Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

daca cauti pe gogle nr lui de telefon o sa vezi ca vinde cu precadere numai BMW,dar asta nu este un criteriu, de multe ori samsarii vand si masini bune, pe mine ma interesa masina si i-am cerut vin-ul , la telefon a spus ca masina este fabricata in 11-2006, in realitate este 03-2006 ,am sunat pe cineva de la BMW si mi-a spus ce am scris mai sus

Am vazut-o si pe asta http://autovit.ro/bmw-520-C19194936.html distrusa rau masina , vopsita integral , bordul plin de erori , s.a.m.d

Ceva bunaciuni ai gasit totusi?

http://www.autovit.ro/bmw-530-C19006351.html asta s-a dat.

Eu doar ce l-am sunat pe tipul asta si pare interesant insa diferenta ar fi cam mare pt cat vrea el..

http://www.autovit.ro/show/?id=C19017284

LE:

L-am sunat si pe http://www.autovit.ro/show/?id=C19137377 sunt curios cat imi va cere diferenta. La cum vorbeste despre masina pare sa nu fie samsar insa nu as baga mana in foc.

Greu mai este sa iti iei bmw in zilele astea :wacko:

Edited by dumi

Proprietarul acestei masini mi-a cerut 10.000e diferenta: http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C19151165.html. Asta insemnand ca masina mea, 325ci an 2004 o evalua la 4000e. Motivul: masina veche, nu mai cumpara nici dracu 2.5, consuma mult, e aiurea..nici macar nu a intrebat de dotari, culoare, stare, probabil era sictirit si nu avea chef. In conditiile astea, i-am urat bafta la vanzare pentru motorul lui 2.0tfsi 4x4 care consuma putin! :thumbsup:

In locul tau cred ca ai umpleam frigiderul de carne cu tot cu tfsiu lui de 2.0 4x4 care nu s-a produs niciodata.

Toata piata este "infectata" de samsari si singura solutie sa scapam de ei este sa numai cumparam de la ei.

Eu unul nu am avut nici o afacere si nici nu voi intreprinde cu vreun samsar pentru ca nu sti ce masina iei.

salut , stie cineva ceva de 530d acesta ?

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=141921506&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&fuels=DIESEL&maxPrice=15001&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=2003&lang=ro&pageNumber=2

vreau un 530d automat si cat de cat dotat cam pana in 12 mii , daca ma puteti ajuta, sa nu mai fac un drum degeaba ca sa vad masina :))

am fost de am vazut un 530d la craiova si am facut 800 km degeaba !!! m am uitat la masina maxim 5 minute , doar la exterior pentru ca nu mai avea rost la interior , toata masina era vopsita , matuita si in "valuri" in unele portiuni, stalpul de la parbriz avea "cute" de la indoitura , pe capota era puscat chitul si multe altele ... in poze eu nu am vazut sa aiba nici un defect...

http://www.autovit.ro/bmw-530-C19201618.html

salut , stie cineva ceva de 530d acesta ?

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=141921506&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&fuels=DIESEL&maxPrice=15001&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=2003&lang=ro&pageNumber=2

vreau un 530d automat si cat de cat dotat cam pana in 12 mii , daca ma puteti ajuta, sa nu mai fac un drum degeaba ca sa vad masina :))

am fost de am vazut un 530d la craiova si am facut 800 km degeaba !!! m am uitat la masina maxim 5 minute , doar la exterior pentru ca nu mai avea rost la interior , toata masina era vopsita , matuita si in "valuri" in unele portiuni, stalpul de la parbriz avea "cute" de la indoitura , pe capota era puscat chitul si multe altele ... in poze eu nu am vazut sa aiba nici un defect...

http://www.autovit.ro/bmw-530-C19201618.html

Asa o sa fie toate 530d-urile automate si cat mai dotate pe care o sa le vezi sub pretul de 12.000e. Una in stare ok e cel putin 15.000e :thumbsup: . Da un search pe mobile.de sa iti faci o idee..

In locul tau cred ca ai umpleam frigiderul de carne cu tot cu tfsiu lui de 2.0 4x4 care nu s-a produs niciodata.

Toata piata este "infectata" de samsari si singura solutie sa scapam de ei este sa numai cumparam de la ei.

