Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

clar, ultima e cea mai rasarita dintre cele 3, e mai dotata, arata mai bine si rulajul mai mic. Dar au scazut preturile bine la seria 1...daca nu sti deloc germana o sa iti fie cam greu daca te duci singur pentru ca sunt putini care vorbesc engleza si nu o sa va prea intelegeti, mai bine ia un prieten care sa te ajute!

Din cate vad eu cauti cele mai ieftine variante. Personal nu mai caut o buuuna perioada de timp un pret bun, pe primul plan trebuie sa fie o masina buna.

A doua chestie - anunturile de la persoane private, mai ales pe mobile.de sunt in mare parte fake. Persoanele private deobicei posteaza pe autoscout, cel putin acum 3 ani cand eram in Germania si am luat o masina de la privat toti pe care i-am sunat si s-au dovedit a fi anunturi pe bune erau de pe autoscout. Daca nu stii germana nici o sansa sa iei de la privat.

ce parere aveti de masina asta,merita banii sau mai bine zis merita un benzinar atat?

http://www.autovit.ro/bmw-x3-C20203576.html

dupa parearea mea nu, un X3 2.0XI nu merita, daca era cel putin un 2.5, altfel nu vad rostul, iti va consuma prea mult pentru ceea ce iti ofera!

Edited by mik15

B-490-RZV: am luat legatura cu cneva. 750 euro comision adusa-n tara. sau merg cu el suport toate cheltuieliile iar in tara ii dau doar 250 euro. sa vad cum ma decid sa fac.

Gizmo.: da. bugetul este undeva la max. 7600 euro pentru unul inmatriculat. vreau sa ma incadrez in banii astia. daca incep sa mai pun putin, te mai uiti, mai vezi, te incanta, ajung pe la 9000. mi-am impus 7600 euro max.

Multumesc frumos tuturor pentru sfaturi.

Sper sa-mi iasa cum imi doresc si sa ne auzim la "Masina mea".

:thumbsup:

B-490-RZV: am luat legatura cu cneva. 750 euro comision adusa-n tara. sau merg cu el suport toate cheltuieliile iar in tara ii dau doar 250 euro. sa vad cum ma decid sa fac.

Gizmo.: da. bugetul este undeva la max. 7600 euro pentru unul inmatriculat. vreau sa ma incadrez in banii astia. daca incep sa mai pun putin, te mai uiti, mai vezi, te incanta, ajung pe la 9000. mi-am impus 7600 euro max.

:thumbsup:

Alege a doua varianta cu 250e. Cazarea/benzina oricum o platesti, mancarea relativ ieftina... :thumbsup:

Salutare baieti. Am nevoie de sfatul vostru de care o sa tin cont cu siguranta. Anul trecut mi-am vandut masina, din motive financiare, un 320 2003 cutie automata. Vreau aceeasi masina ca si model, adica tot e46, fac cam 30000 km pe an, deci tot diesel cred ca este mai bine. Buget 8.000 +/-. Doar cutie automata. Ideea este ca nu stiu unde sa caut, ma feresc de autovit pentru ca sunt multi samsari. Am gasit una la un coleg de pe forum, dar este motorul de 136cp, imi place foarte tare masina, insa nu stiu cat de mare este diferenta fata de cel de 150 cp. Multumesc,

ii mult 250 de euro asa doar ca sa te duca pana in germania ca oricum masina ti o alegi de aici de pe mobile.de eu am fost anul trecut si i-am dat 100 de euro.a 3 masina cred ca ii singura reala care ii la dealer dar uitate la (mentiuni legale mai jos) si ai sa vezi cine vinde masina Johann Poatzky Martin Polatzky.cauta o masina la un dealer neamt sa nu fie rus,turc sau arab.

ii mult 250 de euro asa doar ca sa te duca pana in germania ca oricum masina ti o alegi de aici de pe mobile.de eu am fost anul trecut si i-am dat 100 de euro.a 3 masina cred ca ii singura reala care ii la dealer dar uitate la (mentiuni legale mai jos) si ai sa vezi cine vinde masina Johann Poatzky Martin Polatzky.cauta o masina la un dealer neamt sa nu fie rus,turc sau arab.

