Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

...pentru "pretentiosi si cunoscatori" inseamna ceea ce pentru pasionati se numeste keyless entry, adica intri in masina fara cheie :thumbsup:

masina aia nu are nici macar keyless go dar keyless entry care defapt la bmw ii spune comfort accces.

I-am zis ceva de genul "don't call me. I'll call you" Vroia si 3000 diferenta de la masina mea. Stiu ca o sa dau diferenta la un E60, poate chiar mai mare de 3000E dar macar sa merite, cam 80% din anunturile de pe autovit sunt samsari. Pacat ca nu exista un site unde proprietarii sa-si vanda masinile. Ce tare ar fi.

I-am zis ceva de genul "don't call me. I'll call you" Vroia si 3000 diferenta de la masina mea. Stiu ca o sa dau diferenta la un E60, poate chiar mai mare de 3000E dar macar sa merite, cam 80% din anunturile de pe autovit sunt samsari. Pacat ca nu exista un site unde proprietarii sa-si vanda masinile. Ce tare ar fi.

Daca vrei masina ok, arunca un ochi pe mobile.de...cauta un 520d, euro 5, sa vezi preturi :thumbsup: . Daca 1/10 masini aflate la vanzare la preturile astea ar fi ok, ar fi bine. (ma refer la seria 5 in special..)

Ma gandeam si la varianta asta cu achizitionarea de afara insa nu stiu daca se merita la ce taxe au astiala E4.. La euro 5 da insa pret foarte avantajos nu prea este. Se invarte in jur de 17-18000 euro masina neinmatriculata oricum taxa nu ar conta. Dar e drumul care sigur e un 700 euroi si ala si ce-o mai fi

http://www.autohaus-harmstorf.de/pkw.php?id=18390273&idx=10&typ=pkw&gruppe=2&ref=fahrzeugliste

18000 + drum, mai bine o iau de aici si raman si cu zile de concediu :p

Edited by dumi

am fost de curand sa vad un golf 5 gti , care pentru anul respectiv 2006 , avea absolut toate optiunile pe ea , nu vreti sa va imaginati cum facea cutia aia ( DSG ) cand schimba , stateam cu frica in masina sa nu intre cutia peste mine ce socuri dadea , cand l-am intrebat daca a schimbat vreodata uleiul la cutie , s-a uitat cu o fata uimita la mine si mi-a spus " da ce se schimba uleiu la cutie ? :| "

masina era 11.500 euro un pret de pomana pentru ea , din pacate costul reparatiei cutiei facea masina lipsita de orice valoare , o masina asemanatoare in germania ca an , km si dotari nu se gaseste sub 14.500 - 15.000 asa ca nu va mirati ca mai tot ce se vinde pe la noi sunt vai de capu lor .

la noi masinile se vand daca lucesc frumos nu daca merg bine , daca merg bine si nu arata estetic bine nici o sansa , ca asa e romanu nu conteaza ca merge masina pe 4 carari important e sa fie vecinu invidios

Buna, am fost azi si am cumparat masina despre care v-am zis ieri Mai pun inca odata linkul http://www.autovit.ro/bmw-520-C17509681.html

Probleme: 1. Scartie o rola de la cureaua de la alternator(vanzatorul mi-a zis inainte de a merge la masina)

2. Oglinzile nu se rabateaza, se aud motorasele ca functioneaza dar nu se rabateaza, deoarece oglinda dreapta cred ca a vrut sa o fure cineva si a rupt ceva cleme probabil, ca se si misca sticla, reglajul functioneaza ( vanzatorul mi-a zis de problema)

3. Nu merge o boxa in spate stanga( vanzatorul a zis ca nu stia)

4. Bineteles pixelii din bord sunt morti majoritatea( vanzatorul a omis sa imi zica)

In rest masina este ok, trage bine si functioneaza tot la ea. Am o nelamurire are navigatie mare cu magazia de dvd in portbagaj, dar sub display are caseta, daca pun un dvd cu muzica sau un cd il citeste sau nu? inca nu am apucat sa probez.

Va multumesc in avans pt. eventualele sugestii.

Edited by joky

O mica intrebare (offtopic) optiunile difera mult vad. As vrea sa stiu si eu daca doatarea de scaune incalzite se poate adauga ulterior fara prea multe batai de cap? Pe E60 evident..

Pe mine ma intrebi?

O mica intrebare (offtopic) optiunile difera mult vad. As vrea sa stiu si eu daca doatarea de scaune incalzite se poate adauga ulterior fara prea multe batai de cap? Pe E60 evident..

Nu, e destul de complicat...cauta direct cu optiunea daca tii neaparat sa o ai.

Buna, am fost azi si am cumparat masina despre care v-am zis ieri Mai pun inca odata linkul

Am o nelamurire are navigatie mare cu magazia de dvd in portbagaj, dar sub display are caseta, daca pun un dvd cu muzica sau un cd il citeste sau nu? inca nu am apucat sa probez.

S-o stapanesti sanatos! Deci se mai vand inca masini.

Nu poti asculta DVD-uri in unitatea de navigatie.

Poti asculta doar CD-uri in CD-changer.