Eu unul nu am avut nici o afacere si nici nu voi intreprinde cu vreun samsar pentru ca nu sti ce masina iei.

Nu stiam ca nu exista aceasta combinatie pe passat, m-au atras kilometrajul, anul si dotarile. Ultima oferta telefonica din partea mea a fost de 7000E + masina mea, oferta pentru care a considerat ca nici macar nu merita sa piarda 10minute sa vad masina si sa vin cu o oferta mai buna in cazul in care e ok. Si referitor la pretul masinii mele, lasand la o parte subiectivitatea si faptul ca stiu cati bani au intrat in dansa intr-un an de zile, consider ca macar 7500e pt un 325ci din 2004 cu ceva dotari e un pret mai mult decat decent.

Probabil nici la asta de pe mobile nu vezi ca are eroare la airbag pe iDrive, volanul ros, etc... Probabil trebuie sa te uiti mai cu atentie ;)

volanul l am vazut , dar asta e ... oricum vreau sa pun volan sport...

-eroarea de la airbag vad ca arata pe display , de unde poate aparea ? si ce poate fii ? e grav sau ceva mai minor ? inainte am avut e39 , nu prea am de unde sa stiu exact ce scrie si la ce anume se refera doar din poza ...de asta am si cerut ceva pareri :)

-totusi ,alte defecte se mai vad ?

si referitor la cea de la craiova :)) sigur a pus poze dinainte de accident sau chiar dupa ce a "reparato" pt ca arata oribil...

Parerea mea e ca le si cautati frate, ce sa te astepti de la un e60 masina cu destule pretentii la 12k.

Nu zic ca nici o avere nu trebuie sa dai pe ea dar e sub nivelul unui 320d cu de toate pe el.

Fiecare masina are un pret in clasa in care se incadreaza si e normal cand cauti pomeni sa primesti de fapt ceea ce cauti.

Sincer,nu exista masina perfecta pe autovit ,dar trebuie sa casti bine ochii si sa iei toate informatiile posibile despre ea.

Cand de la cateva lucruri cum ar fi anu de fabricatie dotari,acte sau mai stiu eu ce sunt nasoale atunci deja e clar ca masina e facuta pachet si pusa la vanzare.

Parerea mea e ca le si cautati frate, ce sa te astepti de la un e60 masina cu destule pretentii la 12k.

Nu zic ca nici o avere nu trebuie sa dai pe ea dar e sub nivelul unui 320d cu de toate pe el.

Fiecare masina are un pret in clasa in care se incadreaza si e normal cand cauti pomeni sa primesti de fapt ceea ce cauti.

Sincer,nu exista masina perfecta pe autovit ,dar trebuie sa casti bine ochii si sa iei toate informatiile posibile despre ea.

Cand de la cateva lucruri cum ar fi anu de fabricatie dotari,acte sau mai stiu eu ce sunt nasoale atunci deja e clar ca masina e facuta pachet si pusa la vanzare.

Nu esti la curent cu noile preturi e clar..la 12.000e te uiti deja la e60 LCI. ( joking :drinks:) . Avand in vedere ca multe din masinile puse la vanzare au ceva probleme, pretul nu mai este chiar atat de important. In cazul unui 530d, daca masina are nevoie de o revizie de genul: turbina, articulatie, caseta directia, ambreiaj+volanta, e chiar scumpa la 12.000e. Dar pentru una care are nevoie de o spalare si eventual un odorizant, 15.000e e pret mai mult decat corect. In fond nu cumperi doar o caroserie, cumperi un intreg ansamblu de piese:shifty:

problema e ca inainte cand nu aveam toti bani am gasit cateva care erau foarte ok si intretinute , iar acuma am vandut masina si am inceput sa caut dar nu mai gasesc...

app. am cautat pe google dupa serie pe cel de la bistrita si am vazut ca e pierduta cartea sau asa ceva :)) ce motiv ar avea sa o "piarda" ? sau chiar e asa ?

