Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Imi convenea intr-un fel ca mi-a cerut 4000 Euro diferenta. Sa nu spun ce diferente mi-au cerut proprietarii de 530d an 2004 :wacko:

Intr-adevar am citit un pic pe la Audi A8 si am vazut ca atunci cand te lasa ceva ai sa scoti mai mult din buzunar decat ai scoate la un E60..

am un prieten care are A8 4.2 si cam orice defectiune se repara cu 2000 ron minim, nu ma refer la schimbat un bec sau un fir...si se plange mereu ca are probleme la electrica :|

am un prieten care are A8 4.2 si cam orice defectiune se repara cu 2000 ron minim, nu ma refer la schimbat un bec sau un fir...si se plange mereu ca are probleme la electrica :|

Asa-i cu orice S-klasse sau 7-er, sunt masini doar pentru o anumita clasa restransa de oameni /alt buget.

e quattro, cutie automata, se aduna, dar la 21% in oras nu ajunge, mie imi lua 2.5tdi 15-16%, motor de generatie mai veche si pe A6 tot quattro si automat, ma indoiesc ca asta ajunge la 21%...

Crede-ma consuma cel putin 20-21% intr-un oras ca Bucurestiul. Am vazut consumul asta pe A6, pe A8 nu m-ar mira..

Pe mine ma enerveaza in mod special la astea a6 2.5 tdi zgomotul motorului,cand pleaca de pe loc zici ca face eforturi foarte mari si se aude ca si cum vascocupla aia se invarte nefiresc de tare pentru cat se deplaseaza masina.

:frantics:

Decat un 535d la cat sunt pe autovit neinmatriculat, mai bine un 530d inmatriculat la 17.000 , da unu bun/ :thumbsup:

Pe mine ma enerveaza in mod special la astea a6 2.5 tdi zgomotul motorului,cand pleaca de pe loc zici ca face eforturi foarte mari si se aude ca si cum vascocupla aia se invarte nefiresc de tare pentru cat se deplaseaza masina.

+1

si pe touareguri e la fel. Zici ca decoleaza cand pleaca usor de pe loc :)

ce ziceti de masina asta? La ce ar trebui sa fiu mai atent pt. ca maine vreau sa o cumpar. am avut pana acum E60 si e46 diesel amandoua, dar la E39 nu ma prea pricep.http://www.autovit.ro/bmw-520-C17509681.html este din martie 2009 in Romania. Trebuie schimbata o rola la curea si oglinda din dreapta, nu se rabateaza desi motorasul functioneaza, omul a zis ca a fost data peste cap si probabil a sarit de pe suport, se poate asa ceva? Edited by joky

Crede-ma consuma cel putin 20-21% intr-un oras ca Bucurestiul. Am vazut consumul asta pe A6, pe A8 nu m-ar mira..

eu in Buc aveam 15-16%, insa e drept ca nu mergeam mult in ore de varf, dar cand mergeam aveam un pic talpa mai grea :), e posibil, la traficul ala infernal din Buc. se poate orice, am stat vreo 3 ani in orasul ala si stiu ca se poate, cred ca si constructori de masini s-ar mira sa vada ce consumuri pot avea masinile realizate de ei intr-o capitala ca Buc. :twitch:

Decat un 535d la cat sunt pe autovit neinmatriculat, mai bine un 530d inmatriculat la 17.000 , da unu bun/ :thumbsup:

depinde si de nr de km si cand a fost inlocuita, la unul din ele si la mine se auzea mai tare, insa la celalalt, care avea putin pana in 100k km cand l-am luat nu mai era asa zgomotos, dar pentru asta tot m-a lasat in drum cand s-a rupt o pala si mi-a spart radiatorul... :laugh:, ce draci am mai avut atunci...

Edited by mik15

ce ziceti de masina asta? La ce ar trebui sa fiu mai atent pt. ca maine vreau sa o cumpar. am avut pana acum E60 si e46 diesel amandoua, dar la E39 nu ma prea pricep.http://www.autovit.ro/bmw-520-C17509681.html este din martie 2009 in Romania. Trebuie schimbata o rola la curea si oglinda din dreapta, nu se rabateaza desi motorasul functioneaza, omul a zis ca a fost data peste cap si probabil a sarit de pe suport, se poate asa ceva?

cat vrei sa dai pe ea?

LE: masina asta e mai cheama ca spanu'.....dar macar are xenon in proiectoare: http://www.autovit.ro/bmw-520-C18635285.html

Edited by Touring Girl

ce ziceti de masina asta? La ce ar trebui sa fiu mai atent pt. ca maine vreau sa o cumpar. am avut pana acum E60 si e46 diesel amandoua, dar la E39 nu ma prea pricep.http://www.autovit.ro/bmw-520-C17509681.html este din martie 2009 in Romania. Trebuie schimbata o rola la curea si oglinda din dreapta, nu se rabateaza desi motorasul functioneaza, omul a zis ca a fost data peste cap si probabil a sarit de pe suport, se poate asa ceva?

La ce bani o iei ? in 8000 o dau pe a mea :p

asta oare de ce cere atata???? ca e cheala masina

http://www.autovit.ro/bmw-520-C14439996.html

Baiatul asta o are la vanzare din vara cand umblam sa-mi vand e-klassul... probabil a inclus in pret si valoarea sentimentala a masinii :rolleyes:

Nu e chiar cheala dar nici prea... navi mare si piele daca mai avea era "full de full" :)

Edited by flavius.paul