Tu ma gandesc ca ai dat 100 euro din cluj, el da din constanta..oricum, mie nu mi se pare mult avand in vedere ca omu iti ofera "consultanta" la fata locului si transport minim 1800km.

Apropo eu am luat o masina de la privat, rus, cu toate actele in regula si buna pe deasupra :pardon: Recunosc am avut si noroc :rolleyes:

Recomand doar cel de 150cp, e diferente de generatie, cel de 136cp e mai tractor (fara CR), generatia CR e mai echilibrata consum-performanta. (le detin pe amandoua - ca motoare)

Multumesc pentru raspuns. Ideea este ca sunt destul de putine 320 d 150 cp care sa fie in parametri normali. Aici vorbesc strict de sursele din tara unde le pot gasi. Daca cineva de pe forum cu un astfel de exemplar se gandeste sa vanda, eu astept cu interes. La bani ne vom intelege sigur. Masina vreau sa o fac cadou sotiei si chiar tin mult la aspect si functionalitate. La unele optiuni pot renunta. Tin neaparat sa aibe scaune incalzite, comenzi pe volan si cotiera. (navigatie, sunet nemaipomenit, senzori parcare ploaie lumini, piele etc - nu sunt un must have). Vreau o masina la care cineva sa fi tinut si care a ingrijit-o. Avand in vedere ca imi pot permite si modelele dupa 2004 (ca valoare), sunt dispus sa platesc un pret bun pentru un exemplar e46 care sa merite. Era sa uit! AUTOMATA neaparat (suntem fani cutii automate).

Edited by ionut13g

Multumesc pentru raspuns. Ideea este ca sunt destul de putine 320 d 150 cp care sa fie in parametri normali. Aici vorbesc strict de sursele din tara unde le pot gasi. Daca cineva de pe forum cu un astfel de exemplar se gandeste sa vanda, eu astept cu interes. La bani ne vom intelege sigur. Masina vreau sa o fac cadou sotiei si chiar tin mult la aspect si functionalitate. La unele optiuni pot renunta. Tin neaparat sa aibe scaune incalzite, comenzi pe volan si cotiera. (navigatie, sunet nemaipomenit, senzori parcare ploaie lumini, piele etc - nu sunt un must have). Vreau o masina la care cineva sa fi tinut si care a ingrijit-o. Avand in vedere ca imi pot permite si modelele dupa 2004 (ca valoare), sunt dispus sa platesc un pret bun pentru un exemplar e46 care sa merite. Era sa uit! AUTOMATA neaparat (suntem fani cutii automate).

E pe cale de disparitie masina pe care o cauti tu. Fiind un model care a iesit din fabricatie de vreo 6 ani, incepe deja sa aiba destule probleme. Fii convins ca cine vinde un 320d acum, cu exceptia cazului in care doreste un upgrade, il vinde pentru ca are probleme. Altfel de ce ai vinde o masina buna, ingrijita, cu impozit mic, consum mic etc? :thumbsup:

Chiar personal detin un e46 "ideal" (poti arunca un ochi in topic-ul dedicat), dar ma rupe inima sa o vand in contextul zilei de azi, optionale foarte ok, motor mai mult decat multumitor...dar din pacate pe autovit un caz la cateva luni vei gasii asa ceva. De fapt exista unul sedan negru acum...dar pretul e usturator :) Edited by flavius.paul

Chiar personal detin un e46 "ideal" (poti arunca un ochi in topic-ul dedicat), dar ma rupe inima sa o vand in contextul zilei de azi, optionale foarte ok, motor mai mult decat multumitor...dar din pacate pe autovit un caz la cateva luni vei gasii asa ceva. De fapt exista unul sedan negru acum...dar pretul e usturator :)

Exact ce spuneam. Cine stie ca are o masina buna nu o va da la "pretul pietei", pret facut de 50de troace si 30de rable :thumbsup: