Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

la N47 o suporta!?... :rolleyes:

Daca stau sa exclud motorizarile cu "probleme" dupa 2005..cu ce raman? La diesel sunt probleme cu distributia, la benzina cu tacheti/pistoane...Eu vroiam neaparat benzina, 325i E90, de preferat cu cutie manuala. Apoi am citit despre tot felul de probleme la motorizarea 2.5i, asadar m-am gandit si la 330i sau 320si (sau 320i cel de 170cp). Si 320si pare a fi problematic, ramanand astfel 330i.. <_< .

Daca stau sa exclud motorizarile cu "probleme" dupa 2005..cu ce raman? La diesel sunt probleme cu distributia, la benzina cu tacheti/pistoane...Eu vroiam neaparat benzina, 325i E90, de preferat cu cutie manuala. Apoi am citit despre tot felul de probleme la motorizarea 2.5i, asadar m-am gandit si la 330i sau 320si (sau 320i cel de 170cp). Si 320si pare a fi problematic, ramanand astfel 330i.. <_< .

poti apela cu incredere la un 325i dupa 2008, cu 3000cm cubi.

Edited by kristal_madness

Impozitul e acelasi ca la 330i, prin urmare (din punctul meu de vedere) nu vad de ce as alege un 325i in defavoarea unui 330i. Asta mi se pare foarte ok..http://www.autovit.ro/bmw-325-C21708380.html

325i de 3L are consumul mai mic cu vreo 20% decat cel de 2.5L, si performante mai bune [0.5s in minus pana la 100km/h].

Iar cel pe care l-ai specificat tu, nu prea l-as lua in considerare. Suntem in 2012, masina e model 2005 [si nu doar la exterior ma refer aici, ci si la butoanele de clima si alte nimicuri care schimba aspectul interior destul de mult].

Daca tot dai un 17k, macar cauta ceva cu navi CIC [e diferenta de la cer la pamant intre CIC si CCC]

Off: ce interior are asta.. pffff

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=en&id=156322467&pageNumber=1&tabNumber=2

Care e diferenta intre CIC si CCC? Despre ce diferente la interior vb? Apar la LCI sau au aparut si mai devreme? :rolleyes:

Butoanele cromate de la clima.

Pozitia butoanelor de la incalzirea in scaune.

Niste gradatii in plus la turometru.

Au aparut mai devreme de LCI.

Intre CIC si CCC sunt multe diferente. CIC se misca mult mai repede. ARe rezolutie HD... sunt multe diferente. Daca o sa le butonezi pe amandoua, o sa ajungi la concluzia ca CCC e un gunoi pe langa CIC. Intreaba-l pe InSiDe mai multe, el a avut ccc si a luat cic.

Butonul de la CIC e mult mai misto [si am inteles ca se potriveste si pe CCC]

e senzatie CIC-ul fata de CCC. Rezolutia e mult mai mare, buteaza mult mai repede, se misca mai repede, are HDD, si acum, ce conteaza: Designul interfetei nu mai e rudimentar, ai niste animatii frumoase si piesa de rezistenta BMW Connected Drive sau cum ii zice - Ideea e ca se leaga la mobilul tau prin BT (acum 8 luni cand vroiam eu sa mi-l iau nu exista model de mobil care sa suporte toate chestiile), si brusc ai browser internet pe CIC, iti citesti mailul, citesti mesajele, vezi agenda, vezi appointmenturile din calendar, google maps (sau delirez?), soft de navigatie mai bun.

De asemenea, daca esti audiofil si vrei sunet peste Logic7/Hi-fi, singura varianta pe care poti merge cu adevarat fara sa strici OEM look-ul masinii e CIC retrofitul, pentru ca asta spre deosebire de CCC poate fi configurat sa scoata semnal de preamp stereo de calitate. Si only for this part alone, merita.

Edited by flo_sb