Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

cica are masaj in scaune , daca avea nu trebuia sa fie niste butoane in plus ?

Sauna nu are?..Inventeaza si ei 5-6 dotari acolo, pentru taranu' necunoscator alea sunt motivul pt care cumpara masina. E interesant ca toata lumea foloseste ca reper la vanzarea/cumparea de masini autovit, in conditiile in care mai bine de 70% din masinile de acolo au probleme serioase. Noi sa fim sanatosi! :rolleyes:

cica are masaj in scaune , daca avea nu trebuia sa fie niste butoane in plus ?

asta nu are nici un masaj.ordinarii de samsari spun ca au 'masaj',referindu-se la suportul lombar.atat.

da,daca avea masaj avea butoane in plus acolo unde sunt butoanele de la incalzirea in scaune.

Exista E60 cu spalatoare faruri si fara Xenon?

ON: pare ok masina la 11k

vad ca nu are nici lupa la faruri,eu cand am vazut capacul de la spalatoare m am gandit ca are xenon si nu m am uitat atent la faruri :) deci pica si asta de pe lista :) mersi

Si eu cand am luat E46-le avea faruri fara lupe si totusi avea spalator. Bmw-ul din link-ul ala sta de ceva vreme la vanzare, era inca din perioada cand ma gandeam eu daca imi schimb passatul sau nu. Oare de ce nu s-a dat pana azi? Edited by dumi

vad ca nu are nici lupa la faruri,eu cand am vazut capacul de la spalatoare m am gandit ca are xenon si nu m am uitat atent la faruri :) deci pica si asta de pe lista :) mersi

Daca problema e xenonul, se poate rezolva cu un kit decent. Nu cred ca ar fi mai mult de 500E :rolleyes: .

Pai asa cum exista si xenon fara spalator. Chestia asta cu xenon obligatoriu cu spalator e din ciclul ala din anii 90, daca ai trapa n-ai clima.

La ce masina ai vazut tu xenon fara spalator? Iti iei amenda pe afara pentru chestia asta. Lupa, spalatorul si reglajul automat pe inaltime sunt obligatorii pentru xenon. Daca ai exemple care sa ma contrazica..chiar sunt curios.

Atentie, multe masini au capacul acela de spalator, insa nu au spalatorul in sine. Asa vine bara cu capac, ca sa puna aceeasi bara si la cele cu si la cele fara xenon (costuri de productie) - vezi Opel Astra H ca si exemplu. Nu tot ce are capacul ala, are si spalator, e un dummy ca sa zic asa :)

Edited by Schumi

Chestia asta cu xenon obligatoriu cu spalator e din ciclul ala din anii 90, daca ai trapa n-ai clima.

Doar la xenon-ul de Vitan este spalatorul optional :D

Xenon-ul implica sistem de spalare faruri, nu invers!

Ciudat faptul cum oamenii se entuziasmeaza cand vad o super masina (model, dotari, km) la un pret de nimic. Chiar nu vi se pare nimic suspect? :unsure:

Edited by LYM

Spalatorul vine in cold weather pack spre exemplu, impreuna cu incalzirea in scaune, duze incalzite, ski-sack etc., am avut un 325i care l-am adus din Florida, si avea bi-xenon fara spalator. Sunt zone in care se fac altfel pachetele astea, se ofera niste optiuni gratuite intr-o zona, alte optiuni in alta zona, in Olanda, in Germania in partea de sus unde este frig etc. Nu este obligatoriu spalatorul cu xenonul, asta e doar o impresie, in special din cauza configuratoarelor online care te obliga.

http://www.intalnirea BMW-urilor.com/wiki/index.php?title=BMW_E46#ZCW_-_Cold_weather_package

ZCW - Cold weather package

The cold weather package has been available on all 3-series and M3 cars. It typically included:

Pass-through ski bag

Heated seats

Headlight washers

Am adus X3, 330xi si 325i din USA. 325i avea sport pack, bixenon fara spalator, fara incalzire in scaune etc., era de FL. 330xi avea premium pack, era de NJ, tot asa fara spalator. Doar X3 avea incalzire in scaune si spalator dar fara xenon, era tot de NJ.