wbanc71060b641949

A fost o mica nebunie anul trecut prin primavara, preturile scazusera foarte mult pe fondul unui negativism economic supradimensionat. Cand toata lumea si-a dat seama ca nu e dracu' atat de negru au crescut si preturile. Apoi a venit noua taxa, care face ca aducerea unei masini din Germania sa devina aproape prohibitiva, iar preturile au crescut din nou..cu toate astea, fata de Germania, preturile sunt mult mai bune, calitatea masinilor fiind insa mai slaba :thumbsup: . Totusi, la 12.000E nu ai fi gasit un 530d in stare ok decat daca proprietarul avea ceva probleme financiare urgente si avea nevoie de bani, in rest slabe sanse. Eu de exemplu am gasit anul trecut asa: 530i, an 2004 (automat, trapa, piele, navigatie mare, scaune incalzite etc, ok estetic+tehnic, km nu am verificat dar pareau ok - 147.000) la 10.200E. Am stat vreo 2-3 zile pe ganduri si cand m-am hotarat deja se vanduse. Edited by B-490-RZV

Unul dintre motive ar putea fi un numar impresionant de proprietari, pe care i-a avut masina inainte. Daca era cartea plina, a dat-o pierduta si a scos alta noua :)

mda...de asta arata si volanul asa, la e39 am avut 275000 si nu era rupt deloc , stiu ca majoritatea sunt cam asa , dar mai sunt si care sa fie ok

A fost o mica nebunie anul trecut prin primavara, preturile scazusera foarte mult pe fondul unui negativism economic supradimensionat. Cand toata lumea si-a dat seama ca nu e dracu' atat de negru au crescut si preturile. Apoi a venit noua taxa, care face ca aducerea unei masini din Germania sa devina aproape prohibitiva, iar preturile au crescut din nou..cu toate astea, fata de Germania, preturile sunt mult mai bune, calitatea masinilor fiind insa mai slaba :thumbsup: . Totusi, la 12.000E nu ai fi gasit un 530d in stare ok decat daca proprietarul avea ceva probleme financiare urgente si avea nevoie de bani, in rest slabe sanse. Eu de exemplu am gasit anul trecut asa: 530i, an 2004 (automat, trapa, piele, navigatie mare, scaune incalzite etc, ok estetic+tehnic, km nu am verificat dar pareau ok - 147.000) la 10.200E. Am stat vreo 2-3 zile pe ganduri si cand m-am hotarat deja se vanduse.

de asta imi e ciuda , am gasit 2-3, 525-530d care erau foarte ok estetic si la dotari doar ca nu aveau navi mare ,dar nu am avut atunci bani , iar acuma nu mai gasesc numai dinastea "preparate"

de asta ce ziceti ? http://www.autovit.ro/bmw-530-C19227581.html

nu ma prea atrage pt ca m`am obisnuit cu senzorii de parcare si nu as vrea fara :)

Arata ok, ar fi super daca sg problema ar fi lipsa senzorilor de parcare. Vad ca la tara de origine e trecuta Romania, in cazul asta ar trebui sa aiba ceva revizii la reprezenta si o carte service decenta. Deasemenea are mentionat ca vrea schimb cu smart 1.5d, probabil ceva prb financiare si vrea sa scape de masina..eu zic ca merita vazuta :thumbsup:

14k la variante desi pe cash probabil o da cu 11k. Cam mare diferenta (sa nu zic nesimtita), fac pariu ca daca ii oferi o masina de 8k la schimb zice ca face de fapt 6k..

sigur omu are nevoie de vreo suma frumusica sa isi faca treaba si de aceea o da ieftin cash si scump pe variante chiar daca ii da careva vreeo masina+dif sa poata strange suma

Proprietarul acestei masini mi-a cerut 10.000e diferenta: http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C19151165.html. Asta insemnand ca masina mea, 325ci an 2004 o evalua la 4000e. Motivul: masina veche, nu mai cumpara nici dracu 2.5, consuma mult, e aiurea..nici macar nu a intrebat de dotari, culoare, stare, probabil era sictirit si nu avea chef. In conditiile astea, i-am urat bafta la vanzare pentru motorul lui 2.0tfsi 4x4 care consuma putin! :thumbsup:

pai tu ai facut initial o oferta de 4000(de toata jena) asa ca ti-a zis si el ca vrea 10000 a 2-a oara.cred ca a fost un raspuns frumos si meritat

altfel ai dreptate sa evaluezi masina ta la cel putin 7500 si 7000-7500 diferenta ar fi fost corect si pentru tine si pentru el....poate omul are nevoie de minim 10000 si de acolo diferenta mai mare