteze toata masina, deci, un moft. Oricum,masina nu are probleme iar km sunt reali.

http://autovit.ro/bmw-520-C19346460.html in ianuarie 2009 la ultimul service in reteaua BMW avea 150,537 km si a fost lovita in fata destul de rau , multe din dotarile descrise in anunt lipsesc cu desavarsire. Masina este fabricata 03-2006 nu 2007 cum scrie in anunt. Edited by danielsan

daca cauti pe gogle nr lui de telefon o sa vezi ca vinde cu precadere numai BMW,dar asta nu este un criteriu, de multe ori samsarii vand si masini bune, pe mine ma interesa masina si i-am cerut vin-ul , la telefon a spus ca masina este fabricata in 11-2006, in realitate este 03-2006 ,am sunat pe cineva de la BMW si mi-a spus ce am scris mai sus

Am vazut-o si pe asta http://autovit.ro/bmw-520-C19194936.html distrusa rau masina , vopsita integral , bordul plin de erori , s.a.m.d

Edited by danielsan