Edited by WLF

In state sunt alte legi. Eu nu am vazut in Europa masina cu xenon fara spalatoare. Chiar daca vorbim despre o masina din anii 2000..

Pai or fi alte legi, dar principiul de functionare al xenonul e acelasi peste tot, are nevoie de sticla curata pentru a nu dispersa lumina. Ideea e ca se poate echipa din fabrica xenon fara spalator, doar asta m-ai intrebat nu?

Se poate, dar nu se practica asta, cel putin in Europa. De SUA nu cred ca ne intereseaza, sunt prea putini cei care isi aduc masinile de acolo. Recunosc insa, ca nu stiam ca in SUA se poate altfel..

Mda, si eu vorbeam tot de Europa - inca nu am vazut o masina cu xenon din fabrica, fara spalator. Daca nu ma insel, chiar legea prevede ca masinile cu xenon sa fie obligatoriu dotate cu spalator si sistem autoleveling. Edited by LYM

eu am avut si mercedes e270 si passat 2.0 fsi amandoua modele bi-xenon si nici pe draqu spalatoare la faruri.

asta este o prostie " ca daca nu are spalator, nu are xenonul din fabrica si invers ".

eu merg mereu in afara si niciodata nu m-a oprit militia sa imi zica " dar de ce nu ai spalatoare la faruri ? "

asa ca nu mai disecati PROSTIA IN DOUA, ca va faceti singuri de ras.

trebuie sa va bucurati cand e sa luati o masina, ca ea sa fie buna, sa indeplineasca conditiile cerute de voi si daca vrea inimioara ta sa fie RACHETA, atunci te mai rupi de cate sutici si iti faci masina dupa revista.

bucurati-va sa mearga motorul bine, sa nu dea semne de oboseala, masina sa nu fi fost lovita mortal " ca o aripa vopsita, sau o capota vopsita sau o usa vopsita " asta nu inseamna ca masina a fost busita.

se poarta in romania obiceiul " daca nu ii pot face ceva la om, stai ca-i fac la masina; si punte nene cu cheia, cuiul sau alte ustensile de tamplar sau mecanic sa faci grfiti pe masina omului.

daca omu vopseste partea unde s-a zgariat, hop gehrtotiu de roman " sa moara mama,masina a fost busita "

daca omu nu vopseste acea parte si o lasa asa, hop ghertoiu de romana " sa moara mama, daca asta e masina ingrijita "

eu m-am ocupat la viata mea, cu vanzarile de masini si cate persoane am cunoscut, acum chiar zic ca romania este o tara de ( intelectuali veritabili )

ps. si nu mai intrebati daca stie unul sau altul masina, deoarece, daca as fi prieten cu unu care vinde masina de care cineva aici intreaba, mi-as face vreo 10 conturi si apoi, as face " avalansa de cuvinte de lauda la masina respectiva " de zice omu " a dat norocu peste mine "

cel mai bine, va duceti, vedeti masina, faceti o proba si eventual un tester.

acum sa nu ziceti urmatoarea vorba " dar de ce sa fac drumul degeaba pana acolo, ca eu cheltuiesc niste bani; dar raspunsul vine ( tu vrei masina de 12,000 si nu ai bani de benzina sau motirina ? )

Edited by ser23

1. nu era vorba de stergatoare la faruri, era vorba de spalatoare (jet de apa sub presiune) - e o diferenta.

2. in Europa nu exista masini cu xenon OEM fara spalatoare faruri - exemplele care le-a adus WLF erau pentru masini configurate in SUA. Mercedesul, respectic VW-ul de care vorbesti, ori erau importate din acelasi loc, ori aveau xenon aftermarket.

3. care e prostia si cine se face de ras ca n-am inteles exact?