Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Dariusel, masina pe care ai ratat-o merita toti banii. O stiu, este a unui vecin de la mine de la bloc, o admiram in fiecare zi cand treceam pe langa ea pentru ca era impecabila. Omul asta era exagerat cu masina, nu am vazut-o niciodata murdara.

L.E. a fost a unui vecin

pacat ca sa dus ...astazi am vrut sa merg dupa ea

apropo :)

asta merita 11 mii ? mai mult nu as da :)) cea de mai sus cu 12900 sa vandut la 12100 ...

http://www.autovit.ro/bmw-525-C19657187.html

a vazut un prieten masina si numarul e IF 05 MYL, asta daca o stie cineva ...

Edited by Dariusel

Am vazut-o astazi in trafic in Bucuresti, era un pusti cu masina care se credea un mic Ayrton Senna deoarece facea slalom printre masini, era destul de aglomerat si mi s-a parut ca exagereaza. Cred ca totusi ar merita vazuta, dar sa o verifici amanuntit sa nu ai surprize neplacute mai tarziu.

mda...acuma oricum ma gandesc tot la aia de la bucuresti :)) nu as mai vrea alta :)

...si cat de prost poti fi sa pui poze cu masina in starea asta ? cat de mult a putut asta sa ingrijeasca masina daca asa arata in poze de vanzare ?

http://www.autovit.ro/bmw-525-C19702770.html

iar apropo de asta

"Am vazut-o astazi in trafic in Bucuresti, era un pusti cu masina care se credea un mic Ayrton Senna deoarece facea slalom printre masini, era destul de aglomerat si mi s-a parut ca exagereaza. Cred ca totusi ar merita vazuta, dar sa o verifici amanuntit sa nu ai surprize neplacute mai tarziu."

asta era ? masina este la pitesti, poate a vanduto ca prietenul meu a fost ieri sa o vada

Edited by Dariusel

Masina nu arata rau, cu toate ca este putin cam murdara. Dupa poze este undeva la tara, afara nu era insorit si este posibil ca oricat s-ar fi chinuit proprietarul tot nu a reusit sa o tina curata. Faptul ca mentioneaza de parbrizul crapat reprezinta un plus, cred ca ar merita sa ii dai un telefon.

Am vazut-o astazi in trafic in Bucuresti, era un pusti cu masina care se credea un mic Ayrton Senna deoarece facea slalom printre masini, era destul de aglomerat si mi s-a parut ca exagereaza. Cred ca totusi ar merita vazuta, dar sa o verifici amanuntit sa nu ai surprize neplacute mai tarziu.

nu pot decat sa ma bucur ca nu m-a vazut cineva cu E90 cand mai luam o curba tare sau faceam si eu vreun slalom de fun sau poate ma grabeam . Altfel ar fi scris pe forum si poate nu o mai vindeam ... <_<

Nu o lua personal si te rog nu scoate cuvintele din context. Am punctat ca era condusa de un pusti, care pe deasupra mai facea slalom fortand ceilalti participanti la trafic ceea ce poate spune multe despre modul cum a fost condusa masina zi cu zi; totodata se poate atunci il apucase grabam cine stie dar mai jos am scris ca merita vazuta si verificata pt ca pana nu o duci la diagnoza nu ai de unde sa stii ce masina cumperi. Cred ca toti mergem mai in forta din cand in cand, dar eu unul nu fortez ceilalti participanti la trafic atunci cand ma grabesc, daca am loc sa ma bag fara sa sperii pe cel de langa mine ma bag, daca nu astept pt ca nu doresc sa risc un accident.

Nu stiu detalii ca nu'l cunosc dar are o reputatie destul de buna ca mecanic :rolleyes: Multi useri de aici il cunosc .

Personal nu cred ca o chinuie mult ca mai are o pisica turbo :frantics: tot PVM are la numar cred .

Cauta pe forum la mica publicitate ca are cateva e36 la dezmembrat .

Edited by sax1987