Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Nu cred ca e 2008, am mai vazut-o pe cea gri la vanzare acum ceva vreme, era parca 2007, acum se pare ca a ajuns la un samsar. Ah.. si scrie: "AN FABRICATIE 2007 ACIZITIONATA IN 2008"

Ochiometric.. fata a fost busita bine, nu-mi pare ca se imbina bine capota nici in stanga nici in dreapta.

Edited by Siegfried

asa stiam si eu, chiar m-am mirat cand am vazut combinatia asta de motorizare si transmisie

cel mai probabil e 3,2 motorul si nu 2.0 , dar si asa ar merita daca e buna masina

Banii ii merita clar, masina a costat peste 40.000e in configuratia asta acum 2 ani. Doar ca la 3.2 sunt vreo 2-3 mici dezavantaje fata de 2.0..atat doar, 2-3. :hyper:

Eu sunt curios cum se ventileaza scaunele alea, ca nu au gaurele, omul zice ca sunt incalzite si ventilate.

DSG+4motion este, ca se vede si pe consola, dar eu nu stiam ca 2.0T are esapament si pe o parte si pe alta, mai degraba e V6 decat 2.0T.

Atat va dati cu parerea ca e ca nu e..daca intereseaza pe cineva suna si se lamureste cu proprietarul ma gandesc. Oricum sunt o gramada de cretini pe net care scriu fel si fel de tampenii in anunturi - optiuni inexistente s.a.m.d.

@ WLF - nu trebuie sa aiba gaurele scaunele ca sa fie ventilate. Se raceste pielea pur si simplu.

Atat va dati cu parerea ca e ca nu e..daca intereseaza pe cineva suna si se lamureste cu proprietarul ma gandesc. Oricum sunt o gramada de cretini pe net care scriu fel si fel de tampenii in anunturi - optiuni inexistente s.a.m.d.

@ WLF - nu trebuie sa aiba gaurele scaunele ca sa fie ventilate. Se raceste pielea pur si simplu.

Am vrut sa iau masina si mi-a cerut 10.000e diferenta + masina mea (325ci, 2004) :thumbsup: ..Cum ii ceream ceva detalii sarea imediat cu replica: vorbim degeaba, fara 10.000e nu are rost. p.s. i-am oferit la telefon 7000e diferenta, negociabila in functie de masina.

Ai vazut tu asa ceva? E prima oara cand aud. In general BMW/Mercedes au gaurele si niste motorase cu ventilator in scaune, aveam pe E65 si bazaiau cam tare.

Am pierdut firul discutiei un pic, daca WLF se referea la mine, intr-adevar sunt niste gaurele mici prin care iese aerul. Se si simte diferenta intre difersele trepte de putere cu care sufla aerul.

Daca este cineva cu scaune electrice sa imi dea si mie un PM cu un nr de tel ca vreau sa pun niste intrebari pertinente. :rolleyes:

Nu, era vorba de Passat-ul din link-ul de mai sus. Spune ca are scaune ventilate dar nu sunt cu gaurele. M-am mai uitat un pic pe net si varianta asta cu ventilatie fara gaurele nu exista, de fapt era si ilogic. VW Phaeton si Passat CC au gaurele pentru ventilatie.

Daca este cineva cu scaune electrice sa imi dea si mie un PM cu un nr de tel ca vreau sa pun niste intrebari pertinente. :rolleyes:

Mi-e greu sa cred ca cineva care a stat pe un scaun electric iti mai poate raspunde la vreo intrebare... oricat de pertinenta ar fi ea...

Probabil ai vrut sa zici scaune actionate electric.