Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Materialul de pe scaune. Este sintetic? Sau e piele?

pe x3 ala e piele sigur sigur.

http://www.autovit.ro/bmw-520-C21359651.html merita?...stie cineva ceva de ea?

Tapiseria acelei masini e varza.

Se crapa pe lateralele scaunelor si iti da senzatia de cauciuc.

Era la MARFIN leasing in curte (calea grivitei) unul cu tapiserie identica. Pe E90 si 5GT iti da un feeling de piele, dar pe E60 cred ca a fost produsa in alta parte.

Senzatia pe care am perceput-o eu a fost una de vinilin foarte ieftin. Ma si gandeam ce draq a fost in capul astora de la BMW sa puna un asa material pe masina de 50k eur...

Daca esti din bucuresti, poti sa te int cu proprietarul, sa te convingi cu ochii si palmele tale ca e cum iti zic eu.

Edited by kristal_madness

Daniel hai cu prezentarea..desi x3 3.0d era o masina interesanta, ai facut o alegere foarte buna. Prietenoasa din toate punctele de vedere, sa o stapanesti sanatos! :thumbsup:

nu m-am inteles cu a mea nevasta ptr 3.0 din cauza impozitului si asa norocos cum sunt eu(am spart o farfurie zilele astea si cred ca mi s-a dus ghinionul si am reusit sa vand seria1 sa imi gasesc teren sa ma mut din bucuresti undeva in apropiere si sa imi gasesc si masina care imi place)

a aparut asta la banii care ii aveam pregatiti si 2.0,masina am scoso la 13200,prezentare o sa ii fac sapt viitoare sa am un pic de timp sa ii fac poze

@mario internationalul....cati km mai are masina asta : http://www.autovit.ro/bmw-320-C21607118.html

Parca a trecut si pe la tine,acum un an si ceva cu vreo 200k km,sau ma insel?!

Cica unic proprietar. A facut poza cu cartea sa se vada ca e doar el pe ea, a dat-o pierduta si a scos duplicat. Si uite asa pune lumea botul la vrajeala.

Cica unic proprietar. A facut poza cu cartea sa se vada ca e doar el pe ea, a dat-o pierduta si a scos duplicat. Si uite asa pune lumea botul la vrajeala.

Unde se vede pe cartea de identitate ca e duplicat?

Data inmatricularii? Nu poate individu' sa pretinda ca atunci a fost importata?

Edited by Pharmacistu'

Da, scrie pe carte ca e duplicat. Plus ca apare data la care el a inmatriculat-o pe numele lui, si apoi apare data cand s-a facut omologarea la RAR. Data la RAR nu se schimba, daca masina a fost adusa in 2005, chiar daca ii schimbi cartea in 2011, pe interior la omologare tot 2005 iti trece. Edited by WLF

Si mai e o chestie. Ca sunt multi care zic, domne masina e cumparata de noua din tara. Daca e cumparata de noua, la omologare nu apare RAR, apare Automobile Bavaria spre exemplu pentru BMW-uri, comform cu COC-ul care il au ei pentru modelul respectiv (certificat de conformitate). Daca scrie RAR la omologare, e adusa din afara tarii.

Si mai e o chestie. Ca sunt multi care zic, domne masina e cumparata de noua din tara. Daca e cumparata de noua, la omologare nu apare RAR, apare Automobile Bavaria spre exemplu pentru BMW-uri, comform cu COC-ul care il au ei pentru modelul respectiv (certificat de conformitate). Daca scrie RAR la omologare, e adusa din afara tarii.

ciudat,sau poate nu este o regula!

La mine apare RAR,desi masina a fost luata in leasing de noua de la AB!

Sau poate nu ma uit unde trebuie...